spocky Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 σιγουρα 470 , καλυτερες επειδοσεις λιγοτερη καταναλωση .Σε oc μηπως ανοιγει η ψαλιδα υπερ της 970;Εψαξα για συγκριτικα κτλ αλλα ειναι τα περισσοτερα απο οταν πρωτοκυκλοφορησε η 470 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Σε οσα video και συγκριτικα εχω δει η 970 ειναι πιο μπροστα απο την 470 εκτος των Doom Hitman...Τωρα για 970 σε μεταχειρισμενη οπως σου ειπαν θεωρω οτι αξιζει κατω απο 180-190€ και με εγγυηση φυσικα...Ενα αρνητικο της 970 ειναι οτι σε βαθος χρονου θα χανει σε αποδοση λογω drivers οποτε η 470 λογικα θα την φτασει(αν εχεις σκοπο να κρατησεις την καρτα αρκετο καιρο)..Οσον αφορα το o/c η 970 στα 1450-1500mhz πυρηνα χτυπαει ανετα 480 οποτε η διαφορα ανοιγει...Υπαρχει σχετικο βιντεο με stock και ο/c τις καρτες https://m.youtube.com/watch?v=TzdaOzxIsyI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πρωτων οι επιδοσεις εχουν αλλαξει απο την μερα κυκλοφοριας δευτερων απλα δειτε παιχνιδια του 2016 . deus ex battlefield titanfall warhammer total war ειναι μπροστα. Στα 190 που παιζει η 470 απο προσφορα δεν θα επρεπε καν να σκεφτεσαι μεταχειρισμενη 970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Και εγω 470 ψηνω αλλα δεν βλεπω να ειναι μπροστα http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,6.html Βεβαια παιζει ρολο και τι παιχνιδια παιζει ο καθενας Παντως με την 470 στα 190e αν και δεν ειναι η καλυτερη υλοποιηση πραγματι δεν αξιζει η 970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Επειδή είπαμε πιο πίσω για την rx 480 xfx gtr, βλέπω ότι είναι αυτή: https://www.amazon.de/XFX-RX-480P8DBA6-PCI-Express-Grafikkarte-3-0-schwarz/dp/B01JM1C4CE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1477941616&sr=8-2&keywords=xfx+rx+480 σύμφωνα με τον κωδικό της ( RX-480P8DBA6), κάνω κάποιο λάθος?? http://xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-400-series#* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 GTX970 και RX 470 είναι πάρα πολύ κοντά, στα 3 τελευταία games Gears of War 4 / Titanfall 2 / Battlefield 1 είναι σχεδόν ίδιες, εκτός του titanfall 2 που παίζει να μην τραβάει ο driver της nv. Στα Deus Ex / Doom πιο καλή η 470 και σε Tomb Raider / Witcher 3 η 970. Στα πιο παλιά DX11 είναι λίγο εώς αρκετά καλύτερη η GTX970. Ένα μικρό θέμα είναι το πότε και αν η nvidia θα τραβήξει τον διακόπτη απο τα maxwell, τα επικά 3.5GB + 0.5GB και τέλος αν όντως μπορείς να βρεις απο αγγελία GTX970 σε τιμή συζητίσιμη. Με 230~290€ που τις βλέπω δεν υπάρχουν σαν επιλογή απλά, πάρε κούτα κάρτα με 2-3 χρόνια εγγύηση χωρίς σκέψη και είσαι άρχοντας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Επειδή αργά ή γρήγορα θα αγοράσω κάρτα γραφικών και έχω καταλήξει σε GTX 1070 και MSI, μια απορία: Υπάρχει κάποια ουσιώδης διαφορά μεταξύ της Gaming X και της Gaming Z; Ξέρω ότι η δεύτερη έρχεται με υψηλότερους χρονισμούς από την εταιρεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο σημαντική διαφορά κάνει αυτό. Επίσης, ενώ η πρώτη είναι διαθέσιμη από ελληνικά καταστήματα, δεν ισχύει το ίδιο και για τη δεύτερη, οπότε αν είναι να μπω σε διαδικασία αγοράς από εξωτερικό τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο. κοιτα, δεν λεω, πολυ καλη