Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο χρειαζονται καρτα γραφικων αλλη αυτα τα προγραμματα ....

ισως ειναι καλυτερη επενδυση ενας επεξεργαστης η ραμ αν σου λειπει κλπ η και δισκος ακομα...

για ψαχτο λιγο η αν ξερει καποιος αυτα τα προγραμματα να σου πει...

(διορθωση βλεπω δε σου λειπει κατι ιδιαιτερο οποτε ισως ενας επεξεργαστης)

και αυτο παλι δε ξερω κατα ποσο χρειαζεται...

παντως συμφωνω με νυσταγμενο αν ειναι να παρεις καρτα οχι την 360

η θα παρεις την 750τι η θα παρεις την ( 370 αλλα οχι με αυτο το τροφοδοτικο...)

περιμενεις της καινουργιες αν θες αλλα χλωμο κατο απο 400ε ...

αλλιως ειτε 970 ειτε 390....

ουσιαστικα οι τιμες της 390 ή της 970 δε θα πεσουν μετα την αφηξη των καινουργιων 1070 κ 1080 καρτων?? και ποια απο τις 2 (970 ή 390 ) κολλαει καλυτερα στο συστημα μου??

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον, εκει που λεει στα χαρακτηριστικα Μέγιστη Ανάλυση: 2560x1600 pixels 

Κοιτα πιστευω απο ram κ επεξεργαστη οτι ειμαι ενταξει...(δες υπογραφη).Δε ξερω ομως κ παλι.Ας μας πουν καποιοι φιλοι που ισως να γνωριζουν καλυτερα.

Δεν θα χεις θεμα με την αναλυση.Απο επεξεργαστη πιστευω οτι θα ηταν καλητερα να πας σε intel,βεβαια καλα τα παει και ο fx αλλα λεω αν θες κατι παραπανω.

Δημοσ.

ουσιαστικα οι τιμες της 390 ή της 970 δε θα πεσουν μετα την αφηξη των καινουργιων 1070 κ 1080 καρτων?? και ποια απο τις 2 (970 ή 390 ) κολλαει καλυτερα στο συστημα μου??

οι μεταχειρισμενες ισως πεσουν...οι καινουργιες θα ανεβουν ελαφρα πιθανον η μπορει να μεινουν οπως ειναι

γιατι θα σταματησει η παραγωγη....αλλα μη περιμενεις τπτ τρελες πτωσεις τιμων σε 970 κλπ καινουργιες...

και θα πεφτουν ελαφρα η 1070 1080 1060 κλπ . ωστε να σε σπροξουν προς τα εκει οπως κανουν παντα...

700βατ τροφοδοτικο εχεις οποια θες βαζεις ο ι5 αυτος δεν εχει ιδιαιτερο προβλημα...προς το παρον...

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον, εκει που λεει στα χαρακτηριστικα Μέγιστη Ανάλυση: 2560x1600 pixels 

Κοιτα πιστευω απο ram κ επεξεργαστη οτι ειμαι ενταξει...(δες υπογραφη).Δε ξερω ομως κ παλι.Ας μας πουν καποιοι φιλοι που ισως να γνωριζουν καλυτερα.

Απο επεξεργαστή και ραμ πιστεύω είσαι καλά. Το να πας σε i7 θέλει πολλά χρήματα και θα έλεγα οτι είναι υπερβολή και απο ραμ τα 16gb είναι εντάξει. Δεν έχω χρησιμοποιήσει το powerdirector και δεν ξέρω τί ακριβώς δουλειά κάνεις αλλά αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις gpu acceleration σίγουρα θέλεις μια σαφώς καλύτερη κάρτα απο αυτή που έχεις. Κάπου είχα διαβάσει οτι οι amd κάρτες τα πάνε καλύτερα σε αυτό το πρόγραμμα λογο opencl και μη καλή υποστήριξη απο cuda αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν μπορείς να πας σε 370 ίσως θα ήταν η καλύτερη επιλογή αλλά υπάρχει ένα θεματάκι με το τροφοδοτικό, πολύ πιθανόν να μπορεί να την σηκώσει και το δικό σου αλλά εχει recommended 500W απο τον κατασκευαστή.

Περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος που έχει εμπειρία σε προγράμματα επεξεργασίας video και συγκεκριμένα στο powerdirector αλλά ψάξε και εσύ λίγο στο internet π.χ. δες εδώ στο forum της cyberlink https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/43784.page

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδια

θελω την γνωμη σας

εχω μια gtx 970 και εχω ψηθει να πάρω μια μεταχ. 980ti με διαφορά 250ευρώ απο εμένα.

