Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρακαλώ τα φώτα σας!ο αδελφος μου εχει για case το sharkoon ca-m (gpu length 25cm) με ι5 6400 , 8gb memory, thermaltake se 630w, και θελει gpu στα 200€ για wow,witcher,farcry 4,shadow of mordor μα κυριωςθελει να ειναι οσο το δυνατον αθορυβη. καμια γνωμη; ευχαριστώ.

Θα σου προτεινα R9 380. Περιπου ίδια τιμη με 960 αλλα καλυτερες επιδοσεις.

https://www.skroutz.gr/s/7877262/Sapphire-Radeon-R9-380-4GB-with-Back-Plate-11242-13-20G.html

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εκλεισα τελικα απο το φορουμ μια r9 380..ειδα οτι ειναι pci express 3 και εμενα η μητρικη μου exei pci express 2.θα εχω θεμα?

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια εκλεισα τελικα απο το φορουμ μια r9 380..ειδα οτι ειναι pci express 3 και εμενα η μητρικη μου exei pci express 2.θα εχω θεμα?

καλο δουλευτεί, θα δουλέψει λίγο ίσος πιο αργά

είχα και εγώ μια 960 GTX πάνω σε pci 2.0 δίαυλο
  • Like 2
Δημοσ.

Κανένα θέμα. Καλοδούλευτη.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια, μπαινω  αμεσως στο ψητο για αναβαθμηση καρτας:

Case (Κουτί): Zalman z11 mid tower

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): 700 watt

Motherboard (Μητρική): h87 plus Asus

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): i5 intel 4570 3.2ghz

RAM (Μνήμη συστήματος):16 gb 1600mhz

GPU (Κάρτα γραφικών): palit nvidia geForce gtx 660

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 24'' samsung 

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows 10 προ

δινω μεχρι 300-350 ευροπουλα(και να μαθω αν αξιζει να δωσω τοσα σε αυτο το  gear) και θελω να μαθω αν αξιζει να αγορασω τωρα ή μετα που θα βγουν οι καινουργιες της nvidia σειρα 10 , σκεφτομουν τιποτα σε  sapphire radeon r9 390 or gtx 970

παρακαλω διαφωτιστε με

ευχαριστωω

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, μπαινω  αμεσως στο ψητο για αναβαθμηση καρτας:

Case (Κουτί): Zalman z11 mid tower

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): 700 watt

Motherboard (Μητρική): h87 plus Asus

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): i5 intel 4570 3.2ghz

RAM (Μνήμη συστήματος):16 gb 1600mhz

GPU (Κάρτα γραφικών): palit nvidia geForce gtx 660

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 24'' samsung 

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows 10 προ

δινω μεχρι 300-350 ευροπουλα(και να μαθω αν αξιζει να δωσω τοσα σε αυτο το  gear) και θελω να μαθω αν αξιζει να αγορασω τωρα ή μετα που θα βγουν οι καινουργιες της nvidia σειρα 10 , σκεφτομουν τιποτα σε  sapphire radeon r9 390 or gtx 970

παρακαλω διαφωτιστε με

ευχαριστωω

Για καινούριες μιλάμε μόνο;

Δημοσ.

Καλησπερα.Επειδη ειμαι στην αλλαγη καρτας γραφικών σε λιγο καιρο θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτην http://www.skroutz.g...GD.html#reviews εαν αξιζει (για ποιο πολλα χρηματα δε μπορω να διαθεσω).Εγω βασικα κανω editing video με power director 14 k φωτο με photoshop.Με games δεν ασχολουμαι καθολου.Tωρα εχω αυτη που βλεπετε στην υπογραφη μου (κ γενικά το συστημα μου) και ρωταω εαν θα δω καποια διαφορα και εαν εχετε βεβαια να μου προτεινετε ισως καποια αλλη.

Δημοσ.

Καλησπερα.Επειδη ειμαι στην αλλαγη καρτας γραφικών σε λιγο καιρο θελω να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτην http://www.skroutz.g...GD.html#reviews εαν αξιζει (για ποιο πολλα χρηματα δε μπορω να διαθεσω).Εγω βασικα κανω editing video με power director 14 k φωτο με photoshop.Με games δεν ασχολουμαι καθολου.Tωρα εχω αυτη που βλεπετε στην υπογραφη μου (κ γενικά το συστημα μου) και ρωταω εαν θα δω καποια διαφορα και εαν εχετε βεβαια να μου προτεινετε ισως καποια αλλη.

Καλητερα να πας σε gtx 750ti 2gb που ειναι λιγο καλητερη απο την 360 και ποιο VFM.

http://www.skroutz.gr/s/4529743/Gainward-GeForce-GTX750-Ti-2GB-3088.html

Δημοσ.

Καλητερα να πας σε gtx 750ti 2gb που ειναι λιγο καλητερη απο την 360 και ποιο VFM.

http://www.skroutz.gr/s/4529743/Gainward-GeForce-GTX750-Ti-2GB-3088.html

Η αναλυση μεταξυ των 2 αυτων εχει διαφορά.Η δεν παιζει ρολο αυτο;Ρωταω φιλε μου διοτι δηλωνω ασχετος...

Δημοσ.

Για καινούριες μιλάμε μόνο;

κυριως ναι, τρ αν βρεθει κατι καλο σε μεταχειρησμενο βλεπουμε, λοιπον? καμια συμβουλη?

Δημοσ.

δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο χρειαζονται καρτα γραφικων αλλη αυτα τα προγραμματα ....

ισως ειναι καλυτερη επενδυση ενας επεξεργαστης η ραμ αν σου λειπει κλπ η και δισκος ακομα...

για ψαχτο λιγο η αν ξερει καποιος αυτα τα προγραμματα να σου πει...

(διορθωση βλεπω δε σου λειπει κατι ιδιαιτερο οποτε ισως ενας επεξεργαστης)

και αυτο παλι δε ξερω κατα ποσο χρειαζεται...

παντως συμφωνω με νυσταγμενο αν ειναι να παρεις καρτα οχι την 360

η θα παρεις την 750τι η θα παρεις την ( 370 αλλα οχι με αυτο το τροφοδοτικο...)

κυριως ναι, τρ αν βρεθει κατι καλο σε μεταχειρησμενο βλεπουμε, λοιπον? καμια συμβουλη?

περιμενεις της καινουργιες αν θες αλλα χλωμο κατο απο 400ε ...

αλλιως ειτε 970 ειτε 390....

• Like 1
Δημοσ.

Η αναλυση της οθονης εννωεις??

Μαλλον, εκει που λεει στα χαρακτηριστικα Μέγιστη Ανάλυση: 2560x1600 pixels 

δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο χρειαζονται καρτα γραφικων αλλη αυτα τα προγραμματα ....

ισως ειναι καλυτερη επενδυση ενας επεξεργαστης η ραμ αν σου λειπει κλπ η και δισκος ακομα...

για ψαχτο λιγο η αν ξερει καποιος αυτα τα προγραμματα να σου πει...

περιμενεις της καινουργιες αν θες αλλα χλωμο κατο απο 400ε ...

αλλιως ειτε 970 ειτε 390....

Κοιτα πιστευω απο ram κ επεξεργαστη οτι ειμαι ενταξει...(δες υπογραφη).Δε ξερω ομως κ παλι.Ας μας πουν καποιοι φιλοι που ισως να γνωριζουν καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...