Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους...

Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει τπτ μπουκαλι στο συστημα της υπογραφης αν βαλω 390-980???

*ειμαι ηδη στην παραγγελια αλλα μπηκαν υποψιες...

ευχαριστω.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους...

Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστει τπτ μπουκαλι στο συστημα της υπογραφης αν βαλω 390-980???

*ειμαι ηδη στην παραγγελια αλλα μπηκαν υποψιες...

ευχαριστω.

κοιτα ακομα και ο ι5 σε καποια παιχνιδια συγκεκριμενα η νεας γενιας εχει αρχισει να φτανει στα ορια του ...αλλα μπουκαλι δε το λες...μη σε ανυσηχει μια χαρα εισαι ...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!
Εχω την https://www.skroutz.gr/s/7788146/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960IXOC-4GD.html εδώ και ένα μήνα στο Raijintek Metis όμως με εκνευρίζει γιατί o ανεμιστήρας της κάνει θόρυβο σε απαιτητικά παιχνίδια (75-80 βαθμούς και ο ανεμιστηήρας στο 60-65%) είναι ενοχλητικό.
Οπότε θα την δώσω και θα πάω σε κάτι πιο άνετο ( λογικά στο Phanteks Evolv ITX ή στο Thermaltake Versa H15 Window) για να βάλω μια πιο δροσερή και αθόρυβη υλοποίηση.
Το κουτί βάζει μέχρι 31.5cm, και το τροφοδοτικό μου είναι το Thermaltake Smart SE  530. 
Είδα την MSI αλλά δεν ξέρω αν αξίζει 240€ τώρα που η 970 έχει 270€. Επίσης είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις r9 380 εφόσον τις σηκώνει το τροφοδοτικό μου.
Τέλος να πω ότι με ενδιαφέρει και η εμφάνιση της καθώς στο κουτί θα φαίνεται. Το theme είναι μαύρο-κόκκινο οπότε αν μπορούμε να συνδιάσουμε και αυτό, ακόμα καλύτερα!
Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.

Καλημέρα!

Εχω την https://www.skroutz.gr/s/7788146/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-GV-N960IXOC-4GD.html εδώ και ένα μήνα στο Raijintek Metis όμως με εκνευρίζει γιατί o ανεμιστήρας της κάνει θόρυβο σε απαιτητικά παιχνίδια (75-80 βαθμούς και ο ανεμιστηήρας στο 60-65%) είναι ενοχλητικό.

Οπότε θα την δώσω και θα πάω σε κάτι πιο άνετο ( λογικά στο Phanteks Evolv ITX ή στο Thermaltake Versa H15 Window) για να βάλω μια πιο δροσερή και αθόρυβη υλοποίηση.

Το κουτί βάζει μέχρι 33cm, και το τροφοδοτικό μου είναι το Thermaltake Smart SE  530. 

Είδα την MSI αλλά δεν ξέρω αν αξίζει 240€ τώρα που η 970 έχει 270€. Επίσης είμαι ανοιχτός και σε προτάσεις r9 380 εφόσον τις σηκώνει το τροφοδοτικό μου.

Τέλος να πω ότι με ενδιαφέρει και η εμφάνιση της καθώς στο κουτί θα φαίνεται. Το theme είναι μαύρο-κόκκινο οπότε αν μπορούμε να συνδιάσουμε και αυτό, ακόμα καλύτερα!

Ευχαριστώ!

δε πεζει 970 με 270ε παπατζα του καταστηματος ειναι...το λιγοτερο 330 περιπου...αμα θες ποιο δροσερη και αθορυβη παρε μια 960...προτεινω gigabyte...

• Like 2
Δημοσ.

δε πεζει 970 με 270ε παπατζα του καταστηματος ειναι...το λιγοτερο 330 περιπου...αμα θες ποιο δροσερη και αθορυβη παρε μια 960...προτεινω gigabyte...

Gigabyte έχει μία με 2 ανεμιστήρια στα 220 και αυτήν με τα 3 ανεμιστήρια στα 240. Η δεύτερη έχει υψηλότερα χρονισμένο πυρήνα. Είναι το ίδιο δροσερές?

Η αλήθεια είναι ότι αισθητικά με έχει κερδίσει η MSI και λίγο μια υλοποίηση της PALIT. H MSI R9 380 παίζει στα 230. Θα έχω θόρυβο/θερμοκρασίες? Να σταματήσω να κοιτάω 380 γενικά?

Δημοσ.

Gigabyte έχει μία με 2 ανεμιστήρια στα 220 και αυτήν με τα 3 ανεμιστήρια στα 240. Η δεύτερη έχει υψηλότερα χρονισμένο πυρήνα. Είναι το ίδιο δροσερές?

