Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Άλλαξε αιφνιδίως η τιμή. Είπα και εγώ 315euro.. :-D

ΠΩ! Πριν καμια ώρα 315 ήταν η τιμή, πότε έφτασε τα 400! Αθάνατα ελληνικά μαγαζιά ! Επος !  :-D  :cry:  :X

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, εγώ έχω mini tower και δεν ξέρω εάν χωράει αυτή με τον διπλό ανεμιστήρα. Είναι  σημαντική διαφορά εάν έχει 1 ή 2 ανεμιστήρες? 

Παρόλο που είναι mini tower μπορεί να χωράει και η εκδοση με τους δυο ανεμιστήρες. Μπορείς να μετρήσεις εσωτερικά το κουτί να δεις αν θα χωράει. Όχι δεν έχουν ουσιαστική διαφορά σε επιδόσεις αλλά γενικά οι εκδόσεις με τους δυο ανεμιστήρες παρέχουν κάπως καλύτερη ψύξη

Δεν το ανεφερα εγω φιλε μου για τον πυργο

...τι μου προτεινεις ειμαι ανεμεσα στην gtx 950 και στην radeon 460

Ναι έχεις δίκιο μπερδεύτηκα με τον συμφορουμίτη από πάνω :P . Όπως σου είπαν και οι άλλοι περίπου ισάξιες είναι οι κάρτες, παρόλο που σε κάποια παιχνίδια η 950 είναι λιγο καλύτερη εγώ στην θέση σου θα πήγαινα στην 460 επειδή είναι πιο καινούρια και φθηνότερη (ακόμα και η έκδοση με τα 4gb)

• Like 1

Η  460 σηκωνει ανετα 1080 gaming ; με ενδιαφερει κ εμενα, εχει διαφορα μεγαλη η 2GB με την 4GB ; 

Αναλογως πως εννοεις το ανετα. Ultra 60fps 1080p σιγουρα οχι. Ειτε 30fps με medium/high ειτε 60fps σε low κυριως για τα πιο βαρυα παιχνιδια. Για ελαφρια παιχνιδια ή παιχνιδια 3 χρονων και πισω θα παιζει 60fps high. Για τα χρηματα της παντως ειναι αξιοπρεπεστατη.

Αναλογως πως εννοεις το ανετα. Ultra 60fps 1080p σιγουρα οχι. Ειτε 30fps με medium/high ειτε 60fps σε low κυριως για τα πιο βαρυα παιχνιδια. Για ελαφρια παιχνιδια ή παιχνιδια 3 χρονων και πισω θα παιζει 60fps high. Για τα χρηματα της παντως ειναι αξιοπρεπεστατη.

Πιο καλή από την 750ti;

Πιο καλή από την 750ti;

Ναι, περιπου 30%.

Η 750ti ειναι πολυ τιμια. Αν την εχεις μην πας σε 460 δε νομιζω να το χαρεις τοσο.

Ειχα την 750ti και την εδωσα με προοπτικη να παρω την 480 (τελικα πηρα την 1060) που η διαφορα δεν ειναι 30% αλλα 100-150%. Σκεψου με την 750ti τερματισα το  GTA V σε medium settings (χωρις AA) με vsync στα 30 καρε. Και τοτε δεν ειχα i5-6400 αλλα g4400. 

Γενικα για τις low budget καρτες ισχυει οτι ειτε θα εχεις σχετικα καλα settings και λιγα fps, ειτε πολυ χαμηλα settings και αρκετα καρε (60 και πανω). Για high settings και πολλα fps θες καλυτερη καρτα, εκτος αν το παιχνιδι ειναι παλιο ή ελαφρυ.

• Like 1

Ναι, περιπου 30%.

Η 750ti ειναι πολυ τιμια. Αν την εχεις μην πας σε 460 δε νομιζω να το χαρεις τοσο.

Ειχα την 750ti και την εδωσα με προοπτικη να παρω την 480 (τελικα πηρα την 1060) που η διαφορα δεν ειναι 30% αλλα 100-150%. Σκεψου με την 750ti τερματισα το GTA V σε medium settings (χωρις AA) με vsync στα 30 καρε. Και τοτε δεν ειχα i5-6400 αλλα g4400.

Γενικα για τις low budget καρτες ισχυει οτι ειτε θα εχεις σχετικα καλα settings και λιγα fps, ειτε πολυ χαμηλα settings και αρκετα καρε (60 και πανω). Για high settings και πολλα fps θες καλυτερη καρτα, εκτος αν το παιχνιδι ειναι παλιο ή ελαφρυ.

Μια 650 έχω και παίζει τα πάντα δεν έχω θέμα, απλά λέω να πάρω καινούρια, μάλλον για 460 με κόβω.

Που το άκουσες αυτό από τον περιπτερά ? Εντάξει είπαμε ότι κάρτες επιπέδου rx 460, r7 370 κτλ δεν μπορούνε να εκμεταλλευτούν τα 4 gb . Ώστόσο αν η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη και υπάρχει το περιθώριο στο budget δεν είναι κακό να πάει κάποιος στην έκδοση με τα 4gb. Όμως το να λέμε ότι η έκδοση με τα 2gb αποδίδει καλύτερα είναι εκτός λογικής. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το μπουκάλι , να τρώει μπουκάλι από που και γιατί ?

• Like 2

Που το άκουσες αυτό από τον περιπτερά ? Εντάξει είπαμε ότι κάρτες επιπέδου rx 460, r7 370 κτλ δεν μπορούνε να εκμεταλλευτούν τα 4 gb . Ώστόσο αν η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη και υπάρχει το περιθώριο στο budget δεν είναι κακό να πάει κάποιος στην έκδοση με τα 4gb. Όμως το να λέμε ότι η έκδοση με τα 2gb αποδίδει καλύτερα είναι εκτός λογικής. Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το μπουκάλι , να τρώει μπουκάλι από που και γιατί ?

Περιπτερα? ειπαμε.. μελος ειναι,μην λεμε οτι θελουμε..

Μπουκαλι εννοω το γνωστο bottleneck.. τεσπα, δεν ισχυει μαλλον για το θεμα αποδοσης.

Συζητηση κανουμε εξαλου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...