Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη ειμαι σε 1660x1040 αν θυμαμαι καλα. Δεν ξερω ομως τι να κανω....

παρε καμια οθονη 27αρα προτιμοτερο να βλεπεις ομορφα πρωτα απο ολα και μετα περνεις και καρτα...

τωρα δε ξερω γενικοτερα το συστημα σου και τα οικονομικα σου...αλλα σιγουρα η οθονη μετραει οπως και ναχει...

Δημοσ.

μιλας για μηδενικο OC προφανως?παντως αν παρεις μια μητρικη και κανεις μικρο αυτοματο OC παιζει και 970 χωρις προβληματα αλλιως δεν θα εβαζα πανω απο 380x

Με oc η χωρις ο CPU δεν αντεχει παραπανω απο 380.

• Like 2
Δημοσ.

Man λαθος εγραψα. Ειναι 1600x900. Οσο για το συστημα μου το γραψα στην προηγουμενη σελιδα και το παραθετω εδω και παλι 

CPU : i5 5675C

Mobo : Asus Z97-P

RAM: 8GB Corsair Vengeance 1600

GPU: ATI R9 270 2GB

Monitor : BenQ 21' 

PSU: OCZ 600W

• Like 1
Δημοσ.

Man λαθος εγραψα. Ειναι 1600x900. Οσο για το συστημα μου το γραψα στην προηγουμενη σελιδα και το παραθετω εδω και παλι 

CPU : i5 5675C

Mobo : Asus Z97-P

RAM: 8GB Corsair Vengeance 1600

GPU: ATI R9 270 2GB

Monitor : BenQ 21' 

PSU: OCZ 600W

μια χαρά τούμπανο είσαι 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω σοβαρα! Ή θα αλλαξω οθονη ή καρτα γραφικών....

Το να αλλάξεις μόνο οθόνη στέκει.Το να αλλάξεις μόνο κάρτα γραφικών όχι εκτός και αν έχεις σκοπό να πάρεις και οθόνη σύντομα.Στην ανάλυση σου όμως η 270 δεν σου κάνει.? Ακόμα και σε 1080 είναι ικανοποιητική κάρτα.

Δημοσ.

Αντιλαμβανομαι οτι σε καποια παιχνιδια ζηταει παραπανω πχ BATMAN arkham knight και δεν ξερω τι φαση. Τελοσπαντων θα χτυπησω καμια 24αρα οθονη μου φαινεται...

Δημοσ.

Αντιλαμβανομαι οτι σε καποια παιχνιδια ζηταει παραπανω πχ BATMAN arkham knight και δεν ξερω τι φαση. Τελοσπαντων θα χτυπησω καμια 24αρα οθονη μου φαινεται...

To Batman Αrkham Knight έχει πολλά θέματα οπότε δεν θα μου έκανε εντυπωση αν είχες θέμα και με  6700Κ/980τι setup....

Δημοσ.

παρακαλώ τα φώτα σας!ο αδελφος μου εχει για case το sharkoon ca-m (gpu length 25cm) με ι5 6400 , 8gb memory, thermaltake se 630w, και θελει gpu στα 200€ για wow,witcher,farcry 4,shadow of mordor μα κυριωςθελει να ειναι οσο το δυνατον αθορυβη. καμια γνωμη; ευχαριστώ.

Δημοσ.

παρακαλώ τα φώτα σας!ο αδελφος μου εχει για case το sharkoon ca-m (gpu length 25cm) με ι5 6400 , 8gb memory, thermaltake se 630w, και θελει gpu στα 200€ για wow,witcher,farcry 4,shadow of mordor μα κυριωςθελει να ειναι οσο το δυνατον αθορυβη. καμια γνωμη; ευχαριστώ.

https://www.skroutz.gr/s/7315071/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960OC-4GD.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...