Η αλήθεια είναι ότι αισθητικά με έχει κερδίσει η MSI και λίγο μια υλοποίηση της PALIT. H MSI R9 380 παίζει στα 230. Θα έχω θόρυβο/θερμοκρασίες? Να σταματήσω να κοιτάω 380 γενικά?

αυτη με τα 3 ειναι η g1 gaming ειναι η καλυτερη υλοποιηση απο ολες και σε θερμοκρασιες και θορυβο...αλλα ειναι πολυ μεγαλη σιγουρεψου πρωτα οτι χωραει στο κουτι σου αν πας εκει...

απο εκει και περα μακρυα απο palit ... και γενικοτερα αφου θες αυτα πας σε 960 ..οχι οτι η 380 ειναι καρβουνο αλλα τεσπα 960 δεν ειναι...εχουν καποιες λεπτομερειες διαφορα μπορεις να ψαχτεις σε διαφορα reviews να δεις ακριβως...

• Like 2
Δημοσ.

αυτη με τα 3 ειναι η g1 gaming ειναι η καλυτερη υλοποιηση απο ολες και σε θερμοκρασιες και θορυβο...αλλα ειναι πολυ μεγαλη σιγουρεψου πρωτα οτι χωραει στο κουτι σου αν πας εκει...

απο εκει και περα μακρυα απο palit ... και γενικοτερα αφου θες αυτα πας σε 960 ..οχι οτι η 380 ειναι καρβουνο αλλα τεσπα 960 δεν ειναι...εχουν καποιες λεπτομερειες διαφορα μπορεις να ψαχτεις σε διαφορα reviews να δεις ακριβως...

Μάλιστα, αυτό κάνω προσπαθώ να βγάλω άκρη. Με ψήνει και η 380 πάντως απλά δεν είμαι σίγουρος για το τροφοδοτικό μου. 

Συγκεκριμένα υλοποιήσεις της MSI και της ASUS μου αρέσουν πολύ που είναι στα 230, απλά δεν ξέρω αν είμαι safe με αυτό το τροφοδοτικό. Φτάνει το Thermaltake Smart SE 530W, ή είναι πολύ οριακό και καλύτερα να μην πάω σε AMD?

Δημοσ.

Μάλιστα, αυτό κάνω προσπαθώ να βγάλω άκρη. Με ψήνει και η 380 πάντως απλά δεν είμαι σίγουρος για το τροφοδοτικό μου. 

Συγκεκριμένα υλοποιήσεις της MSI και της ASUS μου αρέσουν πολύ που είναι στα 230, απλά δεν ξέρω αν είμαι safe με αυτό το τροφοδοτικό. Φτάνει το Thermaltake Smart SE 530W, ή είναι πολύ οριακό και καλύτερα να μην πάω σε AMD?

οσο ανεβενει η καταναλωση και τα watt τοσο ανεβενει και η θερμοτητα οποτε και ο θορυβος ..οχι μονο απο την καρτα αλλα και απο το τροφοδοτικο σου....

εγω θα ελεγα πηγαινε σε 960 ...τωρα απο εκει και περα τι να σου πω....

λογικα την αντεχει μεν ...αλλα θα εχεις θορυβο σιγουρα παραπανω και μονο απο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου...+ οτι αλλο...

Δημοσ.

οσο ανεβενει η καταναλωση και τα watt τοσο ανεβενει και η θερμοτητα οποτε και ο θορυβος ..οχι μονο απο την καρτα αλλα και απο το τροφοδοτικο σου....

εγω θα ελεγα πηγαινε σε 960 ...τωρα απο εκει και περα τι να σου πω....

λογικα την αντεχει μεν ...αλλα θα εχεις θορυβο σιγουρα παραπανω και μονο απο τον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου...+ οτι αλλο...

Το καταλαβαίνω, αλλά με αυτήν που έχω τώρα γίνεται φασαρία και καίει όλο το κουτί όταν παίζω οπότε πιστεύω θα είμαι σίγουρα πολύ καλύτερα.

Έχω μια βδομάδα περίπου ακόμα περιθώριο να το ψάξω και να καταλήξω. Εφόσον την σηκώνει το τροφοδοτικό θα τις έχω υπόψιν. Πάντως θα την έχω σοβαρά υπόψιν και την g1, σε ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Την G1 παντως επειδη την ειχα μπορω να σου πω με σιγουρια οτι απλα ειναι σαν αν μην εχεις καρτα απο πλευρας θορυβου.

• Like 3
Δημοσ.

Την G1 παντως επειδη την ειχα μπορω να σου πω με σιγουρια οτι απλα ειναι σαν αν μην εχεις καρτα απο πλευρας θορυβου.

Αν είχε και λίγο κοκκινάκι πάνω της δεν θα το συζητούσα τώρα, θα είχα καταλήξει.

Απλώς σκέφτομαι ότι με ένα 10αρικάκι κάτω, παίρνω κάτι ομορφότερο και λιιιιγο αποδοτικότερο(msi r9 380) γι αυτό και τέτοιο δίλημμα.

Βέβαια έχει και το φωτιζόμενο logo Windforce που προσθέτει καγκουριά οπότε παίρνει πόντους και από εκεί :P

Αν είναι και τόσο αθόρυβη όσο μου λέτε ίσως τελικά την προτιμήσω. Θα δω και reviews και θα αποφασίσω..

• Like 1
Δημοσ.
CPU INTEL CORE I7-4790K 4.00GHZ LGA1150 - BOX     RAM G.SKILL F3-2400C10D-8GTX 16GB (4X4GB) DDR3 PC3-19200 2400MHZ TRIDENTX DUAL CHANNEL KIT     ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS MAXIMUS VII RANGER RETAIL     CORSAIR HYDRO SERIES H55 QUIET CPU COOLER (120MM)     LITEON IHAS124-14 5.25'' SATA DVD-RECORDER BULK BLACK     PSU CORSAIR CX750 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 750W     CASE COOLERMASTER NSE-500-KKN2 N500 MIDI TOWER BLACK

VGA MSI VGA GTX 970 Gaming 4GB

ssd σκληρό 250gb + hdd 1tb

Το παραπάνω σύστημα το έφτιαξα πέρυσι και το σύνδεσα με την τηλεόραση μου για gaming, videos κτλ..Η τηλεόραση ήταν μια sony 46' με μέγιστη ανάλυση 1080p. Παρείγγειλα και περιμένω μια νέα tv lg 60' 4K, 3D. θα ήθελα να μου πείτε αν θα είμαι εντάξει για αυτήν την ανάλυση..... περαιτέρω αν όχι συμφέρει το sli ή περιμένω τις νέες κάρτες με περισσότερη μνήμη;

ευχαριστώ εκ των προτέρω!!

Δημοσ.

CPU INTEL CORE I7-4790K 4.00GHZ LGA1150 - BOX     RAM G.SKILL F3-2400C10D-8GTX 16GB (4X4GB) DDR3 PC3-19200 2400MHZ TRIDENTX DUAL CHANNEL KIT     ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS MAXIMUS VII RANGER RETAIL     CORSAIR HYDRO SERIES H55 QUIET CPU COOLER (120MM)     LITEON IHAS124-14 5.25'' SATA DVD-RECORDER BULK BLACK     PSU CORSAIR CX750 - 80 PLUS BRONZE CERTIFIED 750W     CASE COOLERMASTER NSE-500-KKN2 N500 MIDI TOWER BLACK

VGA MSI VGA GTX 970 Gaming 4GB

ssd σκληρό 250gb + hdd 1tb

Το παραπάνω σύστημα το έφτιαξα πέρυσι και το σύνδεσα με την τηλεόραση μου για gaming, videos κτλ..Η τηλεόραση ήταν μια sony 46' με μέγιστη ανάλυση 1080p. Παρείγγειλα και περιμένω μια νέα tv lg 60' 4K, 3D. θα ήθελα να μου πείτε αν θα είμαι εντάξει για αυτήν την ανάλυση..... περαιτέρω αν όχι συμφέρει το sli ή περιμένω τις νέες κάρτες με περισσότερη μνήμη;

ευχαριστώ εκ των προτέρω!!

4Κ gaming δεν είσαι καλά.Πολλά παιχνίδια θα παίζουν προφανός αλλά τα βαρυά θα έχουν θέμα εκτός και αν πάς low settings που και πάλι δεν θα έχεις καλά fps.

Eγώ προσωπικά δεν θα πήγενα ποτέ σε sli/crossfire εκτός και αν είχα την top tier gpu και δεν μου έφτανε π.χ για τώρα 980ti και χρειαζόμουν και άλλη.

Τώρα αν βρείς 970 σε τιμή χώμα κάντο.Αλλά να σκάσεις άλλα 280 για μεταχειρησμένη 970 εν όψη νέων καρτών δεν στέκει για μένα.

Υπολόγησε και περισσότερη κατανάλωση στα πλήν του sli  καθώς και ασυμβατότητα με μερικά παιχνίδια oπότε θα κάνεις χρήση της μίας ή ελάχιστα της δεύτερης.

Απο κει και πέρα 980τι είναι πάνω  κάτω στα ίδια επίπεδα  με sli 970s αν και στα περισσότερα παιχνίδια έχει παραπάνω fps.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως γενικα για GPU θα διαλέγατε R9 380 η την 960? Επισης να άλλαζα οθονι πρώτα (έχω 21.5') ή οχι?

380 είναι καλύτερη.Ε το μέγεθος της είναι δική σου επιλογή αρκεί να είσαι στα 1080 και πάνω ανάλυση(αν και πάνω απο 1080 για 960/380 δεν είναι και ότι καλύτερο.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...