Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος θέλει να σκάσει 400+ € για ένα καλύτερο σύστημα ψύξης (το οποίο το θεωρώ καπως υπερβολή για αυτή την gpu) , λιγο καλύτερο overclocking και μερικά λαμπάκια παραπάνω ας τα σκάσει. Για μένα πάντως δεν αξίζει. Αν μπορείς να πας σε 1070 με 60-70 ευρώ παραπάνω είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις και η 980ti που όπως λες βρήκες στα 400 είναι καλή επιλογή φτάνει να μην είναι reference έκδοση (στο σκρουτζ παντως ξεκινούν από 470€).

980ti σκρουτζ αρχιναει απο 500 ευρω. για 400 ευρω η 1060 μια χαρα ειναι

με τρελανες τωρα..... ειμαι αναμεσα σε αυτη που εβαλες και την msi 1060 gaming x . 

Ποια προτείνεις??

Δημοσ.

με τρελανες τωρα..... ειμαι αναμεσα σε αυτη που εβαλες και την msi 1060 gaming x . 

Ποια προτείνεις??

Εγώ προτείνω να πάρεις την φθηνότερη με custom cooling ( Δες και από Εvga Eυρώπης )

• Like 1
Δημοσ.

Ποια προτείνεις??

Οι τιμες των 980Ti στο Skroutz δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Ποιος θα δωσει 500 ευρω για 980Ti οταν τοσα κανει η 1070 που εχει και παραπανω μνημη και ειναι νεας τεχνολογιας,

Δημοσ.

κοιτας αξιολογησεις σκρουτζ? ειναι σαν να ρωτας την εκκλησια αν ο θεος ειναι σωστος

αν ειναι να δωσεις 400 ευρω για την 1060 δωστα σε μενα και θα στην φερω σε 1 βδομαδα απο γερμανία :P

κατα την γνωμη μου κοιτα εδω

http://www.skroutz.gr/s/9707935/Gainward-GeForce-GTX1060-6GB-3712.html

η αυτην

http://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html 

μην δωσεις πανω απο 320

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά ψαχνω για νέα κάρτα γραφικών,κυρίως για fps παιχνίδια και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα ήθελα μια κάρτα η οποία να μπορεί να παιζει σε full hd με low-medium γραφικά στα 60+fps το overwatch. Μπορω να διαθεσω έως 150 ευρώ, τέλος ο υπολογιστής μου αποτελείτε απο εναν επεξεργαστη Intel core i5 στα 3.00 GHz με 4gb ram ευχαριστώ.

Δημοσ.

κοιτας αξιολογησεις σκρουτζ? ειναι σαν να ρωτας την εκκλησια αν ο θεος ειναι σωστος

αν ειναι να δωσεις 400 ευρω για την 1060 δωστα σε μενα και θα στην φερω σε 1 βδομαδα απο γερμανία :P

κατα την γνωμη μου κοιτα εδω

http://www.skroutz.gr/s/9707935/Gainward-GeForce-GTX1060-6GB-3712.html

η αυτην

http://www.skroutz.gr/s/9643036/Gigabyte-GeForce-GTX1060-6GB-GV-N1060WF2OC-6GD.html 

μην δωσεις πανω απο 320

Του το είπαμε αλλά επιμένει να δώσει 400...

Οσο αφορά τις αξιολογήσεις από σκρουτζ , απλά δεν τις κοιτάς. Τώρα με θύμησες και τις αξιολογήσεις από πλαίσιο από κάποιους tech level : guru ...

Με τα χρήματα αυτά βρίσκεις μεταχειρό  gtx 970. 

Και καινούρια από εξωτερικό (π.χ. από το site της evga) όπως επίσης και gtx 1060 3gb. Πλεον οι  gtx 960 / r9 380 αποτελούν παρελθον. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, αν αγοράσω μια κάρτα από το newegg και μου τη στείλει με ταχυδρομείο ένας φίλος μου από Αμερική θα γλιτώσω τελωνείο και import charges; Πχ δεν θα μπορούσαν να ήταν δώρο από συγγενή; Συγγνώμη για τη χαζή ερώτηση :P

Δημοσ.

Καλημέρα σας, θέλω μια vga που προορίζεται για pc με καθαρά επαγγελματική χρήση image αλλά και video editing. Σαφώς θα είναι nvidia chipset για να εκμεταλλεύεται από το Photoshop/Lightroom/Premiere κλπ τα cuda cores.

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά της asus 1060 turbo 6GB με 1280 cuda cores και πιθανόν (; ) future proof στα 340€. Γνωρίζω πως η 980 έχει τα περισσότερα cuda cores (2048) όμως ξεκινάει από τα 500€ περίπου. Ακόμη και η 970 που έχει 1664 ξεκινάει από τα 400€. Η αγορά θα γίνει από e-shop μάλλον επειδή θα υπάρχει πιστωτικό. 

Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από ASUS Z-170A, intel i7 6700k, και 32GB ram.

Ποια η γνώμη σας;

Δημοσ.

Καλημέρα σας, θέλω μια vga που προορίζεται για pc με καθαρά επαγγελματική χρήση image αλλά και video editing. Σαφώς θα είναι nvidia chipset για να εκμεταλλεύεται από το Photoshop/Lightroom/Premiere κλπ τα cuda cores.

Σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά της asus 1060 turbo 6GB με 1280 cuda cores και πιθανόν (; ) future proof στα 340€. Γνωρίζω πως η 980 έχει τα περισσότερα cuda cores (2048) όμως ξεκινάει από τα 500€ περίπου. Ακόμη και η 970 που έχει 1664 ξεκινάει από τα 400€. Η αγορά θα γίνει από e-shop μάλλον επειδή θα υπάρχει πιστωτικό. 

Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από ASUS Z-170A, intel i7 6700k, και 32GB ram.

Ποια η γνώμη σας;

αν ειναι να παρεις 1060 απο το eshop τουλαχιστον παρε αυτη..

http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-geforce-gtx1060-g1-gaming-6gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516832

θα την πληρωσεις που θα την πληρωσεις χρυση ..τουλαχιστον να παρεις ενα αξιολογο μοντελο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...