Τι λετε αξίζει, η να περιμένω τις 1070-1080 και να αποφασίσω μετά;

Αυτή την στιγμή με καλύπτει αρκετά η 970 στα παιχνίδια που παίζω σε 1080 αναλυση, απλά με τρώει να πάρω το κατι τις παραπάνω σε απόδοση.

Πάντα για 1080p gaming

ο υπολογιστής μου είναι ενας i7, 16gb ram, PCI-E 2.0 μόνο και όχι 3.0

σε 1080π τι παραπανω θες ?

κατσε να βγει στη τελικη μια 1070 και παρε αυτη...προς το παρον δε βλεπω το λογο για να δωσεις τοσα λεφτα και να παρεις μια μικρη αποδοση παραπανω που αναθεμα και αν σου χρειαζεται και που....

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αποφάσισα να αλλάξω την κάρτα γραφικών μου, μιας κ αυτή που έχω τώρα δεν είναι για πολλά ( AMD Radeon HD 6670 ). Τι μου προτείνετε εσείς; Θα προτιμούσα απαντήσεις από έμπειρα μέλη, γιατι την ειχα πατησει στο παρελθόν. Η μητρική μου ειναι η Gigabyte F2A55M-DS2 οπότε ότι προτείνετε βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει σε αυτή τη μητρική (το chipset). Γενικά τα specs είναι τα εξής

Μητρική: Gigabyte F2A55M-DS2

Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon HD 6670

Επεξεργαστής: AMD Athlon™ X4 750K Quad Core Processor

Σκληροί Δίσκοι SSD: 120GB SSD - Samsung 

Σκληροί Δίσκοι HDD: 2x 500GB HDD Hard-drives Western Digital 

Τροφοδοτικό: 850 Watt (Δεν θυμάμαι μοντέλο κλπ.)

Cooling: Fan System (9 LED fans, build-in στο κουτί) 

RAM: 8GB 

Κάρτα δικτύου: Netis WF2113

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αποφάσισα να αλλάξω την κάρτα γραφικών μου, μιας κ αυτή που έχω τώρα δεν είναι για πολλά ( AMD Radeon HD 6670 ). Τι μου προτείνετε εσείς; Θα προτιμούσα απαντήσεις από έμπειρα μέλη, γιατι την ειχα πατησει στο παρελθόν. Η μητρική μου ειναι η Gigabyte F2A55M-DS2 οπότε ότι προτείνετε βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει σε αυτή τη μητρική (το chipset). Γενικά τα specs είναι τα εξής

Μητρική: Gigabyte F2A55M-DS2

Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon HD 6670

Επεξεργαστής: AMD Athlon™ X4 750K Quad Core Processor

Σκληροί Δίσκοι SSD: 120GB SSD - Samsung 

Σκληροί Δίσκοι HDD: 2x 500GB HDD Hard-drives Western Digital 

Τροφοδοτικό: 850 Watt (Δεν θυμάμαι μοντέλο κλπ.)

Cooling: Fan System (9 LED fans, build-in στο κουτί) 

RAM: 8GB 

Κάρτα δικτύου: Netis WF2113

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

αναλογως τα οικονομικα σου ...τι παιχνιδια περιπου πεζεις η θες να πεξεις...

γιατι εχεις και θεματακι και με τον επεξεργαστη νομιζω......

και τι οθονη εχεις ?

Δημοσ.

αναλογως τα οικονομικα σου ...τι παιχνιδια περιπου πεζεις η θες να πεξεις...

γιατι εχεις και θεματακι και με τον επεξεργαστη νομιζω......

και τι οθονη εχεις ?

Κοίτα υπολογίζω το πολύ 200 ευρω. Παίζω ζόρικα παιχνιδάκια τύπου battlefield 4, gta v, far cry 3-4, skyrim κλπ κλπ

Με τον επεξεργαστη δεν ειχα θεμα ως τωρα. Πιστευω πως επείγει περισσοτερο η καρτα γραφικων.

Η οθόνη μου ειναι LG Flatron E2251

Δημοσ.

Κοίτα υπολογίζω το πολύ 200 ευρω. Παίζω ζόρικα παιχνιδάκια τύπου battlefield 4, gta v, far cry 3-4, skyrim κλπ κλπ

Με τον επεξεργαστη δεν ειχα θεμα ως τωρα. Πιστευω πως επείγει περισσοτερο η καρτα γραφικων.

Η οθόνη μου ειναι LG Flatron E2251

δεν ειχες θεμα γιατι δεν ειχες καρτα...το να σου προτινω π.χ μια καρτα τον 200 ευρω που δε θα σηκωνει ο επεξεργαστης δεν εχει νοημα..

γιαυτο στο λεω...

αν το πολυ εισαι ως εκει...θα ελεγα παρε μια 

https://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html

και με τα λεφτα που σου μενουν κανα 40αρι κοιτα να πουλησεις επεξεργαστη ισως και μητρικη δε ξερω καλα τους αμδ οποτε δεν εχω κατι να σου προτεινω..αλλα τεσπα να κανεις και μια αναβαθμιση η και στα δυο η στον επεξεργαστη μονο...

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειχες θεμα γιατι δεν ειχες καρτα...το να σου προτινω π.χ μια καρτα τον 200 ευρω που δε θα σηκωνει ο επεξεργαστης δεν εχει νοημα..

γιαυτο στο λεω...

αν το πολυ εισαι ως εκει...θα ελεγα παρε μια 

https://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html

και με τα λεφτα που σου μενουν κανα 40αρι κοιτα να πουλησεις επεξεργαστη ισως και μητρικη δε ξερω καλα τους αμδ οποτε δεν εχω κατι να σου προτεινω..αλλα τεσπα να κανεις και μια αναβαθμιση η και στα δυο η στον επεξεργαστη μονο...

Θα αλλάξω και μητρική και επεξεργαστή με το καιρό. Αλλά για την ώρα μόνο την κάρτα. Αλλά αυτή ταιριάζει με τη παρούσα μητρική; Λογικά ναι, για να την εστειλες. Οποτε οταν θελησω να αλλαξω μητρικη πως θα καταλαβω αν ταιριαζει με αυτη τη καρτα; Chipset?

Δημοσ.

Θα αλλάξω και μητρική και επεξεργαστή με το καιρό. Αλλά για την ώρα μόνο την κάρτα. Αλλά αυτή ταιριάζει με τη παρούσα μητρική; Λογικά ναι, για να την εστειλες. Οποτε οταν θελησω να αλλαξω μητρικη πως θα καταλαβω αν ταιριαζει με αυτη τη καρτα; Chipset?

Δεν υπαρχει "να ταιριαζει με την μητρικη μου" 

Ουτε "αν την σηκωνει ο επεξεργαστης μου" 

Και 980ti  μπορεις να βαλεις αν θες. Απλα θα δουλευει στο 20% και δεν θα περνας τα 30-40 fps  πχ γιατι δεν θα μπορει να ακολουθησει ο επεξεργαστης οποτε θα χαραμιζεται. 

Αν εχεις σκοπο να αλλαξεις μητρικη και επεξεργαστη συντομα βαλε καρτα γραφικων που να ταιριαξει με αυτα που θα βαλεις ωστε να μην χρειαζεται να ξανακανεις αναβαθμιση στην καρτα γραφικων οταν αλλαξεις μητρικη/επεξεργαστη.

Το ποια καρτα θα βαλεις εξαρταται μονο απο το ποσα χρηματα διαθετεις και απο το αν την σηκωνει το τροφοδοτικο σου, Τιποτε αλλο.

• Like 3
Δημοσ.

εγω σου ειπα πως να κανεις συντομα μια συνολικη αναβαθμιση..αν ειναι ετσι οπως το λες τοτε η ιδανικη καρτα σε αυτα τα λεφτα ειναι 960 με 4 γιγα μνημη ..η μια 380 επισης με 4 γιγα μνημη... πεζουν γυρω στα 200-220 αναλογως το μοντελο...

Δημοσ.

Θα αλλάξω και μητρική και επεξεργαστή με το καιρό. 

Για να μην αερολογουμε, ποσο συντομα το υπολογιζεις? Τι σκοπευεις να βαλεις? Αν πχ σκοπευεις να βαλεις (συντομα, οχι σε ενα χρονο) μητρικη/επεξεργαστη/μνημες στα 250ευρω πανω κατω τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα πας για i3 6100 και για καρτα γραφικων εισαι μεταξυ GTX950-GTX960-R9 380. Αν πας σε μητρικη/επεξεργαστη/μνημες στα 320+ ευρω τοτε πας για επεξεργαστη i5 και καρτα γραφικων μεταξυ GTX960-R9 380 R9 380X-R9 390 και ολα αυτα για να εχεις οσο δυνατον καλυτερη ισορροπια στο συστημα. Οχι οτι θα εχεις πχ προβλημα αν θα βαλεις i5 με 950 η i3 με 390. Απλα σε αυτες τις περιπτωσεις η ισορροπια δεν ειναι ιδανικη με αποτελεσμα οι επιδοσεις σου να μην ανταποκρινοται στα χρηματα που εχεις δωσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...