LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Δευτέρα θα παραγγείλω την msi με τους τρεις ανεμιστήρες είναι και καλύτερη από την 2X και χωράει στο κουτί μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2024 στις 4:19 ΜΜ, just getting started είπε Είναι και λευκή, ανέβασε φωτό το μπιλντ με το καλό όταν έρθει! Πηρα σημερα ενα δεμα απο το Skroutz,να ειναι η καρτα ή οι παντοφλες που παραγγειλα?😂 Για να δουμε: Τελικα η καρτα ειναι.Ανεβαζω και μια τελευταια με το build: Επεξ/σία 6 Ιουνίου από LouCi4er 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Djkenny21 Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Στις 6/6/2024 στις 6:45 ΜΜ, LouCi4er είπε Πηρα σημερα ενα δεμα απο το Skroutz,να ειναι η καρτα ή οι παντοφλες που παραγγειλα?😂 Για να δουμε: Τελικα η καρτα ειναι.Ανεβαζω και μια τελευταια με το build: Ωραίο build δικέ μου. Μόνο το μαύρο ανεμιστιράκι το χαλάει λίγο ήθελε ενα άσπρο εκεί αλλά μικρό το κακό . Καλά Games!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου Ερώτηση,Sapphire Radeon RX 7700 XT που έχει 245w tdp θα είμαι οκ με τροφοδοτικο evga 430w εστω για λιγο καιρο; Cpu r5 2600 (θα αλλαχτει με 5600x),2x8gb ddr4,1 ssd sata,1 nvme,4 fans 120mm,1 usb3 front panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, DRIFT_KING είπε Ερώτηση,Sapphire Radeon RX 7700 XT που έχει 245w tdp θα είμαι οκ με τροφοδοτικο evga 430w εστω για λιγο καιρο; Cpu r5 2600 (θα αλλαχτει με 5600x),2x8gb ddr4,1 ssd sata,1 nvme,4 fans 120mm,1 usb3 front panel ΟΧΙ , εκτός αν κάνεις undervolt και ρυθμίσεις να πέσεις κάτω από τα 150W TDP και κάτω από 200W MAX. Με τα 245W TDP η συγκεκτιμένη καρτα σημαίνει ότι μαξάρει γύρω στα 350W οπότε το λιγότερο που χρειάζεσαι είναι ποιοτικό 600W τουλάχιστον. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Eχω παραγγειλει msi 4070 Super και δεν εχω καλωδιο τροφοδοσιας αλλα ειδα οτι εχει ενα καλωδιο ανταπτορα στην συσκευασια της καρτας θα κανω δουλεια με αυτο η πρεπει να παρω 12VHPWR 600W ? Τροφοδοτικο εχω το RM750X 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου O ανταπτορας που εχει μεσα ειναι αρκετα καλος,αν δεν σε ενοχλει στο οπτικο κομματι χρησημοποιησε αυτον.Δεν υπαρχει λογος να δωσεις +30€ για το καλωδιο της Corsair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 14 ώρες πριν, LouCi4er είπε O ανταπτορας που εχει μεσα ειναι αρκετα καλος,αν δεν σε ενοχλει στο οπτικο κομματι χρησημοποιησε αυτον.Δεν υπαρχει λογος να δωσεις +30€ για το καλωδιο της Corsair. Η πλακα ειναι οτι το καλωδιο Type 4 εχει οπως γραφεις 30 ευρω ενω τα καινουρια Type 5 που δεν κανουν στο τροφοδοτικο μου εχουν 15 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Corsair είναι αυτή,τι να την κάνουμε.