Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

rx 460 η gtx 970;

ειμαι λιγο ασχετος(λιγο)αλλα γιατι διπλασια λεφτα η 970,αφου δεν εχουν και τοση διαφορα σε επιδοσεις;

Μεγάλη διαφορά σε επιδόσεις έχουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

rx 460 γράφει το παιδί. Αν εννοούσε 470, οκ.

Aλλά αν εννούσε 470 δεν θα έγραφε... ''τα διπλά λεφτά''..

rx 460 η gtx 970;

ειμαι λιγο ασχετος(λιγο)αλλα γιατι διπλασια λεφτα η 970,αφου δεν εχουν και τοση διαφορα σε επιδοσεις;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα θα ήθελα να αγορασω μια κάρτα γραφικών της και 140.. η οποία να παιαζει αρκετά καλά gta v. Ίσως Black ops.3 .. κυρίως αυτά... έχω πάνω 8 gb ram και 450w τροφοδοτικο όπως θα δείτε παρακατω.. το θέμα είναι αν θα τα σηκώνει όλα το τροφοδοτικο. . Δεν μπορώ να αγοράσω άλλο αυτή την στιγμή διότι αν γινο αυτό θα πρέπει να παρω κατωτερη κάρτα. . Λοιπόν μπήκα σε ένα site για να δω τι watt κλπ θα καταναλώνει σχετικά όλο το σύστημα και τροφοδοδικό προτεινειται και έγραφε 500 w .. δείτε παρακάτω ποια κάρτα θέλω και το τροφοδοτικό ου εχω αν έχετε να προτεινειται κάτι το οποίο να είναι λίγο παραπάνω από 140 έως και 170 παρακαλώ πείτε μου.. ΕΠΊΣΗΣ παρακαλώ εξηγήστε μου τι είναι το pci express στην μητρική κάρτα και εάν η κάρτα γταφεί 3.0 και η μητρικη 2.0 είναι προβλημα; δεν θα την σηκωνει; δείτε παρακαλώ παρακάτω τις κάρτες που ενδιαφέρομαι και τα χαρακτηριστικα της μητρικής μου + εγώ αν αγοράσω κάρτα γραφικών και τροφοδοτικο από κατάστημα ναι μεν θα πάνε πιο ακριβά αλλά θα κόψω τιμολόγιο 99% και θα πάρω πίσω το ΦΠΑ... ποτέ συνολικαπό να βγουν όλα μαζί τροφοδοτικο και κάρτα γραφικών στα 200..

http://www.corsair.com/en/vs-seriestm-vs450-450-watt-power-supply

http://outervision.com/power-supply-calculator

https://www.skroutz.gr/s/4529758/MSI-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Twin-Frozr-OC-Gaming-N750Ti-TF-2GD5-OC.html

Η μυτρικη μου

https://www.msi.com/Motherboard/760GA-P43-FX.html#hero-specification

Καο η μεταχείρισμενη κάρτα που ενδιαφέρομαι

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/761603-%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B9-asus-gtx760-dc2oc-2gb/

Επεξ/σία από CrazyBobs

rx 460 η gtx 970;

υγ ειμαι και φαν της πρασινης,ετσι;

sheogorath που βρισκεις την 970 με 230 καινουργια;

post-61606-0-56580100-1476856449_thumb.png

• Like 1

Γεια χαρά! Θα ήθελα μια βοήθεια στην επιλογή κάρτας γραφικών. Αυτή τη στιγμή το σύστημά μου αποτελείται από έναν i5 2ης γενιάς (2400s), 8gb ram και μία Gigabyte R7 260X 1GB OC. Τροφοδοτικό 550W. Δε θεωρώ τον εαυτό μου gamer, παίζω κυρίως NBA 2Κ και PES (μόνο online) και περιστασιακά κάποια 3rd και 1st person. Με την αγορά του NBA 2K17 θα ήθελα κάποια κάρτα με περισσότερη μνήμη, ώστε να τρέχει πιο ομαλά (πάντα σε 1080p). Άλλα παιχνίδια που έχω σκοπό να παίξω είναι το Rise of the Tomb Raider, το GTA V, The Witcher 3. Γενικά συνήθως παίζω τίτλους 1-2 χρόνων πίσω.

Επειδή λοιπόν οι εποχές είναι δύσκολες, θέλω μια κάρτα να κάνω τη δουλειά μου με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα (ας πούμε ως 200 ευρώ αλλά θα προτιμούσα 150 :D )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις.

