Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Case (Κουτί): aerocool aero 800 (https://www.skroutz.gr/s/7528322/Aerocool-Aero-800.html?from=most-popular&keyphrase=aerocool+aero+800)

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): xfx ts series 550W (gold) (https://www.skroutz....550W-Gold.html)

Motherboard (Μητρική): Gigabyte B150P-HD3P (rev 1.0) ( https://www.skroutz....P-rev-1-0.html)

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel i5 6500 Box https://www.skroutz....5-6500-Box.html ) 

RAM (Μνήμη συστήματος): hyperx fury 8gb ddr4-2133mhz https://www.skroutz....8.html#sku-info ) 

GPU (Κάρτα γραφικών):

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): δεν υπαρχει ( προτεινετε )

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 pro

Λοιπον μου λειπει μονο η Gpu ( καρτα γραφικων ) το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι 300-330 το πολυ εγω εχω δει τεσσερις (https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9643036%2C9843832%2C9660881%2C9526905)μπορειτε να μου πειτε ποια απο αυτη ειναι καλύτερη αλλα αμα εχει καποια στο μυαλοσ σασ προτεινετε τα παιχνιδια που παιζω ειναι gta v forza 6 fifa 16 , 17 και κανα bo3 assasins greed far cry και αλλα fps ευχαριστω εκ τον προτέρων

Eδω εισαι  http://www.skroutz.gr/s/9526905/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060G1-GAMING-6GD.html

οχι windforce! δεν εχει led κ τo backplate plastic.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Σιγα σιγά λέω να βάλω μια κάρτα γραφικών στο pc μου! Δεν νομίζω να παίξω καινούρια παιχνίδια μιας κ έχω ps4 και το μόνο απο καινούρια που ίσως και να έπαιζα είναι το Η1Ζ1 !! 

Γενικά παίζω παλιά παιχνίδια όπως (silent hill 2-3-4,alone in the dark κλπ κλπ) απλά επειδή streamάρω και κάποια απο αυτά πιστεύω χρειάζομαι μια κάρτα! Συγνώμη για την μεγάλη εισαγωγή!

Τα specs του pc μου :

Case phanteks eclpise p400

PSU seasonic g-360 gold 360w

Motherboard Asrock H170M Pro4 retail

CPU Intel Core I7-6700 3.40Ghz Lga1151 BOX  (με arctic liquid freezer cpu complete watercooling 120mm)

RAM Hyperx 2x8gb ddr4 2133mhz

GPU δεν έχει

Monitor/Resolution full hd

ΟS win7 ultimate

Δεν θέλω να διαθέσω πάρα πολλά (150e??) για την κάρτα γιατί δεν την ΄θέλω όπως προείπα για καινούρια games!

Επίσης για την εγκατάσταση ίσως χρειαστώ κάποια βοήθεια!

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Σιγα σιγά λέω να βάλω μια κάρτα γραφικών στο pc μου! Δεν νομίζω να παίξω καινούρια παιχνίδια μιας κ έχω ps4 και το μόνο απο καινούρια που ίσως και να έπαιζα είναι το Η1Ζ1 !! 

Γενικά παίζω παλιά παιχνίδια όπως (silent hill 2-3-4,alone in the dark κλπ κλπ) απλά επειδή streamάρω και κάποια απο αυτά πιστεύω χρειάζομαι μια κάρτα! Συγνώμη για την μεγάλη εισαγωγή!

Τα specs του pc μου :

Case phanteks eclpise p400

PSU seasonic g-360 gold 360w

Motherboard Asrock H170M Pro4 retail

CPU Intel Core I7-6700 3.40Ghz Lga1151 BOX  (με arctic liquid freezer cpu complete watercooling 120mm)

RAM Hyperx 2x8gb ddr4 2133mhz

GPU δεν έχει

Monitor/Resolution full hd

ΟS win7 ultimate

Δεν θέλω να διαθέσω πάρα πολλά για την κάρτα γιατί δεν την ΄θέλω όπως προείπα για καινούρια games!

Επίσης για την εγκατάσταση ίσως χρειαστώ κάποια βοήθεια!

Οριακά με το τροφοδοτικό σου σε κάποια 1060/470. Δεν θα πρότεινα 480 εύκολα γιατί καταναλώνουν 150-170 μόνες τους άνετα.

Την asus, πολύ καλό power delivery και καλό cooler.

Οριακά με το τροφοδοτικό σου σε κάποια 1060/470. Δεν θα πρότεινα 480 εύκολα γιατί καταναλώνουν 150-170 μόνες τους άνετα.

Την asus, πολύ καλό power delivery και καλό cooler.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Σκέφτομαι να πάω σε κάτι πιο οικονομικό μιας και δεν παίζω καινούρια παιχνίδια καθόλου στο pc! Κάτι μέχρι 150ε ίσως! Δεν έχω βέβαια ιδέα απο gpu :P

Mη κανεις λαθος κ παρεις asus αν κ ειναι καλυτερα σαν μαρκα. Παρε XFX (με 2 fans)  τα fans ειναι αποσπωμενα κ εχει backplate, oμορφη καρτα.

Καλησπερα σας.

