Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θα έχεις κανένα, προχώρα άφοβα.

Δεν μπορείς να κάνεις υπέρβαση για μια φθηνή 6άρα? Αν όχι, πάρε την 3άρα.

Ή τουλάχιστον RX 480 4GB

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημερα, το pc μου αποτελείται απο

Case : therlmatake commander ii midi tower

PSU : therlmatake 750 w

Motherboard : asus p8h77-v

CPU : intel i5 3570 3.4Ghz

RAM : 8Gb ddr3

GPU : nvidia gtx 660ti

Monitor/Resolution : 1080p

ΟS : windows 10

σκέφτομαι να κανω μια αναβάθμιση και να παρω την 1060gtx 3Gb και θελω να ρωτησω εαν θα εχω bottleneck. ευχαριστω. 

Αν δεν μπορείς να πας σε gtx 1060 6gb καλύτερα μία rx 480 8gb ή rx 470 4gb (αναλόγως και το budjet πάντα).Μην προτιμήσεις την 3gb στην gtx 1060 .... θα χάσει αρκετά σε βάθος χρόνου καθώς τα 3gb είναι ήδη οριακά στα 1080p.

intel i5 2500k @ 3.8Ghz

8gb ram

radeon 270x 2gb

Παίζω σε 1200p. Σκέφτομαι ότι η 470 θα με καλύψει αλλά μετά απο χρόνια στο κόκκινο στρατόπεδο έλεγα να δοκιμάσω 1060 6gb κυρίως λόγω των όσων έχω διαβάσει αναφορικά με τα frametimes. 

Αξίζει τον κόπο ή δεν θα δω καμια σοβαρή διαφορά? Δεν με νοιαζει να παίζω σε ultra αρκεί να έχω smooth flow με όμορφα γραφικά

intel i5 2500k @ 3.8Ghz

8gb ram

radeon 270x 2gb

Παίζω σε 1200p. Σκέφτομαι ότι η 470 θα με καλύψει αλλά μετά απο χρόνια στο κόκκινο στρατόπεδο έλεγα να δοκιμάσω 1060 6gb κυρίως λόγω των όσων έχω διαβάσει αναφορικά με τα frametimes. 

Αξίζει τον κόπο ή δεν θα δω καμια σοβαρή διαφορά? Δεν με νοιαζει να παίζω σε ultra αρκεί να έχω smooth flow με όμορφα γραφικά

εγω θα σου λεγα ή rx480 ή 1060, δεν νομιζω οτι αξιζει η 470, περιμενε να σου πουν και τα αλλα παιδια.

intel i5 2500k @ 3.8Ghz

8gb ram

radeon 270x 2gb

Μια μετάβαση από 270χ σε 1060 σίγουρα αξίζει. Άσχετο αλλά κάνε παραπάνω oc, κρίμα είναι. Να πεις ότι δε το χρειάζεσαι κιόλας. Για πλάκα πιάνεις ένα 4.4.
  • Like 1

στοκ ψύκτρα ftw!

Για μένα θα άξιζε να δώσεις ένα 30αρι για να τον σπρωξεις όσο μπορείς. Λογικά θα σου μείνει η ψύκτρα και για τον επόμενο.

• Like 2

rx 460 η gtx 970;

ειμαι λιγο ασχετος(λιγο)αλλα γιατι διπλασια λεφτα η 970,αφου δεν εχουν και τοση διαφορα σε επιδοσεις;

υγ ειμαι και φαν της πρασινης,ετσι;

sheogorath που βρισκεις την 970 με 230 καινουργια;

rx 460 η gtx 970;

ειμαι λιγο ασχετος(λιγο)αλλα γιατι διπλασια λεφτα η 970,αφου δεν εχουν και τοση διαφορα σε επιδοσεις;

υγ ειμαι και φαν της πρασινης,ετσι;

sheogorath που βρισκεις την 970 με 230 καινουργια;

Οι evga κάπου τόσα βγαίναν πριν κανα μήνα που είδα, απο τις αποθήκες τους (το site τους).

rx 460 η gtx 970;

υγ ειμαι και φαν της πρασινης,ετσι;sheogorath που βρισκεις την 970 με 230 καινουργια;

Πες καλύτερα πόσα λεφτά θες να δώσεις, να σου πουμε την καλύτερη επιλογή.

Πες καλύτερα πόσα λεφτά θες να δώσεις, να σου πουμε την καλύτερη επιλογή.

εσενα δεν σου λεω λεφτα ,γιατι την εβαψα :-D :lol:

Με τα λεφτα που εχω,μονο σε μεταχ με βλεπω(δυστυχως)

150

εσενα δεν σου λεω λεφτα ,γιατι την εβαψα :-D :lol:

Με τα λεφτα που εχω,μονο σε μεταχ με βλεπω(δυστυχως)

150

Xαχα, οι τιμές και των δύο εκείνων δεν άξιζαν καθόλου, ειδικά της 970. Αν θες καινούρια μπορείς να πας σε 460 ή την επερχόμενη 1050 φαντάζομαι. Για μεταχειρισμένες , 960 ή 380 (4αρες). Δες πάντως αν μπορείς να μαζέψεις κάνα 70άρι ακομα να πας σε 470. Τι cpu εχεις?

Xαχα, οι τιμές και των δύο εκείνων δεν άξιζαν καθόλου, ειδικά της 970. Αν θες καινούρια μπορείς να πας σε 460 ή την επερχόμενη 1050 φαντάζομαι. Για μεταχειρισμένες , 960 ή 380 (4αρες). Δες πάντως αν μπορείς να μαζέψεις κάνα 70άρι ακομα να πας σε 470. Τι cpu εχεις?

4460

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...