Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

19Ε+2Ε που θελει λογω πληρωμης με paypal η καρτα.

Σωστη κινηση, η φθηνοτερη 980ti στο skroutz ειναι της Msi και ξεκιναει απο τα 472. Κι εγω οταν αναβαθμισω η κατευθειαν απο Evga που εχει 12 ευρω μεταφορικα η απο caseking θα παρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.caseking.de/evga-geforce-gtx-980-ti-superclocked-acx-2.0-6144-mb-gddr5-gcev-230.html

Αξιζει βεβαια και η zotac extreme αλλα εχει πιο καλο ρμα η evga(στη Ζotac διαβασα πρεπει να το στειλεις ασια το πακετο),η ψυκτρα ειναι πιο αθορυβη και δεν ειναι και τοσο γομαρι.

Βεβαια η ζοτακ ξεσκιζεται στο oc(η evga παει μεχρι 1350 απο οτι διαβαζω,οταν σχεδον απο εκει ξεκιναει η zotac) αλλα ποτε δεν εκατσα καρτα να της βγαλω τα ματια...

Στο site της Evga τις 980ti δεν τις εχει σε stock παντως.

Εγω δεν ασχολουμαι με oc στις καρτες. Ποσο να κερδισεις? 5-7 fps? Θα μου πεις αν το παιχνιδι ειναι unplayble κατι κερδιζεις, αλλα αν εισαι κατω απο 30 fps σταθερα εισαι για αλλαγη καρτας και οχι για oc. Γνωμη μου παντα.

• Like 1

5-7 fps ειναι η διαφορα μεταξυ δυο εκδοσεων και ειδικα στην 980Τι που κλοκαρει καλα,δεν ειναι αμελητεα διαφορα...

Κριμα ειναι να το αφησεις ανεκμεταλλευτο.

Εδω βλεπω περιπτωσεις που φτανουν 1500+αρια πυρηνα και ειναι κοντα σε 1080 στοκ.

Οποτε γουαι νοτ?

ΥΓ.Προφανως δε μιλαω να τη σκισεις στο oc τωρα ,καθως παιζει τα παντα,ειδικα σε 1080,αλλα σε 2(και 3-4 μη σου πω) χρονακια,μπορει να σου κανει διαφορα απο unplayable σε ανεκτο επιπεδο.

Στο site της Evga τις 980ti δεν τις εχει σε stock παντως.

Εγω δεν ασχολουμαι με oc στις καρτες. Ποσο να κερδισεις? 5-7 fps? Θα μου πεις αν το παιχνιδι ειναι unplayble κατι κερδιζεις, αλλα αν εισαι κατω απο 30 fps σταθερα εισαι για αλλαγη καρτας και οχι για oc. Γνωμη μου παντα.

Γενικά από το oc της gpu είναι ανάλογα το game το πόσο gain θα έχεις σε απόδοση....

π.χ.στο rise of the tomb raider εγώ μετράω 15fps διαφορά (και τσάμπα μάλιστα)....!

stock vs overclock

post-303984-0-82006500-1472904798_thumb.png

post-303984-0-36580000-1472904802_thumb.png

Σε σχεση με αυτες τις δυο ποια θα επιλεγατε και γιατι? (1060 vs radeon fury)

https://www.skroutz.gr/s/8191163/Sapphire-Radeon-R9-Fury-4GB-Nitro-11247-04-40G.html

https://www.skroutz.gr/s/9526905/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060G1-GAMING-6GD.html

Σε καθαρα θεμα επιδοσεων ποση ειναι η διαφορα?

Γεια σε όλους,

για 1080p gaming το οποίο ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει 1440p ποια κάρτα μου προτείνετε;
Δεν είμαι τρελός gamer αλλά γενικά (όταν παίζω) παίζω τα πάντα (περισσότερο fps, platforms και κανένα fifa-pro).
Κάνω και επεξεργασία βίντεο (επαγγελματικά).

τι χρηματα διαθετεις? Οπως το βλεπω εγω πας για 1060 ή 1070. Αν εισαι φαν της ΑΤΙ διαλεγεις την 480 που ειναι σχεδον ιση (ισως λιγο πιο κατω) απο την 1060

τι χρηματα διαθετεις? Οπως το βλεπω εγω πας για 1060 ή 1070. Αν εισαι φαν της ΑΤΙ διαλεγεις την 480 που ειναι σχεδον ιση (ισως λιγο πιο κατω) απο την 1060

Όχι Ati, με τίποτα! Περισσότερη κατανάλωση, θόρυβο οι ανεμιστήρες κλπ.

Η διαφορά ανάμεσα σε 1060 και 1070 ξέρουμε πόση είναι; Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για 1070;

Σωστη κινηση, η φθηνοτερη 980ti στο skroutz ειναι της Msi και ξεκιναει απο τα 472. Κι εγω οταν αναβαθμισω η κατευθειαν απο Evga που εχει 12 ευρω μεταφορικα η απο caseking θα παρω.

Ειπαμε δεν κοιταμε τιμες Skroutz για 980Ti γιατι πολυ απλα δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.

Η τιμη 379 που πηρε ο Dante την 980Ti ειναι λογικη οταν το ιδιο μαγαζι εχει την Gigabyte 1070 425 ευρω.

https://www.caseking.de/gigabyte-geforce-gtx-1070-g1-gaming-8192-mb-gddr5-gcgb-139.html

Ακομα ψηλα ειναι η Xtreme Gaming που θελω να παρω εγω και επειδη δεν την βλεπω Ελλαδα και αν την δω θα την δω σε καμια παλαβη τιμη πανω απο 600-650 λεω μεσα στην βδομαδα να την παραγγειλω.

https://www.caseking.de/gigabyte-geforce-gtx-1070-xtreme-gaming-8192-mb-gddr5-gcgb-146.html

Όχι Ati, με τίποτα! Περισσότερη κατανάλωση, θόρυβο οι ανεμιστήρες κλπ.

Η διαφορά ανάμεσα σε 1060 και 1070 ξέρουμε πόση είναι; Αξίζουν τα παραπάνω χρήματα για 1070;

Αυτο ισχυει για τις παλιες ati.Πλεον ειναι AMD και δεν εχουν ουτε μεγαλη καταναλωση ουτε θορυβο στους ανεμιστηρες.Να σημειωσω οτι η gtx 1060 εχει 1 6πινο και το ιδιο και η rx480.Τα φανακια εξαρτιουνται απ την καθε εταιρια(MSI,GIGABYTE,ASUS κλπ)

Η διαφορα μεταξυ 1060 και 1070 ειναι αρκετη και αξιζει να πας για 1070.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...