Βαλε τον ανταπτορα που έχει μέσα η κάρτα και μην δίνεις κι άλλα λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Διαβασα οτι στις Ventus η MSI δεν εβαζε thermal pads στα vrm και πλεον βαζει. Επειδη εχω παραγγελια μια 4070 Super Ventus 2X πως μπορω να γνωριζω αν εχει η οχι; Στις μνημες εχει; Επεξ/σία 15 Ιουνίου από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Για τα vrm, ήδη είχαν βάλει στην απλή 4070 λίγο πριν βγουν οι super. Οπότε κουλό θα ήταν να μην έχουν οι super. Τώρα για τις μνήμες άγνωστο. Αλλά αν δεν κάνεις overclock, γενικά δεν θα έχεις θέμα. Σε εμένα σε windforce (που είναι επίσης τέρμα basic υλοποίηση), πριν βάλω υδρόψυξη μπροστά που κόβει το airflow, είχα χαμηλότερες θερμοκρασίες στις μνήμες από τον πυρήνα σκέψου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alouvatar Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω να αλλάξω κάρτα από μια 1060 6GB που έχω τώρα, κυρίως για 2k gaming. Το σύστημα αποτελείται απο: 10700Κ, 32gb DDR4 3200, z490 aorus elite, τροφοδοτικο ΤΧ550Μ κ οθονη DELL G3223D. Το budget είναι ας πούμε μέχρι 600 (θα χρειαστώ και τροφοδοτικό) Αυτές που κοιτάω είναι (θέλω και προτάσεις για υλοποίηση) : 7700xt, 7800xt, 4070, 4060 ti 16gb (ίσως;) Ιδανικά θα ήθελα να πάω σε amd γιατί μου φαίνονται πιο VFM και τρέχουν και κάπως καλύτερα σε λίνουξ. Με Raytracing δεν έχω καμία εμπειρία και δε ξέρω αν με απασχολεί και τόσο ώστε να πάω οπωσδήποτε σε nvidia. Η 7700 ξεκινάει απο 410Ε και η 7800 απο 515Ε ας πουμε, δηλ περίπου ενα 20% σε τιμή για ~20% απόδοση. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει για 2Κ αναλυση να δώσω το κατοστάρικο παραπάνω. Πιστεύω αξίζει για να είμαι καλυμένος και για τα επόμενα κάποια χρόνια. 4070 ξεκινάει απο ~530Ε και gigabyte ventus ειανι στα 550Ε, αλλά από όσα εχω δει ειναι στα ίδια και χειρότερα σε σχεση με 7800, πέρα από εφαρμογές RT. 4060 ti τη σκεφτομαι μονο και μονο επειδή δε θα χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό αλλά μάλλον είναι λίγο μάπα για τα λεφτά της. Επίσης από τροφοδοτικά δεν έχω ιδέα, θα χρειαστώ ενα 750 τουλάχιστον για 7700/7800. Απ όσο καταλαβαίνω της seasonic είναι αρκετά ποιοτικά. Τι θα προτείνατε; Επίσης αν και δε παίζει να αλλάξω τώρα, με το 10700Κ θα χω θέμα με bottlenecks ktl? φανταζομαι σε πιο καινούριους gpu-intensive τιτλους θα με περιορίζει πρώτα η gpu Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Alouvatar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Alouvatar είπε Καλησπέρα, Ψάχνω να αλλάξω κάρτα από μια 1060 6GB που έχω τώρα, κυρίως για 2k gaming. Το σύστημα αποτελείται απο: 10700Κ, 32gb DDR4 3200, z490 aorus elite, τροφοδοτικο ΤΧ550Μ κ οθονη DELL G3223D. Το budget είναι ας πούμε μέχρι 600 (θα χρειαστώ και τροφοδοτικό) Αυτές που κοιτάω είναι (θέλω και προτάσεις για υλοποίηση) : 7700xt, 7800xt, 4070, 4060 ti 16gb (ίσως;) Ιδανικά θα ήθελα να πάω σε amd γιατί μου φαίνονται πιο VFM και τρέχουν και κάπως καλύτερα σε λίνουξ. Με Raytracing δεν έχω καμία εμπειρία και δε ξέρω αν με απασχολεί και τόσο ώστε να πάω οπωσδήποτε σε nvidia. Η 7700 ξεκινάει απο 410Ε και η 7800 απο 515Ε ας πουμε, δηλ περίπου ενα 20% σε τιμή για ~20% απόδοση. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει για 2Κ αναλυση να δώσω το κατοστάρικο παραπάνω. Πιστεύω αξίζει για να είμαι καλυμένος και για τα επόμενα κάποια χρόνια. 4070 ξεκινάει απο ~530Ε και gigabyte ventus ειανι στα 550Ε, αλλά από όσα εχω δει ειναι στα ίδια και χειρότερα σε σχεση με 7800, πέρα από εφαρμογές RT. 4060 ti τη σκεφτομαι μονο και μονο επειδή δε θα χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό αλλά μάλλον είναι λίγο μάπα για τα λεφτά της. Επίσης από τροφοδοτικά δεν έχω ιδέα, θα χρειαστώ ενα 750 τουλάχιστον για 7700/7800. Απ όσο καταλαβαίνω της seasonic είναι αρκετά ποιοτικά. Τι θα προτείνατε; Επίσης αν και δε παίζει να αλλάξω τώρα, με το 10700Κ θα χω θέμα με bottlenecks ktl? φανταζομαι σε πιο καινούριους gpu-intensive τιτλους θα με περιορίζει πρώτα η gpu για 1440 ανάλυση υποχρεωτικά πας σε 7800ΧΤ και αλλάζεις και τροφοδοτικό 1 ώρα πριν, Alouvatar είπε Πιστεύω αξίζει για να είμαι καλυμένος και για τα επόμενα κάποια χρόνια. Προσωπικά θα "τερμάτιζα" την πλατφόρμα μου με μια τέτοια κάρτα και μετά από λίγα χρόνια θα το πουλούσα ΟΛΟ το μηχάνημα. Οπότε ουσιαστικά με τα λεφτά που θα επενδύσεις "αγοράζεις" 4+ χρόνια ακόμη gaming. Επεξ/σία 18 Ιουνίου από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alouvatar Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 52 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε για 1440 ανάλυση υποχρεωτικά πας σε 7800ΧΤ και αλλάζεις και τροφοδοτικό Προσωπικά θα "τερμάτιζα" την πλατφόρμα μου με μια τέτοια κάρτα και μετά από λίγα χρόνια θα το πουλούσα ΟΛΟ το μηχάνημα. Οπότε ουσιαστικά με τα λεφτά που θα επενδύσεις "αγοράζεις" 4+ χρόνια ακόμη gaming. Τελεια, σε ευχαριστώ! Έχεις να προτείνεις και κάποια υλοποίηση για την 7800xt? π.χ. με την "απλή" sapphire ειμαι οκ ή αξίζει να πάω σε nitro+ (που ειναι ενα 50αρικο εξτρα) Για psu σκεφτομουν αυτο -> https://www.skroutz.gr/s/20295290/Seasonic-Focus-GX-750W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Gold.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 15 minutes ago, Alouvatar said: Τελεια, σε ευχαριστώ! Έχεις να προτείνεις και κάποια υλοποίηση για την 7800xt? π.χ. με την "απλή" sapphire ειμαι οκ ή αξίζει να πάω σε nitro+ (που ειναι ενα 50αρικο εξτρα) Για psu σκεφτομουν αυτο -> https://www.skroutz.gr/s/20295290/Seasonic-Focus-GX-750W-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular-80-Plus-Gold.html Αν δεν είναι παλιό το ΤΧ550Μ, μιά χαρά τα σηκώνει αφού είναι gold Αφού σήκωνε τo 550w Seasonic, 10700k και 2080 Super, γιατί να μην σηκώνει το ΤΧΜ την 7800 ΧΤ που έχει περίπου το ίδιο tdp; https://www.overclock.net/threads/550w-psu-for-an-i7-10700k.1774175/ Οσο γιά την 4070, την έχει γιά πλάκα Επεξ/σία 18 Ιουνίου από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα