Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια επειδη εχω μεινει αρκετα πισω μιας και δεν παιζω παιχνιδια τον τελευταιο 1μισι χρονο ,

ποια καρτα θεωρειται αυτη την στιγμη πιο value (price per performance) αυστηρα εως 120ευρω μεταχειρισμενη για gta 5 σε 1080p

Θα βρεις αρκετες 7950/7970/280/280Χ σε αυτα τα λεφτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ποια υπογραφη;

case: Phanteks enthoo evolv mini-itx special edition  

m/b: Asrock fm2a88x-itx+retail  

cpu: A10-7850K box  

cpu: cooler:Raijintek themis evo  

fan:Aerocool 120 red led  

PSU: Seasonic Μ12 ΙΙ 520 w (fully modular) 80 + bronze 

RAM:16 GB RAM 2x8GB kingston fury 1866  

SSD: 480GB ocz trion 150 Windows 10 64 bit ο 

GPU: APU ON MOTHERBOARD ATI R7 250

case: Phanteks enthoo evolv mini-itx special edition  

m/b: Asrock fm2a88x-itx+retail  

cpu: A10-7850K box  

cpu: cooler:Raijintek themis evo  

fan:Aerocool 120 red led  

PSU: Seasonic Μ12 ΙΙ 520 w (fully modular) 80 + bronze 

RAM:16 GB RAM 2x8GB kingston fury 1866  

SSD: 480GB ocz trion 150 Windows 10 64 bit ο 

GPU: APU ON MOTHERBOARD ATI R7 250

Η δεν θα εχεις καθολου υπογραφη η θα μας πεταξεις τα ματια εξω ενα απο τα δυο κατι ποιο νορμαλ δεν υπαρχει; :D :P

• Like 4

Η δεν θα εχεις καθολου υπογραφη η θα μας πεταξεις τα ματια εξω ενα απο τα δυο κατι ποιο νορμαλ δεν υπαρχει; :D :P

sorry! είναι νωρίς λες ρε φιλε μου να πάρο 4k? ειδικά για το σύστημα τις υπογραφής μου? φτιάχνω κανένα youtube video 1080p ξέρω δεν θα φαίνεται καθαρά αλλα με λίγο upscale η samsung 6000 σκοτώνει, παιχνίδια παίζω μονο το CSS GO, και κάτι απλά games νβα 17 

Μην ρωτας εμενα για παιχνιδια δεν παιζω ουτε pacman ασχετα αν πηρα Asus 1070 OC

εγώ θέλω lightroom, "fotoshop και davinci κύριος

καλά γιατί πήρες 1070 εάν επιτρέπεται αφού δεν παίζεις?

και εγώ αυτά κάνω

είσαι vlogger? premier προ?

τι οθόνη έχεις?

θες να έρθεις inbox να τα πούμε?

Δεν ξερω τι ειναι το πρωτο Premiere δουλευω και Vegas

Εχουμε βγει εκτος θα μας κραξουν και ταϊζω τα μικρα.

Επειδή μάλλον κλαίω την υπέροχη 4870 μου, που άντεξε 9 χρόνια, για πείτε καμιά φτηνή κάρτα. Είδα στο skroutz και αγαπάνε την https://www.skroutz.gr/s/5213534/Gigabyte-GeForce-GT730-2GB-GV-N730D5-2GI.html .

Δεν έχω ιδέα από κάρτες γραφικών πια και θέλω απλά κάτι φτηνό.

Άντε να παίξω κάνα lol στο τσακίρ κέφι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έλεγα να δώσω μέχρι 50€, αλλά άντε, να φτάσω τα 68 που θέλει η παραπάνω, αν τα αξίζει, αλλά μέχρι εκεί.

Για πείτε γνώμες.

Sorry που ευτελίζω τη συζήτηση κατ' αυτό τον τρόπο, είδα ότι στις τελευταίες σελίδες ψάχνετε απλά ποια έκδοση 1070 να πάρετε...

καθενας με τις αναγκες του.

Τι συστημα εχεις? 

αν δε θες καθολου παιχνιδια και δεν εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων ο υπολογιστης σου παρε την πιο φτηνη απο το skroutz.

Αν παιζεις παιχνιδια πρεπει να δουμε τι υπολογιστη εχεις για να συο προτεινουμε καταλληλα.