καρτα, αλλα στη Κινα το 99% των 1070 της MSI εγιναν RMΑ, ανεξαρτητως υλοποιησης, υπαρχει και επισημη ανακοινωση της εταιριας οτι ερευνα το θεμα. Τωρα και οι 1070 της EVGA (η FTW εκδοση) εχουν ενα θεματακι με της θερμοκρασιες των VRM, οποτε θα σου προτεινα να κοιταξεις προς Ζοtac,Asus, Palit, gigabyte να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Λογικα δεν θα εχεις θεμα με αυτην που λες, αλλα οφειλω να σε ενημερωσω επ αυτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Σε οσα video και συγκριτικα εχω δει η 970 ειναι πιο μπροστα απο την 470 εκτος των Doom Hitman...Τωρα για 970 σε μεταχειρισμενη οπως σου ειπαν θεωρω οτι αξιζει κατω απο 180-190€ και με εγγυηση φυσικα...Ενα αρνητικο της 970 ειναι οτι σε βαθος χρονου θα χανει σε αποδοση λογω drivers οποτε η 470 λογικα θα την φτασει(αν εχεις σκοπο να κρατησεις την καρτα αρκετο καιρο)..Οσον αφορα το o/c η 970 στα 1450-1500mhz πυρηνα χτυπαει ανετα 480 οποτε η διαφορα ανοιγει...Υπαρχει σχετικο βιντεο με stock και ο/c τις καρτες https://m.youtube.com/watch?v=TzdaOzxIsyI Nope, απλά δεν θα βελτιώνεται άλλο η απόδοση, αφού θα είναι βελτιστοποιημένη όσο πάει. Δεν πέφτει η απόδοση. Σταματήστε την καραμέλα, ειλικρινά. Τι κέρδος έχει να ρίχνει τις επιδόσεις? Απλά δεν τις βελτιώνει άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Τι κερδος εχει δεν γνωριζω...Οπως δεν ξερω αν μεταφραζεται και σωστα αυτη η κατασταση...Μπορει απλα η AMD να στηριζει μεχρι τελους τις καρτες της(λογω παρομοιας αρχιτεκτονικης) και ετσι να εμφανιζουν καλυτερες αποδοσεις απο τις αντιστοιχες nvidia οι οποιες αρχικα υπερισχυαν(770/7970 780ti/290).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Η 470 εχει παρομοιες επιδοσεις με λιγοτερη καταναλωση. Θα ειχε νοημα να συγκρινεις τις καρτες αν ηταν στην ιδια τιμη καινουριες και οι δυο. Αυτη τη στιγμη η 470 ειναι καινουρια, και βγαινει πιο φτηνη απο μεταχειρισμενη 970! Τι ψαχνουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitriolis1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω την rx 460 και υέλω τη βοήθειά σας στο ποιά υλοποίηση να προτιμήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KINGLUCAS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 παιδιά θα πάρω μια 4k TV samsung 6000 και θέλω να έχει έξοδο για 4k 4:4:4 ποια καρτούλα προτείνεται για το σύστημα τις υπογραφής μου προς το παρόν (μετά αλλάζουμε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω την rx 460 και υέλω τη βοήθειά σας στο ποιά υλοποίηση να προτιμήσω? Αν δεν βιάζεσαι περίμενε 1050 Ti, φαίνεται να είναι καλύτερη από την 460. Τώρα υλοποιήσεις RX 460 θα έλεγα Sapphire, XFX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 παιδιά θα πάρω μια 4k TV samsung 6000 και θέλω να έχει έξοδο για 4k 4:4:4 ποια καρτούλα προτείνεται για το σύστημα τις υπογραφής μου προς το παρόν (μετά αλλάζουμε) Ποια υπογραφη; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skatopaido Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 παιδια επειδη εχω μεινει αρκετα πισω μιας και δεν παιζω παιχνιδια τον τελευταιο 1μισι χρονο , ποια καρτα θεωρειται αυτη την στιγμη πιο value (price per performance) αυστηρα εως 120ευρω μεταχειρισμενη για gta 5 σε 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα