Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η 3g εχει καλυτερες επιδοσεις απο την 480 4gb.Οποτε εκει παιζει.Για αυτο εχει και ιδια ονομασια (ασχετος με τους πυρηνες κτλ).αλλα και με την 470 να παιζει που ειναι 15%~ πιο αργη σε ολα (10~ μεσο ορο πιο αργη) ακομα και αυτες εχουν 240 ευρω ενω εξω παιζουν στα 210~

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1060 3gb στα 230~ και μια 480 δεν μπορεις να βρεις ουτε στα 250.αν το παει ετσι οχι μονο θα ξαναπαρω nvidia,αλλα οποιος μου πει κατι για "nvidia φουσκωνει τιμες" θα τον βαλω να καταπιει αφρο ξυρισματος

Τι γεύση θα έχει ο αφρός ξυρίσματος; ΄Εχει δίκιο ο προλαλήσας για την 470 πάντως.

• Like 1

Τι γεύση θα έχει ο αφρός ξυρίσματος; ΄Εχει δίκιο ο προλαλήσας για την 470 πάντως.

dunno αυτην την στυφη γευση που εχεις μεχρι να φας κατι μετα το ξυρισμα

Ειμαι αναμεσα στην EVGA 1060 SC 3gb gaming και την msi 470 4gb gaming X. Εχω βρει την EVGA στα 230 ενω η rx 470 κανει 250. Το μονο πραγμα που σκεφτομαι και δεν παιρνω την 1060 ειναι οτι τον Οκτωβρη θα αγορασω μονιτορ και τα freesync μονιτορ ειναι πολυ προσιτα ενω τα gsync της nvidia αστα να πανε. Αλλα δεν ξερω εαν αξιζει η διαφορα. Games που παιζω ειναι LoL,WoW,overwatch,total war attila,total rome 2,csgo. 

Ειμαι αναμεσα στην EVGA 1060 SC 3gb gaming και την msi 470 4gb gaming X. Εχω βρει την EVGA στα 230 ενω η rx 470 κανει 250. Το μονο πραγμα που σκεφτομαι και δεν παιρνω την 1060 ειναι οτι τον Οκτωβρη θα αγορασω μονιτορ και τα freesync μονιτορ ειναι πολυ προσιτα ενω τα gsync της nvidia αστα να πανε. Αλλα δεν ξερω εαν αξιζει η διαφορα. Games που παιζω ειναι LoL,WoW,overwatch,total war attila,total rome 2,csgo. 

καταρχας υπαρχει λογος που πας σε αυτο το μοντελο ? εχεις περιορισμο στο κουτι σου...?

κατα δευτερον παρολο που προτιμω σε γενικες γραμμες την nvidia ..προσωπικα ψηνω ποιο πολυ την 470 για το 1 ρημαδογιγα παραπανω μνημη και μονο.... και ας ειναι ποιο κατω σχετικα σε αποδοση...

χμμμ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια δεν το γνωριζα αυτο. Λενε οτι εκτος απο τα -3gb ειναι κ λιγο πιο αργη  αλλα και παλι στην τιμη μου φαινεται οτι καλυτερο για mid lvl gpu με τοση δυναμη στα 230. Θα περιμενω 2-3 μερες ακομα να δω τι θα γινει με διαθεσιμοτητα και τιμες και βαραω

ps : μολις μου ηρθε e-mail απο evga οτι εχει στοκ στην παραπανω καρτα 

Ποια υλοποιηση απο τις gtx 1060 προτεινετε.

Σκεφτομαι για την asus turbo αλλα θα ηθελα και μια δευτερη γνωμη.

Εκτος απο την τιμη μεγαλο ρολο παιζει και ο θορυβος.

καταρχας υπαρχει λογος που πας σε αυτο το μοντελο ? εχεις περιορισμο στο κουτι σου...?

κατα δευτερον παρολο που προτιμω σε γενικες γραμμες την nvidia ..προσωπικα ψηνω ποιο πολυ την 470 για το 1 ρημαδογιγα παραπανω μνημη και μονο.... και ας ειναι ποιο κατω σχετικα σε αποδοση...

λογο τις τιμης κοιταω το συγκεκριμενο μοντελο γιατι απο τα reviews που διαβασα δεν εχει ιδαιτερο προβλημα θερμοκρασιας κ ειναι χρονισμενη παραπανω απο την απλη 1060 της evga

σε online games δεν θες freesync η vsync Η οτιδηποτε που να κλειδωνει games.Σε ολα τα υπολοιπα βοηθαει

Να σε βάλω να παίξεις Overwatch με 144FPS/G-Sync να δεις για πότε αλλάζεις γνώμη.

λογο τις τιμης κοιταω το συγκεκριμενο μοντελο γιατι απο τα reviews που διαβασα δεν εχει ιδαιτερο προβλημα θερμοκρασιας κ ειναι χρονισμενη παραπανω απο την απλη 1060 της evga

δε ξερω τι λενε τα reviews ..εδω ειναι ελλαδα...το καλοκαιρι θα βαραει 80 βαθμους χαλαρα.....

και ο ανεμιστηρας θα  κανει σαν ελικοπτερο...

για 20ε διαφορα κοιτα να παρεις καλυτερο μοντελο αφου δεν εχεις θεμα με το κουτι...

εδω μοντελα με διπλους ανεμιστηρες και πανε κατι 70 βαθμους +

και αυτο με θερμοκρασια δωματιου 24 σε κατι αγγλιες κλπ που της μετρανε... 

καλημερα..να ρωτησω κατι χωρις να γνωριζω..ισχυει οτι στο dx12 το sli/cf θα δουλευει χωρις γεφυρα δλδ μεσω των pci κ θα "συνεργαζονται" κ απο τις 2 καρτες το VRAM τους?ακομα ειδα οτι μπορει να βαλεις οτι καρτες θες κ να δουλευουν..δλδ πετας μια 980τι πανω και μια fury x κ παιζει μια χαρα το συστημα..  :ph34r:  :-(

Να σε βάλω να παίξεις Overwatch με 144FPS/G-Sync να δεις για πότε αλλάζεις γνώμη.

εμενα που ειμαι νουμπας βαλε με δεν θα καταλαβω μια.Αλλα να παιζεις lol με κατω απο 60 ping (αν δεις εχει ονομα lol boost) και να εχεις freesync/g-sync-gstring και θα νομιζεις οτι σερνεται το παιχνιδι

Ποιος το λέει αυτό ; Τα G-Sync/FreeSync δεν προσθέτουν input lag ή προσθέτουν απειροελάχιστο, εδώ άτομα που παίζουν CS και μετράνε μέχρι και τα ms παίζουν με G-Sync/FreeSync.

καλημερα..να ρωτησω κατι χωρις να γνωριζω..ισχυει οτι στο dx12 το sli/cf θα δουλευει χωρις γεφυρα δλδ μεσω των pci κ θα "συνεργαζονται" κ απο τις 2 καρτες το VRAM τους?ακομα ειδα οτι μπορει να βαλεις οτι καρτες θες κ να δουλευουν..δλδ πετας μια 980τι πανω και μια fury x κ παιζει μια χαρα το συστημα..  :ph34r:  :-(

Αυτό λέγεται multi gpu, δεν είναι sli ή crossfire. Όντως είναι ένα feature του dx12, αλλά δε σημαίνει ότι όποιος τίτλος είναι σε dx12 το υποστηρίζει, εξαρτάται αν μπει στον κόπο να το ενσωματώσει ο developer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...