• Like 1

Επειδή μάλλον κλαίω την υπέροχη 4870 μου, που άντεξε 9 χρόνια, για πείτε καμιά φτηνή κάρτα. Είδα στο skroutz και αγαπάνε την https://www.skroutz.gr/s/5213534/Gigabyte-GeForce-GT730-2GB-GV-N730D5-2GI.html .

Δεν έχω ιδέα από κάρτες γραφικών πια και θέλω απλά κάτι φτηνό.

Άντε να παίξω κάνα lol στο τσακίρ κέφι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Έλεγα να δώσω μέχρι 50€, αλλά άντε, να φτάσω τα 68 που θέλει η παραπάνω, αν τα αξίζει, αλλά μέχρι εκεί.

Για πείτε γνώμες.

Sorry που ευτελίζω τη συζήτηση κατ' αυτό τον τρόπο, είδα ότι στις τελευταίες σελίδες ψάχνετε απλά ποια έκδοση 1070 να πάρετε...

Σε τέτοια λεφτά καλύτερα κοίτα στα μεταχειρισμένα αν δεν έχεις πρόβλημα. Αυτές οι τόσο παλιές κάρτες, όπως αυτή που έβαλες, σε καινούριες έχουν πάρα πολύ κακό value for money.

• Like 1

Αξίζει η μετάβαση σε 2 480rx αντί σε μία 1070???

Για μένα κάνε cf στο υπάρχων αν το σκέφτεσαι το multi-gpu και όπου δουλεύει θα είσαι πάνω από gtx 1070 ειδάλλως η gtx 1070 είναι μονόδρομος την δεδομένη στιγμή (δυνατή μονή gpu).Η rx 480 δεν έχει τρελλές διαφορές με την κορυφαία 290 nitro που έχεις για μένα!Επίσης τσέκαρε και καμία 980ti μτχ με δύο χρόνια υπόλοιπο εγγύησης (αν σε ενδιαφέρει μτχ gpu) παίζουν μπάλα κατά περιόδους στα 350-380ευρώ (από εκεί και πάνω κοιτάς για καινούργια/κουτάτη gtx1070).

• Like 2

καλημερα  σε ολη την παρεα...πριν απο πολυ καιρο περιπου 2 μηνες σιγουρα καποιος απο εδω μ ειχε προτεινει να αγορασω μια καρτα γραφικων για το συστημα μ...ηταν η gtx 750 ti..δεν θυμαμαι ποια υλοιποιηση ομως...με ειχε ρωτησει για το κουτι μου και του ειχα πει πως ειναι αυτο

http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/elite-331/

.εγω βλεπω ομως απο τα χαρακτηριστικα που δινει το κουτι οτι μεγιστο μακρος για gpu 23 ekatosta..η συγκεκριμενη καρτα ειναι παραπανω..πως θα χωρεσει ρε παιδια αυτη εκει μεσα?εχω παντα καποιο εκατοστο παραπανω +/-?ρωταω γτ ειμαι σε αναζητηση gpu..επισης το συστημα μ ειναι σοκετ 775 θα παιζει με ολες τις καρτες γραφικων χωρις κανενα προβλημα?το λεω λογω παλαιοτητας...θελω να παρω μια καλη καρτουλα τωρα και γιαυτο ρωταω..

το συστημα μ ειναι αυτο

Case (Κουτί):cooler master elite 331

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): premier 400w

Motherboard (Μητρική):asus p5b-e

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):intel core 2 duo e6300 1.86ghz αλλα σε καμια βδομαδα θα μπει επανω

ο q9400 2.66ghz

RAM (Μνήμη συστήματος):τωρα εχω 2  ddr2 667 αλλα επισης σε καμια βδομαδα θα μπουν επανω 8γβ συνολο 800 mhz

GPU (Κάρτα γραφικών):geforce 9600 gt

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): https://www.cnet.com/products/hanns-g-ag172d-lcd-monitor-17/specs/

ΟS (Λειτουργικό σύστημα windows 10 64 bit

η αγορα που θα γινει τωρα αφορα ραμ καρτα γραφικων.η οθονη θα αλλαχτει μετα τα χριστουγεννα.μην με ρωτησετε γτ δεν παω σε νεο συστημα...δε παω λογω κοστους..αυτο μ ενδιαφερει ειναι μια καλη καρτουλα μεχρι 130€-140€

θελω να μαθω και κατι ακομα αν ξερετε..αν αλλαξω οθονη με την τωρινη καρτα γραφικων που εχω..θα εχω καλυτερη αναλυση και γενικα αποτελεσμα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...