Γεια χαρά! Θα ήθελα μια βοήθεια στην επιλογή κάρτας γραφικών. Αυτή τη στιγμή το σύστημά μου αποτελείται από έναν i5 2ης γενιάς (2400s), 8gb ram και μία Gigabyte R7 260X 1GB OC. Τροφοδοτικό 550W. Δε θεωρώ τον εαυτό μου gamer, παίζω κυρίως NBA 2Κ και PES (μόνο online) και περιστασιακά κάποια 3rd και 1st person. Με την αγορά του NBA 2K17 θα ήθελα κάποια κάρτα με περισσότερη μνήμη, ώστε να τρέχει πιο ομαλά (πάντα σε 1080p). Άλλα παιχνίδια που έχω σκοπό να παίξω είναι το Rise of the Tomb Raider, το GTA V, The Witcher 3. Γενικά συνήθως παίζω τίτλους 1-2 χρόνων πίσω.

Επειδή λοιπόν οι εποχές είναι δύσκολες, θέλω μια κάρτα να κάνω τη δουλειά μου με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα (ας πούμε ως 200 ευρώ αλλά θα προτιμούσα 150 :D )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις.

τι μητρικη εχεις ????

1)Sapphire nitro  rx460 4gb - 150 ευρώ με medium settings 30+ fps

2)Gigabyte gtx 960 windforce 2x oc 4gb  - αν μπορεις να δωσεις 216 ευρώ :| 30+fps 1080p   με medium high settings msaa off η  2x msaa max! η περιμενε gtx 1050 :) και δες benchmarks

• Like 1

τι μητρικη εχεις ????

1)Sapphire nitro  rx460 4gb - 150 ευρώ με medium settings 30+ fps

2)Gigabyte gtx 960 windforce 2x oc 4gb  - αν μπορεις να δωσεις 216 ευρώ :| 30+fps 1080p   με medium high settings msaa off η  2x msaa max! η περιμενε gtx 1050 :) και δες benchmarks

Tου λες μωρέ να πάει σε 960? Σοβαρά?

Ας κόψει τους καφέδες μιας βδομάδας να πάρει την 1060 3gb. Με τίποτα δεν αξίζει η 960 τώρα καινούρια.

• Like 4

Κάνε λίγο υπομονή να έρθουν οι gtx1050 http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/nvidia/%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-geforce-gtx-1050-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-gtx-1050-ti-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-n-r12829

• Like 2

Tου λες μωρέ να πάει σε 960? Σοβαρά?

Ας κόψει τους καφέδες μιας βδομάδας να πάρει την 1060 3gb. Με τίποτα δεν αξίζει η 960 τώρα καινούρια.

διαβαζεις καθολου τι γραφει ο αλλος ? 150-200 ευρω αλλα προτιμαει με 150.Nαι ξερω οτι ειναι καλυτερη καρτα gtx 1060 3gb.

Aλλα δεν ξέρουμε οικονομικη κατασταση του, ουτε ποσες φορες την εβδομαδα παει για καφε  αρα λοιπον ?! :D 

216€ για GTX960 ακούγετε σα κάτι αγγελίες με P4 Prescott στα 50€ :-(

*GTX960/950/R9 380/R7 370 δεν έχουν λόγο ύπαρξης στην αγορά στις τιμές που είναι τώρα πόσο μάλλον αν βγει και η 1050ti/1050.

• Like 2

216€ για GTX960 ακούγετε σα κάτι αγγελίες με P4 Prescott στα 50:-(

*GTX960/950/R9 380/R7 370 δεν έχουν λόγο ύπαρξης στην αγορά στις τιμές που είναι τώρα πόσο μάλλον αν βγει και η 1050ti/1050.

Έχω τον Pentium 4 640 3,2 Ghz σε Windows 7 64 bit και ούτε απροβλημάτιστο browsing δεν μπορείς να κάνεις. Για πέταμα τελείως.

Case (Κουτί):ενα innovator δεν ξερω μοντελο

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): corsair vs450

Motherboard (Μητρική): msi h110m pro-D

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): celeron g3900

RAM (Μνήμη συστήματος): 4 ddr4 2133mhz

GPU (Κάρτα γραφικών): gt430 gddr3 64bit

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):1280*1024

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): win 8.1

θελω να παιζει αξιοπρεπως lol cs go και κανα τυχαιο παιχνιδακι που θα του ριξω μεσα για να περασει η ωρα ! δεν κοιταω για 3Α τιτλους ! θελω μια καρτα μεχρι τα 120 ευρω ετσι ωστε μετα τα χριστουγεννα που θα εχω λεφτα να αναβαθμισω και το cpu! (την cpu την πειρα γιατι απο οτι ειδα στο ιντερνετ για τα λεφτα της και την χρηση που την προοριζω ειναι αρκετα καλη , σε πρωτη φαση με καλο upgrade path! )

*edit παιχνιδια οπως κανα batman κανα bioshock κανα battlefield και dark souls

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...