MontzOlee Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 καλησπερα Ειμαι σε φαση αγορας καρτας γραφικων και εχω καταληξει στην 1070 για το συστημα μου οπως ειχε αναφερθει στο ιδιο νημα πριν απο λγες μερες. Θελω να μου προτινετε ποιας εταιριας να αγορασω οπως msi , asus κτλ.. Αν παω σε asus strix επειδη την βρισκω πιο ευκολα στις αγγελιες να παω στο OC Μοντελο η το απλο? εχουν διαφορες που να δικαιολογουν τα εξτρα ευρω?Επισης ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι τα custom σε αντιθεση με τα reference μοντελα και ποια ειναι καλυτερα προς αγορα... ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 καλησπερα Ειμαι σε φαση αγορας καρτας γραφικων και εχω καταληξει στην 1070 για το συστημα μου οπως ειχε αναφερθει στο ιδιο νημα πριν απο λγες μερες. Θελω να μου προτινετε ποιας εταιριας να αγορασω οπως msi , asus κτλ.. Αν παω σε asus strix επειδη την βρισκω πιο ευκολα στις αγγελιες να παω στο OC Μοντελο η το απλο? εχουν διαφορες που να δικαιολογουν τα εξτρα ευρω? Επισης ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι τα custom σε αντιθεση με τα reference μοντελα και ποια ειναι καλυτερα προς αγορα... ευχαριστω αυτη τη στιγμη απο οσο βλεπω αξιζει η gigabyte g1 .... msi gaming οχι x ..... που ειναι στα 500ε σε καλα καταστηματα.. δε παω με τιμες mustshop γιατι δε ξερω κατα ποσο ειναι εμπιστο οπως γενικοτερα κατι τετοια ιντερνετομαγαζα...ειναι σαν να κανεις αγορα απο εξωτερικο στην ουσια καπως ετσι... τωρα η αλλες η msi x η strix κλπ της βλεπω στα 540 και πανω αν παμε και για την oc... η οποιες απο οσο ξερω η μονη διαφορα ειναι οτι εχουν λιγο παραπανω τα ρολογια...ουσιαστικα αναθεμα αν κερδιζεις και 3φπς παραπανω.... οσο για της reference σε γενικες γραμμες ας πουμε ειναι αυτες που βλεπεις κλειστες μακροστενες με ενα μονο ανεμιστηρα στο παλι ενω custom ειναι αυτες που συζηταμε ποιο πανω και αυτες ειναι που σε ενδιαφερουν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Legit λετε? Παραλογη η τιμη δεν ειναι βεβαια... Για πειτε μπας και τη ριξω παραγγελια παλι. https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B01DPQILX8/ref=olp_twister_all?ie=UTF8&mv_style_name=all Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 αν την πηρες ηδη γιατι να ρισκαρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 αν την πηρες ηδη γιατι να ρισκαρεις? Μου την ακυρωσαν την αλλη λογω λαθος τιμης και καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ε τοτε και απο αυτην ακυρο θα φας μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Χμ, έπεσα πάνω σε αυτή. Τι παίζει, λάθος τιμή; Υπερβολικά χαμηλή μου φαίνεται για 980! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosgreenday Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Legit λετε? Παραλογη η τιμη δεν ειναι βεβαια... Για πειτε μπας και τη ριξω παραγγελια παλι. https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B01DPQILX8/ref=olp_twister_all?ie=UTF8&mv_style_name=all Πολύ καλή τιμή, αλλά δοκίμασα να τη βάλω στο καλάθι και μου έβγαλε " Sorry, this item can't be sent to your selected address." Εσύ μπορείς να τη παραγγείλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Χμ, έπεσα πάνω σε αυτή. Τι παίζει, λάθος τιμή; Η απλη ειναι. Ειναι νομιζω η λογικη τιμη που πρεπει να πουλιεται μιας και η 480 σχεδον τη φτανει(καπου 5% πισω ειναι) Πολύ καλή τιμή, αλλά δοκίμασα να τη βάλω στο καλάθι και μου έβγαλε " Sorry, this item can't be sent to your selected address." Εσύ μπορείς να τη παραγγείλεις? Δε στελνει Ελλαδα. Εβαλα το φιλο απο Γερμανια να προσπαθησει και δε του τη στελνει ουτε αυτουνου. Δοκιμασε και απο αλλο seller με καλη τιμη εν τω μεταξυ και παλι το ιδιο. Αρα κατι παιζει,δε δικαιολογειται να μη στελνουν Γερμανια. Αλλα γιατι να τα βαζουν ετσι?Για κραχτες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosgreenday Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Η απλη ειναι. Ειναι νομιζω η λογικη τιμη που πρεπει να πουλιεται μιας και η 480 σχεδον τη φτανει(καπου 5% πισω ειναι) Δε στελνει Ελλαδα. Εβαλα το φιλο απο Γερμανια να προσπαθησει και δε του τη στελνει ουτε αυτουνου. Δοκιμασε και απο αλλο seller με καλη τιμη εν τω μεταξυ και παλι το ιδιο. Αρα κατι παιζει,δε δικαιολογειται να μη στελνουν Γερμανια. Αλλα γιατι να τα βαζουν ετσι?Για κραχτες? Ιδέα δεν έχω... Πάντως και για 339 που την έχει ο αμέσως κάτω πωλητής αξίζει. Τα μεταφορικά στο check-out είναι 5 ευρώ(???) μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ιδέα δεν έχω... Πάντως και για 339 που την έχει ο αμέσως κάτω πωλητής αξίζει. Τα μεταφορικά στο check-out είναι 5 ευρώ(???) μόνο. Δε στελνει ουτε αυτος. Απο οτι φαινεται γενικα με καλη τιμη απο αμαζον,δεν αξιζει να ασχοληθεις,παρα μονο εαν το στελνει το ιδιο το αμαζον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosgreenday Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δε στελνει ουτε αυτος. Απο οτι φαινεται γενικα με καλη τιμη απο αμαζον,δεν αξιζει να ασχοληθεις,παρα μονο εαν το στελνει το ιδιο το αμαζον. Ελλάδα μένεις; Μπορώ να σου στείλω screenshot με το checkout για να δεις ότι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ελλάδα μένεις; Μπορώ να σου στείλω screenshot με το checkout για να δεις ότι γίνεται. Αυτον με τα 339,ηδη τον βγαλανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 αυτη τη στιγμη απο οσο βλεπω αξιζει η gigabyte g1 .... msi gaming οχι x ..... που ειναι στα 500ε σε καλα καταστηματα.. δε παω με τιμες mustshop γιατι δε ξερω κατα ποσο ειναι εμπιστο οπως γενικοτερα κατι τετοια ιντερνετομαγαζα...ειναι σαν να κανεις αγορα απο εξωτερικο στην ουσια καπως ετσι... τωρα η αλλες η msi x η strix κλπ της βλεπω στα 540 και πανω αν παμε και για την oc... η οποιες απο οσο ξερω η μονη διαφορα ειναι οτι εχουν λιγο παραπανω τα ρολογια...ουσιαστικα αναθεμα αν κερδιζεις και 3φπς παραπανω.... οσο για της reference σε γενικες γραμμες ας πουμε ειναι αυτες που βλεπεις κλειστες μακροστενες με ενα μονο ανεμιστηρα στο παλι ενω custom ειναι αυτες που συζηταμε ποιο πανω και αυτες ειναι που σε ενδιαφερουν .... Ναι την είδα κι εγω αυτή της gigabyte , όντως φαινεται καλη κ απ όσο έψαξα εχει θετικά σχόλια. Απλά βρήκα την Asus strix στα 460€ απο εξωτερικο και 480€ την overclock αλλα την άφησα την "ευκαιρία" για μετα... Όσο για τις κάρτες τωρα , οι custom δηλαδή ειναι καλύτερες ή οι άλλες; Οπτικά η reference φαίνονται στιλάτες κ στιβαρές Αλλα η custom φαινεται να εχουν καλυτερη ψύξη λόγω των 2-3 ανεμιστήρων. Εχω άδικο σε αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ναι την είδα κι εγω αυτή της gigabyte , όντως φαινεται καλη κ απ όσο έψαξα εχει θετικά σχόλια. Απλά βρήκα την Asus strix στα 460€ απο εξωτερικο και 480€ την overclock αλλα την άφησα την "ευκαιρία" για μετα... Όσο για τις κάρτες τωρα , οι custom δηλαδή ειναι καλύτερες ή οι άλλες; Οπτικά η reference φαίνονται στιλάτες κ στιβαρές Αλλα η custom φαινεται να εχουν καλυτερη ψύξη λόγω των 2-3 ανεμιστήρων. Εχω άδικο σε αυτο; Που αν επιτρέπεται η oc edition? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα