sam75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν μπορεί κάποιος, 950 η rx 460; 110 για την πρώτη 155 η άλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos125 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Eπεξεργαστης intel 2700κΤροφοδοτικο corsair 650Μητρικη gigabyte ga-p67aRam 12gb kingstonWindows 8.1Καλησπερα στο forum...Σκεφτομουν εδω και καιρο να κανω μια μικρη αναβαθμιση στο pc ξεκινωντας απο την καρτα γραφικων...Μερικοι φιλοι μου μου προτιναν την gtx 1060,εγω σκεφτομουν την 970 κι απ οτι ειδα ειναι πανω κατω ιδιων δυνατοτητων...Εσεις ποια θα μου προτινατε απ αυτες τις 2 ή και γενικα....?!Θα εχω θεμα με τον επεξεργαστη.?Προοριζεται για gaming σε high-ultra γραφικα σε αναλυση 1080p..Τωρινη καρτα ειναι η gtx 670dc top...!!Και το μπατζετ 200-250 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Αν μπορεί κάποιος, 950 η rx 460; 110 για την πρώτη 155 η άλλη. Άν έχει εγγύηση την πρώτη. Με 50 ευρώ διαφορά δεν τα ρωτάνε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Άν έχει εγγύηση την πρώτη. Με 50 ευρώ διαφορά δεν τα ρωτάνε αυτά. Εννοείται ότι έχει, για θέμα ποια είναι πιο καλή με ενδιαφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εννοείται ότι έχει, για θέμα ποια είναι πιο καλή με ενδιαφέρει. Η 950 με μικρή διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blendizzy5000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα το σύστημα μου είναι το εξής * Mobo asus maximus vii hero * Case corsair graphite 780T * PSU EVGA G2 850W * CPU i5 4690K * RAM corsair vengeance 16GB 1600mhz * GPU on board * Monitor/Resolution Samsung curved 27inch 1080 Full HD * ΟS window 10 pro 64bit Θα ηθελα να μπορώ να παίξω άνετα με της ρυθμίσεις στο μάξιμουμ σε παλιά και καινουργια παιχνίδια τι κάρτα γραφικών θα μου προτείνατε σκεφτόμουν για την 1070 αλλά πολλά τα λεφτά εσείς τι λέτε; ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα στο thread. Θελω μια μικρή βοήθεια παίδες. Εβαλα την 1070 στο σύστημα μου σημερα !! Ωστόσο το μαγαζί δεν μου πέρασε τους οδηγούς γιατι η 1070 δεν εχει VGA υποδοχή κ το HDMI που είχε ηταν σε αλλο υπολογιστή που κατι του έφτιαχνε!! Μην με ρωτάτε ετσι μου ειπε ετσι σας λεω! Ναι!! μαγαζί κανονικό κ καλο στην περιοχη μου αλλα όπως φάνηκε απο την αντιμετώπιση του προφανώς τον πείραξε γιατι όλο το σύστημα στήθηκε άλλου και για το καλο της τσέπης μου εννοειται! Offtopic ολα αυτα , στο θέμα μας τωρα .. Τι διαδικασίες πρεπει να κανω ακριβώς; Μπαίνω στο site της Nvidia κ κατεβάζω τους drivers απλά κ μονο αυτο;η κατεβάζω DDU κ μετα ; δεν το εχω κανει ποτε μόνος κ δεν θελω να το κανω "ατσούμπαλα" Οποίος μπορέσει να με καθοδηγήσει βήμα βήμα θα του ειμαι υπόχρεος ... Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα στο thread. Θελω μια μικρή βοήθεια παίδες. Εβαλα την 1070 στο σύστημα μου σημερα !! Ωστόσο το μαγαζί δεν μου πέρασε τους οδηγούς γιατι η 1070 δεν εχει VGA υποδοχή κ το HDMI που είχε ηταν σε αλλο υπολογιστή που κατι του έφτιαχνε!! Μην με ρωτάτε ετσι μου ειπε ετσι σας λεω! Ναι!! μαγαζί κανονικό κ καλο στην περιοχη μου αλλα όπως φάνηκε απο την αντιμετώπιση του προφανώς τον πείραξε γιατι όλο το σύστημα στήθηκε άλλου και για το καλο της τσέπης μου εννοειται! Offtopic ολα αυτα , στο θέμα μας τωρα .. Τι διαδικασίες πρεπει να κανω ακριβώς; Μπαίνω στο site της Nvidia κ κατεβάζω τους drivers απλά κ μονο αυτο;η κατεβάζω DDU κ μετα ; δεν το εχω κανει ποτε μόνος κ δεν θελω να το κανω "ατσούμπαλα" Οποίος μπορέσει να με καθοδηγήσει βήμα βήμα θα του ειμαι υπόχρεος ... Ευχαριστω Βήμα βήμα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/ Αν δεν έχεις βάλει άλλη κάρτα δεν χρειάζεται ddu Μεγειά το εργαλείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Η 950 με μικρή διαφορά. Άρα 950...σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Βήμα βήμα εδώ http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/ Αν δεν έχεις βάλει άλλη κάρτα δεν χρειάζεται ddu Μεγειά το εργαλείο. Οχι φιλε δεν είχα κάρτα στο μηχάνημα έως τωρα , μονο της μητρικής. Οποτε παω μονο στο site κ κατεβάζω ετσι; Ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Οχι φιλε δεν είχα κάρτα στο μηχάνημα έως τωρα , μονο της μητρικής. Οποτε παω μονο στο site κ κατεβάζω ετσι; Ευχαριστω για την γρήγορη απάντηση Μπες στο site της κάρτας σου επίλεξε το os σου και κατέβασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Asus strix 1070 OC edition Μπες στο site της κάρτας σου επίλεξε το os σου και κατέβασε. Στο site της Asus η της Nvidia εννοείς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα το σύστημα μου είναι το εξής * Mobo asus maximus vii hero * Case corsair graphite 780T * PSU EVGA G2 850W * CPU i5 4690K * RAM corsair vengeance 16GB 1600mhz * GPU on board * Monitor/Resolution Samsung curved 27inch 1080 Full HD * ΟS window 10 pro 64bit Θα ηθελα να μπορώ να παίξω άνετα με της ρυθμίσεις στο μάξιμουμ σε παλιά και καινουργια παιχνίδια τι κάρτα γραφικών θα μου προτείνατε σκεφτόμουν για την 1070 αλλά πολλά τα λεφτά εσείς τι λέτε; ευχαριστω. Αφού έχεις απαιτήσεις για μάξιμουμ ρυθμίσεις και για τα καινούρια απαιτητικά παιχνίδια που θα βγούν "αναγκαστικά" πας σε 1070. Ευτυχώς ή δυστυχώς όποιος έχει μάξιμουμ απαιτήσεις πρέπει να πληρώσει κάτι τις παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Asus strix 1070 OC edition Στο site της Asus η της Nvidia εννοείς ; εδώ https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING/HelpDesk_Download/ Αφού επιλέξεις λειτουργικό κατέβασε το 'τελευταίο ημερομηνιακά' αρχείο driver στην κατηγορία vga και ό,τι άλλο επιθυμείς απο utilities. Aυτά γιατί είμαστε και οff topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 εδώ https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1070-O8G-GAMING/HelpDesk_Download/ Αφού επιλέξεις λειτουργικό κατέβασε το 'τελευταίο ημερομηνιακά' αρχείο driver στην κατηγορία vga και ό,τι άλλο επιθυμείς απο utilities. Aυτά γιατί είμαστε και οff topic. Ok, σ ευχαριστω κ σορρυ για την ενόχληση κ στο topic που είμαστε εκτός ! Η βοήθεια σου ηταν πολύτιμη φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα