Sakiz105 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 στα 230 παιρνεις 470,στα 280 480 και 290-300 1060 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ane1989 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Επανερχομαι μετα απο 2 εβδομαδες ψαξιματος μεταξυ της RX 470 και της GTX 1060 3GB που παιζουν πανω κατω στην ιδια τιμη.Η σκεψη μου ειναι οτι βρισκω περιπου στα 250 ετοιμοπαραδοτη RX 470(Απο e shop την MSI και απο PC1 την ASUS),αξιζει ομως τα 250 η Rx 470 την ωρα που με 230 (με αναμονη ομως 10 ημερων )παιρνεις την EVGA GTX 1060 3GB(http://www.gamerland.gr/index.php?route=product/product&path=168_107_334&product_id=5140)?Μιλαμε για διαφορα της ταξης των 20 ευρω για ετοιμοπαραδοτες και 15 ευρω μετα απο αναμονη.Αν ειχε 230 η Rx 470 δε θα το σκεφτομουν καν θα την ειχα χτυπησει ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Την εμπειρια μου μονο θα πω απο pc1 και εγω και φιλοι μου εχουμε καταταλαπορωθει και ακυρωσει και οι 3 τις παραγγελιες μας ο καθενας σε διαφορετικες στιγμες διαφορετικα προιοντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ane1989 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Την εμπειρια μου μονο θα πω απο pc1 και εγω και φιλοι μου εχουμε καταταλαπορωθει και ακυρωσει και οι 3 τις παραγγελιες μας ο καθενας σε διαφορετικες στιγμες διαφορετικα προιοντα! το καταστημα το ανεφερα λογω τιμης καθαρα ,και οτι την εχει ετοιμοπαραδοτη. εχει και μενα φιλος μου παρομοια εμπειρια με το pc1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JAMES_007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα ))) πρόβλημα με το καλωδιο hdmi to hdmi ! όταν κλεινω pc δεν κλεινει οθονη, γραφει ότι δεν είναι συνδεδεδεμενο! η όταν παει για sleep παλι τα ιδια δηλαδή δεν λειτουργει σαν pc μονιτορ !!!! αλλα με το vga δεν εχει κανενα πρόβλημα :| εχω 2 υπολογιστες. Λετε να παρω καινουργιο καλωδιο hdmi ? η hdmi σε dvi ??? στο μενου είναι απενεργοποιμενο max power saving, δεν λειτουργει ON/OFF με HDMI ! W T F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα ))) πρόβλημα με το καλωδιο hdmi to hdmi ! όταν κλεινω pc δεν κλεινει οθονη, γραφει ότι δεν είναι συνδεδεδεμενο! η όταν παει για sleep παλι τα ιδια δηλαδή δεν λειτουργει σαν pc μονιτορ !!!! αλλα με το vga δεν εχει κανενα πρόβλημα :| εχω 2 υπολογιστες. Λετε να παρω καινουργιο καλωδιο hdmi ? η hdmi σε dvi ??? στο μενου είναι απενεργοποιμενο max power saving, δεν λειτουργει ON/OFF με HDMI ! W T F Ποια οθονη εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 προβλημα εχει καλωδιο μαλλον ¨¨) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 LLLEFTERIS samsung t24d390ew Προβλημα της οθονης ειναι, ισως αν παρεις απο dvi-hdmi να δουλεψει. Το ειχα και εγω με ενα 27αρι LG αλλα ουτε με το καλωδιο εβγαλα ακρη. Γενικα αρκετα TV Monitor εχουν αυτο το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gioalex13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 υπαρχει διαφορα μεταξυ PCI Express x16 2.0 και PCI Express x16 3.0??? δηλ αμα βαλω καρτα 3.0 σε 2.0 pci e θα εχω προβληματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 @gioalex13 Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent94 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 στα 230 παιρνεις 470,στα 280 480 και 290-300 1060 245 έχει η 3gb έκδοση της 1060 στο skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπον σημερα το απογευμα παρελαβε ο μικρος μου αδερφος την Gigabyte 1060GTX G1 Gaming και πηγα και την τοποθετησα στον υπολογιστη του. Η καρτα ειναι υπεροχη εμφανισιακα και ποιοτικοτατη, τοσο οσον αφορα τα πλαστικα μερη οσο και το αλουμινενιο backplate το οποιο κατα την αποψη μου επρεπε να ειναι default για ολες τις σημερινες καρτες, ειδικα με τετοιο κοστος. Απο επιδοσεις δεν χρειαζεται να πω αφου μπορει καποιος να βρει απειρα reviews, ομως αυτο που ειχα αγωνια να δω και ταυτοχρονα ο κυριως λογος που γραφω σχετικα, ειναι διοτι η καρτα ειναι τελειως αθορυβη και -ευτυχως- χωρις ιχνος Coil Whine. Τρομερη καρτα για το budget που μπορουσε να διαθεσει ο πιτσιρικας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αντε να δουμε τι ψαρια πιανει η 1060! Την παραγγειλα . Ακριβουλα λιγο στο ελλαντα αλλα δεν πειραζει . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Αντε να δουμε τι ψαρια πιανει η 1060! Την παραγγειλα . Ακριβουλα λιγο στο ελλαντα αλλα δεν πειραζει . ποια πηρες και απο που? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosRonto Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 ποια πηρες και απο που? Την gigabyte 1060 gaming απο το mg που ειναι καπου στο κεντρο το μαγαζι! Κατι ακουγα για coil whine οποτε fingers crossed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα