vdeseris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Στα 18εκ μπορείς να πάρεις με 123€ την RX 460 2GB ή με 143€ την RX 460 4GB. Οθόνη αν αλλάξεις και πάρεις με full HD ανάλυση σίγουρα θα χρειαστείς νέα κάρτα γραφικών. Πάντως γνώμη μου είναι να μην ρίξεις άλλα λεφτά σε αυτή την πλατφόρμα (socket 775). Ίσως κάποιο από τα παιδιά μπορεί να σου προτείνει κάποιον xeon επεξεργαστή πιο δυνατό από τον q9400 που σκέφτεσαι αν και μάλλον θα χρειαστείς και νέο τροφοδοτικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobogadgetakias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εννοεις οτι αν αλλαξω απλα οθονη με τις καρτες που μ προτεινες οτι θα πρεπει να αλλαξω παλι η οτι η καρτα που εχω τωρα θα χρειαστει αλλαγη αν αλλαξω κ' οθονη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εννοεις οτι αν αλλαξω απλα οθονη με τις καρτες που μ προτεινες οτι θα πρεπει να αλλαξω παλι η οτι η καρτα που εχω τωρα θα χρειαστει αλλαγη αν αλλαξω κ' οθονη; Όχι στην παλιά σου αναφερόμουν. Δεν θα την παλέψει με full hd ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitriolis1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν βιάζεσαι περίμενε 1050 Ti, φαίνεται να είναι καλύτερη από την 460. Τώρα υλοποιήσεις RX 460 θα έλεγα Sapphire, XFX. Σε ευχαριστώ κι εγώ ανάμεσα σε αυτές τις 2 ήμουν και λέω να πάω για την xfx. Οι 1050 ακριβές τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 για τις 1050 αναμονη ενα μηνα περιπου για να στρωσει η διαθεσιμοτητα και οι τιμες. Με σημερινα δεδομενα αναμεσα σε 460 και 1050 ειναι πιο value for money η 460. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 πιο value for money αυτην την στιγμη ειναι η 470 κατω απο 200 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 @SilverCloak Υπάρχει και η έκδοση με 1gb με λιγότερα χρήματα. https://www.skroutz.gr/s/8453840/Gigabyte-GeForce-GT730-1GB-GV-N730D5OC-1GI.html Οστώσο ανεξάρτητα απο την ποσότητα μνήμης η 730 δεν κάνει για gaming πιο value for money αυτην την στιγμη ειναι η 470 κατω απο 200 ευρω. Που την βρήκες κάτω απο 200 ευρώ ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδες. Ερώτηση, υπαρχει λογος να επαιρνα μεταχ. 980 ti αντι για 1070 καινούργια? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 αν βρεις την μεταχειρισμενη μεχρι 350 ευρω και με εγγυηση ναι . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Για το συστημα της υπογραφης μου ποια να πάρω με 4κ τηλεοραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν, έχω ένα i7 920 socket το πρώτο που βγήκε (1366?), με 6 GB DDR3 triple channel, το ειχα πάρει πριν 9 χρόνια. Και SSD του έβαλα. Το gaming που κάνω είναι casual εντελώς. Είπαμε, κάνα lol, κάνα age of empires 3, να θυμάμαι τα νιάτα μου. Δεν προκείται να κάτσω να παίξω σύγχρονο απαιτητικό παιχνίδι. Άντε αν βρω ποτέ χρόνο να φτάσω μέχρι το Witcher. Μεταχειρισμένη δεν ψήνομαι να πάρω, βαριέμαι να ψάχνω. Το ερώτημα είναι, να πάρω ότι πιο φτηνό βρω, με παθητική ψύξη να είναι και ήσυχη ή να δώσω λίγα χρήματα μήπως και καλά αντέξει λίγο παραπάνω; Ευχαριστώ όσους απάντησαν και ασχολήθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Είχα αυτη την 290 αλλά την έστειλα πίσω στο κιτρινομαγαζο για ένα πρόβλημα στον 1 ανεμιστήρα. Την βρήκαν ελλατωματική και μου προτείνουν αυτή. Σε σύγκριση με την παλιά μου 290 αξίζει; Έχω την εντύπωση πως θα είναι παρόμοιες αν όχι και χειρότερη η 480 σε επειδόσεις... Τι έχετε να προτείνετε; Μήπως να δώσω κάτι επιπλέον να πάρω κάτι που θα θεωρηθεί αναβάθμιση να αντέξει και περισσότερα χρόνια; Αν σε θέμα επειδόσεων η 480 είναι παρόμοια με την 290 μήπως να έπαιρνα αυτή; Edit: διαβασα καπου για υπερβολικο ρευμα που τραβανε οι 480 απο την PCI και προκαλουσαν προβληματα σε μητρικές... Ισχυει κατι τετοιο; Ειναι αρκετα οριμη ειναι η τεχνολογια που κουβαλανε οι 480; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Είχα αυτη την 290 αλλά την έστειλα πίσω στο κιτρινομαγαζο για ένα πρόβλημα στον 1 ανεμιστήρα. Την βρήκαν ελλατωματική και μου προτείνουν αυτή. Σε σύγκριση με την παλιά μου 290 αξίζει; Έχω την εντύπωση πως θα είναι παρόμοιες αν όχι και χειρότερη η 480 σε επειδόσεις... Τι έχετε να προτείνετε; Μήπως να δώσω κάτι επιπλέον να πάρω κάτι που θα θεωρηθεί αναβάθμιση να αντέξει και περισσότερα χρόνια; Αν σε θέμα επειδόσεων η 480 είναι παρόμοια με την 290 μήπως να έπαιρνα αυτή; Edit: διαβασα καπου για υπερβολικο ρευμα που τραβανε οι 480 απο την PCI και προκαλουσαν προβληματα σε μητρικές... Ισχυει κατι τετοιο; Ειναι αρκετα οριμη ειναι η τεχνολογια που κουβαλανε οι 480; H πρόταση που σου έκαναν είναι τίμια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Βρε ναι δεν αντιλλεγω! Απλα φοβαμαι τις 480 λογω polaris σαν τεχνολογια και δεν εχουμε δει κατα ποσο αξιοπιστες ειναι στο χρονο Επισης ναι μεν καινε λιγοτερο ρευμα, αλλα πως ειναι δυνατον να εχουν καλυτερες επιδοσεις οταν εχουν στον πυρηνα λιγοτερα transistor, λιγοτερα shaders, 256bit αντι για 512bit στη μνημη που ειναι η 290 και γενικως καποια χαρακτηριστικα φαινονται χειροτερα στην 480. Παρολαυτα ναι βλεπω οτι εχουν περισσοτερα FPS στα games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Βρε ναι δεν αντιλλεγω! Απλα φοβαμαι τις 480 λογω polaris σαν τεχνολογια και δεν εχουμε δει κατα ποσο αξιοπιστες ειναι στο χρονο Επισης ναι μεν καινε λιγοτερο ρευμα, αλλα πως ειναι δυνατον να εχουν καλυτερες επιδοσεις οταν εχουν στον πυρηνα λιγοτερα transistor, λιγοτερα shaders, 256bit αντι για 512bit στη μνημη που ειναι η 290 και γενικως καποια χαρακτηριστικα φαινονται χειροτερα στην 480. Παρολαυτα ναι βλεπω οτι εχουν περισσοτερα FPS στα games. Αυτό συνέβαινε πάντα, δεν μπορείς να συγκρίνεις έτσι διαφορετικές αρχιτεκτονικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα