Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρατραβήξαμε.

Το sli απαιτεί πέρα απο την άδεια στο τσιπάκι, να υπάρχουν Χ8άρες τουλάχιστον, δεν κάνει και με Χ4 όπως η AMD.

επανερχομαι και παλι ! γνωμες ποια απο τις παρακατω υλοποιησεις να παρω εχω αυστηρο budget και απο πιο μαγαζι ;

http://www.skroutz.gr/s/9886322/PowerColor-Radeon-RX-460-2GB-Red-Dragon-AXRX-460-2GBD5-DH-OC.html

http://www.skroutz.gr/s/9743420/XFX-Radeon-RX-460-2GB-Single-Fan-RX-460P2SFG5.html?from=recommendations

Καλύτερη η XFX, η powercolor κάνει τρελή οικονομία στην ποιότητα των vrm. Χειρότερα και απο reference είναι μερικές φορές.

• Like 2
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ ! δευτερα θα ριξω παραγγελια ! ολα τα σκρουτζομαγαζα ειναι αξιοπιστα;ή να προσεξω κατι ;

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ ! δευτερα θα ριξω παραγγελια ! ολα τα σκρουτζομαγαζα ειναι αξιοπιστα;ή να προσεξω κατι ;

Τα πραγματικά αξιόπιστα είναι λίγα.

• Like 1
Δημοσ.

visionstudio, techstores και stechi είναι οκ για τη μια κάρτα, για την άλλη visionstudio.

Το ekos καλές κριτικές έχει, αλλά δεν το ξέρω προσωπικά, ενω στα υπόλοιπα έχω προσωπική εμπειρία καθώς και από φίλους μου έχω ακούσει καλά.

Δημοσ.

Το digital master ; Είδα κακες κριτικές αλλά από ότι λένε έγινε καλητερο από την στιγμή που άλλαξε ιδιοκτήτη.

Δημοσ.

Δεν έχει έξτρα μεταφορικά και είμαι φοιτητής κ έχω PayPal ! Αλλά αν είναι να μαρτυρησω για να την δω καλύτερα να δώσω κάτι παραπάνω ! Σορρυ που πριζω!

Δημοσ.

Ειμαι καινουργιος στο φορουμ και  θελω να αγορασω μια καρτα για μετριο gaming δηλαδη και budget!!

θα προτιμουσα μια της Rx σειρας και ποιο συγκεκριμενα την Rx 460 4gb αξιζει? και αν ναι ποια να διαλεξω???, εγω σκεφτικα την υλοποιηση τις gigabyte αλλα ακουσα οτι αυτη και η powercolor δεν βγαλαν καλες καρτες και πως η xfx ειναι μακραν καλητερη ισχυει?   :-)

Δημοσ.

δεν ξέρω ακόμα, αλλα σκέπτομαι να πάρο καρτούλα για το σύστημα τις υπογραφής μου- με ποια καρτούλα θα είμαι winner σε απόδοση?χωρίς bottle

Δημοσ.

δεν ξέρω ακόμα, αλλα σκέπτομαι να πάρο καρτούλα για το σύστημα τις υπογραφής μου- με ποια καρτούλα θα είμαι winner σε απόδοση?χωρίς bottle

Χρήματα; 

Δημοσ.

200-250/όσο παει μια κονσόλα γιατί προτιμω το PC αλλά εαν δεν τοτε πάμε σε ps4

rx 460 /rx470/gtx1060 για ποιο πανω νομιζω ο cpu θα τερματιση πριν την καρτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...