mcrae13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Σκεφτομουνα με την αναβαθμιση να παω στην 1060 αλλα βρηκα μεταχειρη 970 στα 180€ και με 2 χρονια εγγυηση. Τι λετε, αξιζει? Χτύπα την αξίζει,αλλά ότι και να βάλεις αν είναι για το σύστημα της υπογραφής σου μην περιμένεις και πολλά.Ειδικά με την 1060 θα έχεις χοντρό bottleneck.Οπότε πάρε την 970 και μάζευε λεφτα για γενικό upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Σκεφτομουνα με την αναβαθμιση να παω στην 1060 αλλα βρηκα μεταχειρη 970 στα 180€ και με 2 χρονια εγγυηση. Τι λετε, αξιζει? Στο σύστημα της υπογραφής σου; Καμία από αυτές. Για κανέναν λόγο. Αν θες να κρατήσεις, για καιρό ακόμα, το σύστημα που έχεις, πας σε 750Ti. Και παίζει και σε αυτήν να ρίχνεις λίγο μπουκάλι. Διαφορετικά, μην ρίχνεις ούτε ευρώ, κατά τη γνώμη μου, σε τόσο παρωχημένο σύστημα και κάνε τα κουμάντα σου, αν έχεις κάποια δυνατότητα, να πάρεις κάτι σύγχρονο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σκεφτομουνα με την αναβαθμιση να παω στην 1060 αλλα βρηκα μεταχειρη 970 στα 180€ και με 2 χρονια εγγυηση. Τι λετε, αξιζει? Νομιζω ειχες ρωτησει και πιο πισω. Ο επεξεργαστης σου ειναι κατηγοριας των σημερινων celeron με ιδια αποδοση multithread και πολυ χειροτερη αποδοση single core. Δεν μπορει να υποστηριξει για κεναν λογο 1060 ή 970. Με τα χρηματα που θα εδινες για 1060 φτιαξε νεο συστημα σε πλατφορμα 1151. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγω απορω που θελει να ριξει λεφτα σε 775 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosgreenday Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μετά από πολύ σκέψη μάλλον θα πάω για rx 480 8gb (αντί για 1070 που έλεγα αρχικά). Απ'ότι είδα σε benchmarks παίζει τα πάντα σε ultra σε 1080 και σηκώνει και antialiasing ακόμη και σε νέα παιχνίδια (όχι full βέβαια). Θα ήθελα μια υλοποίηση που θα μπορώ να overclock-άρω αρκετά (Αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με oc στο παρελθόν ). Σκεφτόμουν τη sapphire nitro+ γιατί έχει καλή τιμή στο amazon.fr. Τι προτείνετε? BTW, δίνουν μαζί το Battlefield 1 στο amazon fr; Εγώ δεν είδα κάτι σχετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Οc δεν σηκώνουν ιδιαίτερα οι RX480 όσο γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 παιδιά, καλησπέρα! καλημέρα! ( διαλεχτέ ) * Case Thermaltake Armor Jr. * PSU Thermaltake EVO_Blue 650W * Motherboard Site: GA-MA790XT-UD4P * CPU AMD Phenom™ II X4 965 Processor (4 CPUs), ~3.4GHz * RAM OS Memory: 8190MB RAM * GPU Site: NVIDIAGeForce GTS 250 * Monitor/Resolution LG Flatron W2243S (1920χ1080) * ΟS Windows 7 Home Basicείμαι με αυτή τη σύνθεση σχεδόν 7 χρόνια μετά από πολύτιμη ινσομνιακή βοήθειααπό τότε η 4άρα RAM έγινε πριν σχετικά λίγο καιρό 8άρα και λίγες μέρες τώρα μετά από αντίστοιχη βοήθεια υπάρχει και ένας EVO 250 για να τρέχει τα 7άρια. Η χρήση του PC είναι multitasking, multimedia, και photo-editing. Προφανώς δεν είμαι gamer. Απλώς που και που άμα μου τη βιδώσει θα πιαστώ από κάτι και θα παίξω, αν το σηκώνει το μηχάνημα ( λιγότερα από 5 παιχνίδια έχω παίξει σε αυτά τα χρόνια μέσα ) πέρσι μου κάθισε και έπαιζα το NBA 2k16 και τηρουμένων των αναλογιών έτρεχε μια χαρά!Προσπαθώντας πλέον φέτος να παίξω το 2κ17 ( έχοντας το τρέξει για τα δικά μου χαμηλά standard Site: εδώ με 8GB RAM ) το εν λόγω PC μου πετάει το εξής Από ότι καταλαβαίνω το ζητούμενο είναι να είναι η κάρτα DX11+ και ενώ όντως το DX11 ήταν ήδη installed δεν αλλάζει κάτι.Το να κάνω αναβάθμιση μόνο για να παίξω ένα παιχνίδι δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει τρομερά. Απλώς από ότι είδα αντίστοιχες και λίγο καλύτερες GPU με DX11 compatibillity δεν είναι τόσο ακριβές. Προσπάθησα να καταλήξω με βάση τύπο/ταχύτητα μνήμης, PCI interface και bits, αλλά και πάλι μιας και το hardware είναι το αδύναμο μου σημείο ζητώ τη βοήθεια σας. Αξίζει μια μικρή αναβάθμιση για αυτό το λόγο και αν ναι ποια είναι η πιο balanced επιλογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ^Καλημέρα φίλε μου. Δεν ξέρω το ποσό που μπορείς να διαθέσεις,αλλά θα σου προτείνω (σύμφωνα και με την οθόνη σου) κάποια από αυτές https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/407774/2GB.html?keyphrase=gtx+750+ti ή σε κάτι πιο ακριβό https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+950. Υ.Γ Η πιο ''λογική'' πρόταση είναι αυτή https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=rx+460 ,αλλά η οθόνη σου έχει μόνο vga και νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν ''βγάζει'' αναλογικό σήμα,αν τυχόν κάνω λάθος πάρε αυτή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σκεφτομουνα με την αναβαθμιση να παω στην 1060 αλλα βρηκα μεταχειρη 970 στα 180€ και με 2 χρονια εγγυηση. Τι λετε, αξιζει? αξιζει αλλα κατι μυριζει...εκτος αν ειναι κανας γνωστος σου...γιατι 180ε 970 και με 2 χρονια εγγυηση λιγο χλωμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ^Γιατί να είναι χλωμό όταν υπάρχει αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1060+3gb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ^Γιατί να είναι χλωμό όταν υπάρχει αυτή εδώ https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1060+3gb γιατι καταρχας για να παρεις μια καλη υλοποιηση σε 1060 πρεπει να δωσεις τουλαχιστον 260-270e που ξεκιναει η msi ... και περνεις μια καρτα με ελαφρως λιγοτερη μνημη που σε αυτα τα επιπεδα απο οσο εχω δει στα παιχνιδια μετραει..γιατι συνηθως ειναι 3γιγα και κατι ψιλα η χρηση... αποδοση παρομοια περιπου...οκ ναι μεν καινουργια καρτα dx12 κλπ αλλα τριχες κατσαρες στην τελικη... φυσικα οκ αναλογως και για ποια 970 συζηταμε ..αλλα σε γενικες γραμμες δεν παιζουν σε αυτη την τιμη ιδικα με 2 χρονια εγγυηση... τεσπα...αναλογα την περιπτωση τα ζυγιζεις και βλεπεις τι ειναι καλυτερο ... απλα το σχολιο μου παει ποιο πολυ στο να προσεχει μην ειναι καμια απατη τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τι πάει να πει ''καλή υλοποίηση''; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τι πάει να πει ''καλή υλοποίηση''; παει να πει ...πρωτα απο ολα καλο συστημα ψυξης ...ποιοτητα κατασκευης γενικοτερα και φυσικα εμφανιση αν σε ενδιαφερει... και καλο θα ηταν να ειναι και με 8πινο και οχι 6πινο.... π.χ αυτην εδω δεν την λες καλη υλοποιηση... https://www.skroutz.gr/s/9682977/Gainward-GeForce-GTX1060-3GB-3798.html ειναι ψεμα .... σε σχεση με μια msi η gigabyte g1 κλπ ... γνωμη μου παντα..εγω αυτην δεν την επερνα και ειναι ενα παραδειγμα...γενικα κατω απο msi εγω δεν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggy_stardust Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ^Καλημέρα φίλε μου. Δεν ξέρω το ποσό που μπορείς να διαθέσεις,αλλά θα σου προτείνω (σύμφωνα και με την οθόνη σου) κάποια από αυτές https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/407774/2GB.html?keyphrase=gtx+750+ti ή σε κάτι πιο ακριβό https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+950. Υ.Γ Η πιο ''λογική'' πρόταση είναι αυτή https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=rx+460 ,αλλά η οθόνη σου έχει μόνο vga και νομίζω ότι η συγκεκριμένη δεν ''βγάζει'' αναλογικό σήμα,αν τυχόν κάνω λάθος πάρε αυτή. το είδος της μνήμης DDR3 / DDR5 είναι ανεξάρτητο από το υπάρχον hardware; δυστυχώς ναι είναι VGA η οθονη γιατί εδώ και κάποιο διάστημα η LG W2486L που είχα έπαψε να λειτουργεί και προσωρινά ( βέβαια ουδεν μονιμότερον του προσορινού ) βασίζομαι σε αυτή που είχα. Η radeon είναι απλώς πιο vfm έτσι; Πιο γρήγορη στα ίδια / λιγότερα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Πιο νέα τεχνολογία, ίδιας πάνω κάτω απόδοσης με την 950. Αλλά δεν βγάζει καθόλου αναλογικό και οι αντάπτορες είναι ακριβοί. Πάντως σε κλειστό κουτί που δεν ζαχαρώνεις την εμφάνιση, θα έβαζα την φθηνότερη απο κάθε υλοποίηση. Τι σου χρειάζεται η "καλή" αφού ο πυρήνας σε σταματάει στο oc και όχι η κατανάλωση/θερμοκρασίες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα