Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα θα παρω σε έναν φιλαρακο μου τον g3258 και σκέφτομαι να του παρω καρτα γραφικων γυρω στα 80-90 ευρω μεσα από το site exete καποια να μ πρωτηνεται KNSM

Δεν γνωριζω τις δυνατοτητες του συγκεκριμενου επεξεργαστη οποτε, δυστυχως, δεν μπορω να σε βοηθησω. Περιμενε μηπως ξερει καποιος αλλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μ'αρέσει που ρίχνεις κλήρο :P

Επειδή ρωτάς μεταχειρησμένα δεν μπορώ να σου υποδείξω αγγελία. Σε αυτά τα λεφτά δες κάποια GTX660-670 ή μια 7870/270

• Like 1

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω την XFX GTR 480. Υπαρχει περιπτωση να δουμε καμια πτωση τιμης(μεγαλη π.χ. 50€) ή νεες 475 και 485 στο κοντινο διαστημα(<2-3 μηνες)

Επισης αν δεν παρω την O.C. να φανταστω οτι μπορω να παω και την αλλη στα νουμερα της OC?

Μια τελευταια ερωτηση αλλα ισως και η πιο σημαντικη, στο pc παιζω κυριως εξοιμοιωτες στυλ Assetto Corsa κτλ αρα και με την 470 ειμαι καλυμενος και αγοραζω 480 για να ειμαι καλυμενος για περισσοτερο χρονο. Δεν αλλαζω συχνα GPU, οποτε μπορει να την κρατησω και 4 χρονια. Ενω μπορει καποια στιγμη να παω στα 1440p και με την 480 δεν θα εχω θεμα στα games που παιζω για πολυ καιρο.

Βλεπετε κατι λαθος στο σκεπτικο μου, η διαφορα στην τιμη δεν ειναι πολυ μικρη για τις παραπανω επιδοσεις και τα 8gb vram?

Περιμένουμε μάλλον rx 470d η οποία βγαίνει για να ''χτυπήσει'' 1050ti και θα είναι σε επιδόσεις ανάμεσα σε 460 και 470 (το 80% της 470 θα έχει σαν απόδοση από ότι λέει..):

http://techfrag.com/2016/10/24/amd-rx-470d-take-nvidia-gtx-1050-ti/

• Like 1

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω την XFX GTR 480. Υπαρχει περιπτωση να δουμε καμια πτωση τιμης(μεγαλη π.χ. 50€) ή νεες 475 και 485 στο κοντινο διαστημα(<2-3 μηνες)

Επισης αν δεν παρω την O.C. να φανταστω οτι μπορω να παω και την αλλη στα νουμερα της OC?

Μια τελευταια ερωτηση αλλα ισως και η πιο σημαντικη, στο pc παιζω κυριως εξοιμοιωτες στυλ Assetto Corsa κτλ αρα και με την 470 ειμαι καλυμενος και αγοραζω 480 για να ειμαι καλυμενος για περισσοτερο χρονο. Δεν αλλαζω συχνα GPU, οποτε μπορει να την κρατησω και 4 χρονια. Ενω μπορει καποια στιγμη να παω στα 1440p και με την 480 δεν θα εχω θεμα στα games που παιζω για πολυ καιρο.

Βλεπετε κατι λαθος στο σκεπτικο μου, η διαφορα στην τιμη δεν ειναι πολυ μικρη για τις παραπανω επιδοσεις και τα 8gb vram?

1) XFX GTR 480 καλη επιλογη

2)αν εννοεις 8gb εκδοση δεν νομιζω να πεσουν τιμες(για νέες εκδόσεις δεν γνωριζω τιποτα). Aπό τις 23 Οκτωβρίου  η RX 470 4GB θα κοστίζει $170,  RX 460 2GB  $100

Link.png Site: κανεκλικ εδω  δεν λενε τιποτα για 8gb.Tωρα απο ελληνικα καταστηματα τι να περιμενεις ξερω εγω.

3)Eννοεις OC εκδοση vs non??? αν ναι, ναι μπορεις να φτασεις.Συνηθως εργοστασιακο oc είναι λιγάκι απογοητευτικο.   

4) Aφου λες οτι δεν αλλαζεις σιχνα παρε μια κ καλη! δηλαδη αν εχεις λεφτα για 480, μη παρης 470.Aν εχεις λεφτα για 8 Vram παρε με κλειστα ματια! κ ναι αξιζει παραπανω χρηματα για παραπανω vram (αν και μερικοι εχουν διαφορετικη αποψη αυτο με το vram) , εγω αυτο θα εκανα.

• Like 1

Καλημέρα. Είμαι κάτοχος της 7870ΧΤ Tahiti και θέλω να πάω σε nvidia, λόγο ελλιπής υποστήριξης σε οδηγούς απο την amd σε Linux. 

Σε θέμα απόδοσης θα ήθελα να είναι στα ίδια λίγο πολύ, όσο το δυνατόν πιο οικονομικά. 

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Καλημέρα. Είμαι κάτοχος της 7870ΧΤ Tahiti και θέλω να πάω σε nvidia, λόγο ελλιπής υποστήριξης σε οδηγούς απο την amd σε Linux. 
Σε θέμα απόδοσης θα ήθελα να είναι στα ίδια λίγο πολύ, όσο το δυνατόν πιο οικονομικά. 
Έχετε κάτι να προτείνετε;

H θα πας σε μεταχειρισμένες 950/960 ή θα περιμένεις τις νέες 1050/1050ti

• Like 1

Επομενως να περιμενω να σταθεροποιηθει η τιμη της 1050? Αν εξαιρεσουμε την αισχρη τιμολογηση της nvidia, κανονικα ποια τιμη ειναι σωστη για το προιον?

Επομενως να περιμενω να σταθεροποιηθει η τιμη της 1050? Αν εξαιρεσουμε την αισχρη τιμολογηση της nvidia, κανονικα ποια τιμη ειναι σωστη για το προιον?

Πιστεύω ότι οι 1060 έχουν σωστές τιμές σε σχέση με τις αντίστοιχες 470/480.

Σχετικά με τις 1050/ti αν και είναι νωρίς λογικές τιμές θα ήταν 130-140€ για την 1050 και 160-170€ για την 1050ti

• Like 2

Έρχονται σιγά σιγά

1050 και 1050ti

Και δικιά μου ερώτηση πάνω σε αυτό, αξίζει μελλοντική προσθήκη μιας 1050 ή 1050τι στο 3ο σύστημα της υπογραφής μου ? Πιο πολύ world of tanks παίζω με αυτό από το εξοχικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...