Το συστηματακι μου εχει τα εξης(αναφερω μονο ο,τι ζητουσε στην αρχικη σελιδα,  νομιζω)

CASE: COOLERMASTER NSE-300-KKN1 N300 MIDI TOWER

PSU:THERMALTAKE HAMBURG 530W

MB: GB GA-970A-UDEP RETAIL

CPU:AMD FX-6300

RAM:G.SKILL F3.. RIPJAWS..DUAL CHANNEL..λοιπον δεν θυμαμαι, αλλα αυτα ειναι τα specs(2x4gb, 160mHz, CL:9, 1.5V)

GPU:ASUS RADEON R7 260X 2GB

MONITOR/RESOLUTION: ASUS VS247HR/1920X1080

Αυτη τη στιγμη εχω περιπου 300€. 

Θελω να κανω αντικατασταση της καρτας γραφικων. Η χρηση του desktop ειναι για gaming (εννοωντας Total War, moded Skyrim, Heroes & Generals και οχι Lol, Dota, Overwatch). Καταλαβαινω πως ο επεξεργαστης ειναι σχετικα αδυναμος για τις νεες gpu και επειδη δεν προκειται να γινει καποια αλλη αναβαθμιση (στον επεξεργαστη ας πουμε) δεν με ενδιαφερει να παρω μια καρτα γραφικων τερας, αλλα μια που να συμβαδιζει με το υπολοιπο συστημα και να αντεξει για αλλα 2 με 3 χρονια.

Ευχαριστω!!

*Επισης θελω να ζητησω συγγνωμη εαν καποιος προσβληθηκε απο το χιουμορ μου και που δεν ανεφερα επακριβως τι ζητουσα. Δεν ξερω ακομα καλα πως λειτουργει το φορουμ και τι να περιμενω.

Mη κανεις λαθος κ παρεις asus αν κ ειναι καλυτερα σαν μαρκα. Παρε XFX (με 2 fans)  τα fans ειναι αποσπωμενα κ εχει backplate, oμορφη καρτα.

Όταν λέμε τόσο ωμούς χαρακτηρισμούς είναι απαραίτητη η δικαιολόγηση. 

Αν συνεχίσεις αυτό της προηγούμενης σελίδας είσαι πολύ κοντά να μπεις στην ignore list πολλών χρηστών.

Ακούμε λοιπόν, γιατί να "μην κάνει το λάθος να πάρει Asus"?

Η 950 τι κατανάλωση ενέργειας έχει idle;

Η τιμή των 90w που δίνει η nvidia είναι σε full φορτίο;

Idle έχει ψιλά, load η reference παίζει κάπου εκεί, 90-100.

• Like 1

Όταν λέμε τόσο ωμούς χαρακτηρισμούς είναι απαραίτητη η δικαιολόγηση. 

Αν συνεχίσεις αυτό της προηγούμενης σελίδας είσαι πολύ κοντά να μπεις στην ignore list πολλών χρηστών.

Ακούμε λοιπόν, γιατί να "μην κάνει το λάθος να πάρει Asus"?

δεν καταλαβα τι προβλημα υπαρχει? αφου του ειπα ---> ,,Παρε XFX  τα fans ειναι αποσπωμενα κ εχει backplate''  κατι που δεν εχει asus.Aν αυτα δεν του φτανει ας μου πει ο ιδιος.

δεν καταλαβα τι προβλημα υπαρχει? αφου του ειπα ---> ,,Παρε XFX  τα fans ειναι αποσπωμενα κ εχει backplate''  κατι που δεν εχει asus.Aν αυτα δεν του φτανει ας μου πει ο ιδιος.

Θα βάλεις το "προσωπικά σου προτείνω".

Όχι "μην κάνεις το λάθος και δεν με ακούσεις".

Τόσο δύσκολο?

• Like 1

Όχι, μόνο αν βάλεις wattόμετρο στην πρίζα του υπολογιστή.

Γιατί σε νοιάζει τόσο?

Γιατί το pc δουλεύει αρκετές ώρες, μη μου τα φάει όλα η ΔΕΗ. Αλλά από ότι κατάλαβα η 950 δεν καιει.

Γιατί το pc δουλεύει αρκετές ώρες, μη μου τα φάει όλα η ΔΕΗ. Αλλά από ότι κατάλαβα η 950 δεν καιει.

Αλλο η καταναλωση σε load Και αλλο η καταναλωση σε idle. Ολες οι nvidia των τελευταιων 3 χρονων καταναλωνουν 5 το πολυ 10 watt σε idle ακομα κι αν εχεις πολλες οθονες. Το TDP που βλεπεις ειανι οταν η καρτα ειναι σε χρηση σε καποιο παιχνιδι και δηλωνει την μεγιστη καταναλωση. Στις 24 ωρες που ειναι ανοιχτο το pc αν εσυ παιξεις 1 ωρα θα καταναλωσεις για μια ωρα 100wattωρες και για τις υπολοιπες 23 23*5=115wattωρες, συνολο 215 ολη μερα.(πολυ χοντρικο το παραδειγμα αλλα φανταζομαι επιασες το νοημα)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...