Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να παρω την Gtx1060 6gb απο Ελλάδα (κατα προτίμηση vision studio μαζι με κάποια αλλα κομματια) και δεν ξερω ποια υλοποίηση και ποιας εταιρίας να πάρω. Κοίταζα την Armor της Msi και την g1 της gigabyte.

Αν υπάρχει προσφορά για 980ti κατω απο 400ευρω (οχι Ελλάδα) link pls :)

αυτη η αρμορ δε μου γεμιζει και πολυ το ματι γενικα ..ουτε backplate εχει ουτε τπτ...για τι τιμη της δε λεει νομιζω..

αυτη τι στιγμη οπως ειναι η τιμες κιολας καλυτερα νομιζω την g1...

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω ακούσει ότι η 1070 g1 έχει θέματα με coil-whine και θόρυβο. Ισχύει;

Επίσης αν πάρω μια 1070 θα έχω bottleneck λόγω του i5 4670k?

Οι πρωτες εκδοσεις ειχαν coil whine οι νεωτερες εκδοσεις νομιζω δεν εχουν.

Bottleneck δεν θα εχεις με τον 4670k σε στοκ συχνοτητες,ποσο μαλλον αν τον εχεις ή τον κανεις o.c.

• Like 1

Εδω καμια απάντηση?

μπορει να ειναι και πανω απο 10φπς η διαφορα γιατι εκτος τα cores που εχουν κοψει ..αν και λιγα...

ειναι και το θεμα μνημης .....οπως π.χ στο tomb raider η 960 με τα 2γιγα σε σχεση με τα 4...

που ειναι και ιδιες απολυτα καρτες ...

εκτος αυτου ιδικα προς το παρον με τις τιμες που πεζουν ελλαδα τουλαχιστον δεν αξιζει σε καμια περιπτωση 1060 με 3γιγα...

τωρα αν μιλαγαμε για κανα 100ε διαφορα το συζηταγαμε...

Οι πρωτες εκδοσεις ειχαν coil whine οι νεωτερες εκδοσεις νομιζω δεν εχουν.

Bottleneck δεν θα εχεις με τον 4670k σε στοκ συχνοτητες,ποσο μαλλον αν τον εχεις ή τον κανεις o.c.

νομιζω δεν εχει να κανει με εκδοσεις ...ειναι εντελως τυχαιο σε καρτες ιδικα που τραβανε πολυ ρευμα...

και πολλες φορες εχει να κανει και με το συνδυασμο τροφοδοτικου κλπ...

επισης συνηθως στα πολυ ψηλα φπς...πανω απο 60 δλδ...

Έχει κάποιος γνώμη για την συγκεκριμένη κάρτα; Αξίζει για αγορά ή να περιμένω να πέσει η τιμή σε Msi gaming ή Gigabyte G1; Επίσης αν έχει ψωνίσει κάποιος από το συγκεκριμένο κατάστημα για να γνωρίζω τι παίζει από θέμα αξιοπιστίας.

Link.png Site: EVGAGeForce GTX 1060 SC Gaming

Έχει κάποιος γνώμη για την συγκεκριμένη κάρτα; Αξίζει για αγορά ή να περιμένω να πέσει η τιμή σε Msi gaming ή Gigabyte G1; Επίσης αν έχει ψωνίσει κάποιος από το συγκεκριμένο κατάστημα για να γνωρίζω τι παίζει από θέμα αξιοπιστίας.

Link.png Site: EVGAGeForce GTX 1060 SC Gaming

ο μονος λογος για να παρεις αυτη τη καρτα ειναι αν εχεις μινι κουτι και περιορισμο χωρου για να πας σε μεγαλυτερο...

και υποχρεωτικα παρεις κατι τετοιο...αλλιως σε καμια περιπτωση δεν αξιζει ουτε καν τα 30-40ε διαφορα που εχουν τωρα τα καλυτερα μοντελα....

οσο για την g1 πιθανον συντομα θα πεσει λιγο ακομα η τιμη αλλα οκ μη περιμενεις τπτ τρελο...κανα 20αρι μαξ...

310 περιπου παιζει στη γερμανια...μονο το φπα διαφορα να βαλεις παμε στα 340 που εχει στην ελλαδα...

αλλα οκ προς το παρον γενικα στην ελλαδα η τιμες ειναι μπαχαλο και τσιμπημενες γενικα..

ασε που πεζουν μοντελα απο 270-280ε τα οποια εδω τα εχουν κατι 350-360 και κατι κουλα...αλλα τεσπα..πιστευω καμια βδομαδα ακομα και θα στρωσουν τα πραγματα...

Καλημέρα,

Θα ήθελα την γνώμη σας, επειδή επείγομαιγια κάρτα. Είμαι ανάμεσα σε

http://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html

http://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html

Παιχνίδια που παίζω wow, lol

Το budget είναι max 160€

Τι προτείνεται;

Καλημέρα,

http://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html

http://www.skroutz.gr/s/9588700/Gigabyte-Radeon-RX460-4GB-Windforce-OC-GV-RX460WF2OC-4GD.html

Το budget είναι max 160€

Τι προτείνεται;

460...

• Like 1

Καλημέρα,

Το budget είναι max 160€

Τι προτείνεται;

Εννοείται rx460 επειδη εχει 4gb,υποστηριζει πολυ καλυτερα το dx12 και θα παρει αναβαθμησεις.
  • Like 1

ο μονος λογος για να παρεις αυτη τη καρτα ειναι αν εχεις μινι κουτι και περιορισμο χωρου για να πας σε μεγαλυτερο...

και υποχρεωτικα παρεις κατι τετοιο...αλλιως σε καμια περιπτωση δεν αξιζει ουτε καν τα 30-40ε διαφορα που εχουν τωρα τα καλυτερα μοντελα....

οσο για την g1 πιθανον συντομα θα πεσει λιγο ακομα η τιμη αλλα οκ μη περιμενεις τπτ τρελο...κανα 20αρι μαξ...

310 περιπου παιζει στη γερμανια...μονο το φπα διαφορα να βαλεις παμε στα 340 που εχει στην ελλαδα...

αλλα οκ προς το παρον γενικα στην ελλαδα η τιμες ειναι μπαχαλο και τσιμπημενες γενικα..

ασε που πεζουν μοντελα απο 270-280ε τα οποια εδω τα εχουν κατι 350-360 και κατι κουλα...αλλα τεσπα..πιστευω καμια βδομαδα ακομα και θα στρωσουν τα πραγματα...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχουν εμφανείς διαφορές μεταξύ της Gigabyte 1060 Windforce oc και της G1;

Ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχουν εμφανείς διαφορές μεταξύ της Gigabyte 1060 Windforce oc και της G1;

κοιτα εννοειτε η g1 ας πουμε οτι ειναι ελαφρως καλυτερη και στο θεμα οβερκλοκ και νομιζω και κανα 2 πραγματα ψιλοαλλαζουν στην πλακετα αλλα θα σε γελασω ....και ειναι και λιγο ποιο μεγαλη απο την αλλη...

επισης ποιο βασικο απο ολα νομιζω ειναι οτι η αλλη ειναι με 6πινο

ενω η g1 με 8πινο που ειναι προτιμοτερο κατα τη γνωμη μου

για σωστη παροχη ρευματος σε ολες της συνθηκες..

απο εκει και περα τουλαχιστον οπως ειναι η τιμες τωρα για

4-5ε διαφορα δε βλεπω το λογο να επιλεξει κανεις την απλη..

εκτος αν εχει περιορισμο στο θεμα του κουτιου...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με την g1 gtx 1070. Δεν θέλω όμως να το παίξω κορώνα γράμματα γιατί η κάρτα είναι ακριβή. Ίσως αξίζει να πάρω καλύτερα την EVGA SC που είναι στην ίδια τιμή στο σκρουτζ?Στα benchmarks οι 2 κάρτες είναι ακριβώς οι ίδιες.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σχετικά με την g1 gtx 1070. Δεν θέλω όμως να το παίξω κορώνα γράμματα γιατί η κάρτα είναι ακριβή. Ίσως αξίζει να πάρω καλύτερα την EVGA SC που είναι στην ίδια τιμή στο σκρουτζ?Στα benchmarks οι 2 κάρτες είναι ακριβώς οι ίδιες.

δεν νομιζω οτι εχει διαφορα ποιο μοντελο η ποιας εταιριας θα παρεις..απο οσο ξερω ολες μπορει να εχουν καποιο coil whine..

αλλα δεν ειμαι και απολυτος..οποτε αφηνω καποιον αλλον αν εχει καλυτερες γνωσεις πανω στο θεμα να σε βοηθησει...

δεν νομιζω οτι εχει διαφορα ποιο μοντελο η ποιας εταιριας θα παρεις..απο οσο ξερω ολες μπορει να εχουν καποιο coil whine..

αλλα δεν ειμαι και απολυτος..οποτε αφηνω καποιον αλλον αν εχει καλυτερες γνωσεις πανω στο θεμα να σε βοηθησει...

Απ'ότι έχω δει η MSI gaming x και η EVGA FTW είναι πολύ ήσυχες κάρτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...