Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καμια προτιμηση σε εκδοση? H xfx στα 142 ειναι η φθηνοτερη.  

Ναι η xfx έχει κάνει καλή δουλειά. Χτύπα την άφοβα. Η 470 δυστυχώς ξεφεύγει αρκετά.  Ξεκινάει από τα 220€

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι η xfx έχει κάνει καλή δουλειά. Χτύπα την άφοβα. Η 470 δυστυχώς ξεφεύγει αρκετά.  Ξεκινάει από τα 220€

Βασικα τωρα ειδα πριν λιγο αυτο. 

http://www.hardwareunboxed.com/rx-460-4gb-vs-2gb-vram-benchmark-is-more-better/

Οποτε δεν θα δωσω αδικα 20 ευρω, θα παρω την εκδοση με τα 2gb

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα πρώτη φορά να δω μήπως πάρω κάρτα από το Amazon.  Ξέρουμε σε πόσες μέρες έρχεται;

Ποια υλοποίηση της 1080 και της 1070 είναι η καλύτερη;

Επεξ/σία από @ngelos

καλημέρα στην παρέα ,

τα φώτα σας ! ! !

Έχω μια GTX 680 με ι7-4470(δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ειναι το μοντελο του επεξεργαστη) ....τεσπα , το θέμα είναι οτι ηρθε ο καιρός να αλλάξω την κάρτα γραφικών , μπορω να διαθεσω maximum 300-350€ και θα προτιμησω τα παιδιά απο τις αγγελιες , οπότε μιλάμε για μεταχειρισμέμη κάρτα γραφικών.Μέχρι στιγμής έχω δει την 980ti και την 1070....καμία γνώμη στο πια να προτιμήσω?

Μιλάμε για gaming , παιζω τα πάντα ! ! !

υ.γ.Δεν κοιτάω για radeon ! ! !

Ή την saphire απο το amazon με 190 ευρώ.

payne

με 300-350ευρώ παίρνεις μια premium 1060/6GB καινουρια

τώρα για μεταχειρισμένη πας σε 980ΤΙ αλλά δεν στο προτείνω , προτίμησε καινούρια που θα παίζει καλά τα παιχνίδια που θα βγαίνουν από εδώ και πέρα. Συνήθως οι drivers στις παλιές γενιές δεν βελτιστοποιούνται στα νέα παιχνίδια και ανοίγει η ψαλίδα.

καλημέρα στην παρέα ,

τα φώτα σας ! ! !

Έχω μια GTX 680 με ι7-4470(δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ειναι το μοντελο του επεξεργαστη) ....τεσπα , το θέμα είναι οτι ηρθε ο καιρός να αλλάξω την κάρτα γραφικών , μπορω να διαθεσω maximum 300-350€ και θα προτιμησω τα παιδιά απο τις αγγελιες , οπότε μιλάμε για μεταχειρισμέμη κάρτα γραφικών.Μέχρι στιγμής έχω δει την 980ti και την 1070....καμία γνώμη στο πια να προτιμήσω?

Μιλάμε για gaming , παιζω τα πάντα ! ! !

υ.γ.Δεν κοιτάω για radeon ! ! !

Προσπάθησε για 980ti στα 350ε που είναι το μέγιστο που δίνεις αλλά δύσκολο το βλέπω να βρεις. 

καλημερα στη παρεα, μετα απο την επιλογη για το νεο συστηματακι μου που φαινεται στην υπογραφη (στο τελος του μηνα θα προστεθουν αλλα 32gb ram) και να ευχαριστησω και παλι τα παιδια στο φορουμ για τη βοηθεια τους, ηρθε η ωρα να επιλεξω και τη καρτα γραφικων.

λογω τον προγραμματων που χρησιμοποιω και κανουν χρηση cuda επελεξα την nvidia 980gtx Ti 6gb απλα βρηκα παρα πολλα μοντελα με ευρος τιμης απο τα 400/600 και διαφορες μαρκες για αυτο θα ηθελα την αποψη σας.

ευχαριστω πολυ.

Case (Κουτί):ITEK CYCLONE

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): COOL MASTER 700W

Motherboard (Μητρική): ASUS Z170 PRO

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): INTEL I7 6700K

RAM (Μνήμη συστήματος): 32GB απο τον επομενο μηνα 64gb corsair vegeance ddr4

GPU (Κάρτα γραφικών):

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 2 monitor full hd 22"+27" + tv 43" full hd

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): windows 7 64bit ultimate

Καλησπερα και απο εμενα.

Εχω μια οθονη με αναλυση 1440x900 (16:10) και σκευτομαι να παω προς HD7970 η gtx 770, θα με καλυψουν πιστευετε? Αυτο που θελω ειναι να παιζει τα παντα η σχεδον τα παντα με ολα τα settings  max εκτος AA που δεν με πολυενδιαφερει..

Οι guru του θεματος ας δωσουν τα φωτα τους. ευχαριστω!

Χαιρετω το forum! Το συστημα εχει ως εξης:

Psu Thermaltake hamburg 530w

M/b gigabyte z170 h3dp

Cpu i5 6500

Ram fury 2133 8gb

Επειτα θα γινει αγορα gfx card με γνωμονα και το αντιστοιχο monitor που θα αγοραστει μετα. Οι καρτες που βλεπω ειναι οι gtx1060 g1 gaming gigabyte και η rx480 asus rog strix. Και ξανα λεω οτι θελω και καινουριο μονιτορ. Ειδα τα Aoc που εχουν και freesync και απ οτι εψαξα κανει την διαφορα. Ανοιχτος σε ιδεες προτασεις αλλα υπ οψιν οτι το budget κυμαινεται στα 350 ταβανι για καρτα 250 ταβανι για μονιτορ.

Ευχαριστω.

Επειδή αργά ή γρήγορα θα αγοράσω κάρτα γραφικών και έχω καταλήξει σε GTX 1070 και MSI, μια απορία:

Υπάρχει κάποια ουσιώδης διαφορά μεταξύ της Gaming X και της Gaming Z;

Ξέρω ότι η δεύτερη έρχεται με υψηλότερους χρονισμούς από την εταιρεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος πόσο σημαντική διαφορά κάνει αυτό. Επίσης, ενώ η πρώτη είναι διαθέσιμη από ελληνικά καταστήματα, δεν ισχύει το ίδιο και για τη δεύτερη, οπότε αν είναι να μπω σε διαδικασία αγοράς από εξωτερικό τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο. :)

Μιας και η 7970 τα επαιξε ειμαι σε αναζητηση νεας καρτας.Χρηματικο οριο τα 200 ευρω και ειμαι αναμεσα σε 970 μεταχειρισμενη και 470 καινουργια.Ποια απο τις 2 αποδιδει καλυτερα στα απαιτητικα games του στυλ witcher 3;Προβλεπεται καμια μειωση τιμης της 480 εστω και απο amazon μεχρι της γιορτες μπας και το αναβαλω;

επαιξε προσφορα καινουρια 470 στα 190€. Για μενα η 970 μτχ πρεπει να εχει πλεον αρκετα πιο κατω αλλα δε βρισκεις. Αν βρεις 970 σε τιμη κατω απο 180 με εγγυηση παρε την, αλλιως καλυτερα καινουρια.

Η προσφορα παιζει ακομα γι αυτο ρωταω.Ακομα δεν εχω βγαλει συμπερασμα παντως για το ποια ειναι καλυτερη καθαρα σε θεμα επιδοσεων ανεξαρτητα απο τα λεφτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...