thanasiskg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή δεν παίζω παρά πολύ έλεγα για φθηνότερη λύση έστω και μεταχειρισμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 thanasiskg Στην περίπτωση σου θα κοίταζα να βρω την 960 μεταχείρισμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή δεν παίζω παρά πολύ έλεγα για φθηνότερη λύση έστω και μεταχειρισμένη Για μτχ μην πέσεις κάτω από αυτές για μένα r9 290 4gb / r9 390 8gb /gtx 970 4gb.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή δεν παίζω παρά πολύ έλεγα για φθηνότερη λύση έστω και μεταχειρισμένη Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις και τι τροφοδοτικό έχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Kαλησπέρα...Έχω το παρακάτω σύστημα και θα ήθελα τα φώτα σας στην επιλογή κάρτας γραφικών που θα καθορίσει με τη σειρά της και την ψύξη του επεξεργαστή. Case:Silverstone SG13 mini Psu:Corsair 600 SFF 600Watt Motherboard:MSI Z170i Gaming Pro AC Cpu:I5 6600k RAM:GSKILL 16 GB 3200Mhz GPU:? Monitor/Resolution: LG 4k ΤV 40'' 60hz ΟS (Λειτουργικό σύστημα):Windows 10 Οπότε οι επιλογές μου είναι A)H EVGA GTX 980 ti Hydro την ψύκτρα Silverstone ΑR06 στον cpu οπότε όχι και τόσο ευκολία σε overclocking ή B)H MSI GTX 1070 Founders edition με την ΑΙΟ υδρόψυξη Η60 της Corsair με σαφώς περισσότερη ευκολία στο overclocking. Με ενδιαφέρει το σύστημα να είναι αθόρυβο.Δεν με ενδιαφέρει η τιμή τους οπότε θα ήθελα να εστιάσουμε στις επιδόσεις τη θερμοκρασία και το θόρυβο της gtx 1070 founders vs της hybrid. Eυχαριστώ εκ των προτέρων όλους και συγνώμη για τη δημοσίευση σε άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 H hydro κανει θορυβο απο οτι διαβασα. Δες κανα review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Από τα βίντεο στο YouTube το αντίθετο βλεπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δε νομιζω πως απο βιντεο μπορεις να καταλαβεις. Τωρα εγω λεω τι διαβασα με βαση τα db και συγκριση με αλλες καρτες. Σε θερμοκρασιες σιγουρα ειναι παρα πολυ καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasiskg Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 για την gtx 960 ελεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Αν μπορείς νου μου πεις που είδες ότι κάνει πιο πολύ θόρυβο γιατί σε όλα τα reviews βλέπω να δείχνουν την 980 ti hydro πολύ ήσυχη..Απλά αν κάποιος έχει εμπειρία να μου το πει.Μην βάλω την 1070 fe πάνω και το μετανιώσω επειδή κάνει θόρυβο...Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καταρχην για ποια μιλας συγκεκριμενα? Αυτην? http://www.evga.com/Products/Specs/GPU.aspx?pn=6e2a9cf3-a268-4052-8ded-77e1d39804cc Η αυτην? http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-1996-KR Αν μιλας για τη δευτερη,εδω εισαι Εδω τα δειχνει πιο οκ τα πραγματα Η 1070 FE σιγουρα θα κανει περισσοτερο θορυβο και παιζει και να χανεις και σε αποδοση λογω throttle,αφου θα ανεβαζει και θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ!!Για τη δευτερη μιλαω σορρυ τη hybrid. Αν και δεν νομίζω να ανεβάζει θερμοκρασίες που να την πνίγουν καθώς απο οτι βλέπω ανεβάζει λιγοτερη θερμοκρασία απο τις 9χχ series.Οποτε εσύ τι θα πρότεινες;Αεροψυκτο cpu και 980ti hydro ή υδροψυκτο cpu και gtx 1070 founders Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι δε τσιμπας μια custom 1070;στα λεφτα που παιζει η 980τι που κοιτας,παιζει η kfa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakos193 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 To mini itx κουτί μου φινει μονο αυτρς τις επιλογες για καλυτερη θερμοκρασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 στα ιδια ειναι και οι δυο απλα η 1070 πιο καινουργια.Εφοσον εχεις και θεμα με το κουτι,παρε αυτην που σου κανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα