jimakos234 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αρα παμε αλλη μια αφου μιλαμε για συμβουλες αναβαθμισης. Μεχρι 250€ προτεινω 480 4GB (και οχι 470 ή 1060 3gb) και στα 300€ 1060 6GB. Αυτα cool, αφου αυτο καταλαβες, ασχετα αν η 480 4gb ξεκιναει απο 255. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Aρκετα κομμενη?Οκ εχει 128 cuda cores λιγοτερα, αλλα σαν πυρηνας παραμενει ταχυτερος. Για τα επομενα 2 χρονια πιστευω ειναι ενταξει, αφου το DX12 adaptation ειναι πολυ αργο ακομα. Θα διαφωνησω. Οχι οτι ειμαι fanboy, 3 γενιες τωρα εχω amd καρτες, αλλα οτι ειπα πιο πριν. 480 μονο στην 8αρα και 470 στην 4. Αλλιως 260 για την 480 4gb και να ειναι πισω απο την 1060 3gb στα 230(τιμες ελλαδας, αν ηταν και οι 2 στις τιμες που προοριζονταν, τοτε θα το ξανασυζητούσαμε). http://www.gamersnexus.net/guides/2649-gtx-1060-3gb-vs-rx-480-4gb-benchmark Αλλα βγαινουμε offtopic, οποτε ας κλεισει καπου εδω. σταματησα να διαβαζω οταν ειδα οτι η 1060 ειναι μπροστα στο doom vulkan . γελαν και οι πετρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά υπάρχει κάποιο έμπιστο site απ'έξω να παραγγείλω την 1070 σε καλή τιμή; Αν ναι, ποιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 σταματησα να διαβαζω οταν ειδα οτι η 1060 ειναι μπροστα στο doom vulkan . γελαν και οι πετρες... ok ναι ενα παιχνιδι οντως χανει. Αν θες να εθελοτυφλεις με προφαση αυτο, δεν παιζει θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billir Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας παιδια, θα προτεινατε την συγκεκριμενη καρτα για ενα συστημα με intel i3 6100? το ποσο που διαθετει το παιδι ειναι γυρω στα 150.. αξιζει να δωσει λιγο παραπανω για την συγκεκριμενη? ή να παρει την 2gb εκδοση με λιγοτερα λεφτα? (~20 ευρω) να προσθεσω οτι η αγορα πρεπει να γινει απο eshop και μονο. http://www.e-shop.gr/vga-asus-amd-radeon-rx460-strix-rx460-o4g-gaming-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513772 κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 κανεις? Θα σου έλεγα να αποφύγεις το eshop. Προτίμησε αυτή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsi7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 η μητρικη καρτα (της υπογραφης http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-h67m-d2-b3rev_11/specs/ )μου υποστηριζει multi-graph crossfire αλλα δεν γραφει για sli αρα δεν υποστηριζει nvidia γενικα ή δεν υποστηριζει διπλη καρτα γραφικων nvidia?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalis95320 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 η μητρικη καρτα (της υπογραφης http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-h67m-d2-b3rev_11/specs/ )μου υποστηριζει multi-graph crossfire αλλα δεν γραφει για sli αρα δεν υποστηριζει nvidia γενικα ή δεν υποστηριζει διπλη καρτα γραφικων nvidia?! Sli δεν υποστηριζει( δηλαδη 2 καρτες). Με μια δεν υπαρχει προβλημα παιζουν μια χαρα ολες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Και SLI υποστηρίζει με modded drivers όπως στην περίπτωσή μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsi7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Και SLI υποστηρίζει με modded drivers όπως στην περίπτωσή μου η περιπτωση σου σε τι ξεχωριζει ακριβως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 επανερχομαι και παλι ! γνωμες ποια απο τις παρακατω υλοποιησεις να παρω εχω αυστηρο budget και απο πιο μαγαζι ; http://www.skroutz.gr/s/9886322/PowerColor-Radeon-RX-460-2GB-Red-Dragon-AXRX-460-2GBD5-DH-OC.html http://www.skroutz.gr/s/9743420/XFX-Radeon-RX-460-2GB-Single-Fan-RX-460P2SFG5.html?from=recommendations Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 η περιπτωση σου σε τι ξεχωριζει ακριβως ? Οτι έχω SLI σε non SLI μητρική. Όπως μπορείς να κάνεις και εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsi7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Οτι έχω SLI σε non SLI μητρική. Όπως μπορείς να κάνεις και εσύ. δλδ κατεβαζοντας εναν driver για την μητρικη μπορεις να κανεις sli.? πολυ ez ακουγεται και δεν κτλβαινω τον λογο που να μην υπαχρει εξαρχης sli (καμια συμφωνια με τις εταιριες? ).! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 δλδ κατεβαζοντας εναν driver για την μητρικη μπορεις να κανεις sli.? πολυ ez ακουγεται και δεν κτλβαινω τον λογο που να μην υπαχρει εξαρχης sli (καμια συμφωνια με τις εταιριες? ).! Τότε έβγαζε και η nvidia chipsets, οπότε δεν έδινε licence σε άλλους κατασκευαστές. Το mod (παλιότερα τουλάχιστον) κάνει τον driver να βλέπει το τσιπάκι σαν Χ58, το οποίο επιτρέπει sli. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsi7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Τότε έβγαζε και η nvidia chipsets, οπότε δεν έδινε licence σε άλλους κατασκευαστές. Το mod (παλιότερα τουλάχιστον) κάνει τον driver να βλέπει το τσιπάκι σαν Χ58, το οποίο επιτρέπει sli. και τοτε γτ και τωρα υπαχρουν εταιριες π ακομη δεν παρεχουν sli αλλα μονο crossfire.? ( νομιζω σε asus το προσεξα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα