sam75 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αλλο η καταναλωση σε load Και αλλο η καταναλωση σε idle. Ολες οι nvidia των τελευταιων 3 χρονων καταναλωνουν 5 το πολυ 10 watt σε idle ακομα κι αν εχεις πολλες οθονες. Το TDP που βλεπεις ειανι οταν η καρτα ειναι σε χρηση σε καποιο παιχνιδι και δηλωνει την μεγιστη καταναλωση. Στις 24 ωρες που ειναι ανοιχτο το pc αν εσυ παιξεις 1 ωρα θα καταναλωσεις για μια ωρα 100wattωρες και για τις υπολοιπες 23 23*5=115wattωρες, συνολο 215 ολη μερα.(πολυ χοντρικο το παραδειγμα αλλα φανταζομαι επιασες το νοημα) μια χαρα τοτε, βασικα την εχω βαλει στο PC απο το πρωι , η θερμοκρασια δεν ξερω αν ειναι καλη,38 σε idle mode ,σε φουλ GTA 5 με τερμα τα γραφικα ( οσο παει δηλαδη ) φτανει τους 70-74 .
Zandim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Σωστες μου ακουγονται οι θερμοκρασιες. Καλο παιχνιδι Αν σε απασχολει τοσο πολυ η καταναλωση παε ενα βατομετρο πριζας, εγω αυτο εκανα καποτε και πραγματικα θα δεις οτι ισχυουν τα νουμερα που σου εγραψα πριν.
sam75 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Σωστες μου ακουγονται οι θερμοκρασιες. Καλο παιχνιδι Αν σε απασχολει τοσο πολυ η καταναλωση παε ενα βατομετρο πριζας, εγω αυτο εκανα καποτε και πραγματικα θα δεις οτι ισχυουν τα νουμερα που σου εγραψα πριν. Εχω Βατομετρο φίλε μου για την κάρτα έλεγα μήπως υπάρχει πρόγραμμα. Να σαι καλά.
nikos_kaizer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Sheogorath JAMES_007 σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας ! και οι 2 καρτες που προτεινατε εχουν 2 ανεμιστηρες αλλα αν συγκρινω το πλεονεκτημα power delivery ή backplate σε ποιο πιστευετε οτι πρεπει να ριξω περισσοτερο βαρος ?
Sheogorath Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Sheogorath JAMES_007 σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας ! και οι 2 καρτες που προτεινατε εχουν 2 ανεμιστηρες αλλα αν συγκρινω το πλεονεκτημα power delivery ή backplate σε ποιο πιστευετε οτι πρεπει να ριξω περισσοτερο βαρος ? Δεν έχει άσχημο power delivery και η XFX, δεν θα έχεις κανένα θέμα. Είναι και οι δυο καλές υλοποιήσεις, συνεπώς πάρε την φθηνότερη ή αυτήν που σου αρέσει περισσότερο.
JAMES_007 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Sheogorath JAMES_007 σας ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια σας ! και οι 2 καρτες που προτεινατε εχουν 2 ανεμιστηρες αλλα αν συγκρινω το πλεονεκτημα power delivery ή backplate σε ποιο πιστευετε οτι πρεπει να ριξω περισσοτερο βαρος ? Eίναι παρόμοιες κάρτες δύο διαφορετικά συστήματα ψύξης Site: δεςαυτο Site: καιαυτο
cpttony Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παίδες, ποιο κατάστημα να προτιμήσω? You (έχει στην περιοχή μου) ή MSystems? Η διαφορά στην τιμή είναι μία τυρόπιτα. Με ενδιαφέρει το καλό after sales support, σε περίπτωση προβλήματος (π.χ coil whine) στην κάρτα.
7nisiotis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παίδες, ποιο κατάστημα να προτιμήσω? You (έχει στην περιοχή μου) ή MSystems? Η διαφορά στην τιμή είναι μία τυρόπιτα. Με ενδιαφέρει το καλό after sales support, σε περίπτωση προβλήματος (π.χ coil whine) στην κάρτα. Ποια κάρτα, ποιας εταιρείας. 1
stratigos24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Παίδες, ποιο κατάστημα να προτιμήσω? You (έχει στην περιοχή μου) ή MSystems? Η διαφορά στην τιμή είναι μία τυρόπιτα. Με ενδιαφέρει το καλό after sales support, σε περίπτωση προβλήματος (π.χ coil whine) στην κάρτα. To msystems έχει καλό όνομα σε after sale support και εμένα με έχει εξυπηρετήσει άψογα 3 φορές. Για το you προσωπικά δεν ξέρω.
cpttony Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Ποια κάρτα, ποιας εταιρείας. Σωστό, δεν το ανέφερα, παράλειψή μου! Κατέληξα εν τέλει, στην GTX 1060 υλοποίησης Asus.
stratigos24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σωστό, δεν το ανέφερα, παράλειψή μου! Κατέληξα εν τέλει, στην GTX 1060 υλοποίησης Asus. Nομίζω και το ask adam καθώς και στο stechi που την έχουν πιο οικονομικά είναι καλές επιλογές.
41ex Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 καλημέρα έχω αυτή τη παλιά σύνθεση:box: CoolerMaster Elite 330 Blackmobo: Asus P5Q (P45,DDR2)trofodotiko: CoolerMaster M620 Real Power Modularψάχνω για φτηνή κάρτα με άμεση παράδοση,βρήκα αυτές τις δυο1. Site: Gigabyte210 1GB DDR3 (low profile) 2. Site: AsusNvidia GF 210 TC (passive cooling) αυτή που είχα τώρα ήταν low profile, θα χωράει η Asus ή θα βρίσκουν οι ψήκτρες?δεν έχω κάτι άλλο στις άλλες pci θύρες.θέλω να την παραγγείλω σήμερα και να την πάραλάβω το απόγευμα γιατί χρειάζομαι το pc απόψε!
pano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 αυτή που είχα τώρα ήταν low profile, θα χωράει η Asus ή θα βρίσκουν οι ψήκτρες? δεν έχω κάτι άλλο στις άλλες pci θύρες. Ναι,θα χωρέσει.
nikosggg3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 καλημερα, το pc μου αποτελείται απο * Case : therlmatake commander ii midi tower * PSU : therlmatake 750 w * Motherboard : asus p8h77-v * CPU : intel i5 3570 3.4Ghz * RAM : 8Gb ddr3 * GPU : nvidia gtx 660ti * Monitor/Resolution : 1080p * ΟS : windows 10 σκέφτομαι να κανω μια αναβάθμιση και να παρω την 1060gtx 3Gb και θελω να ρωτησω εαν θα εχω bottleneck. ευχαριστω.
Sheogorath Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δεν θα έχεις κανένα, προχώρα άφοβα. Δεν μπορείς να κάνεις υπέρβαση για μια φθηνή 6άρα? Αν όχι, πάρε την 3άρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα