Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και οι 2 ειναι εξαιρετικες καρτες για 1080p gaming σε ultra settings. Με ελαχιστους συμβιβασμους παιζουν πολυ καλα και σε 1440p.

η 1060 ειναι παντου μπροστα απο την 480. Αν εχει μικρη διαφορα τιμης προτιμησε την. Βεβαια διαθεσιμοτητα και καλες τιμες στην ελλαδα δε βλεπω, οποτε ειναι και το θεμα απο που θα αγορασεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όποια και να αγοράσεις από τις δύο, το ίδιο ικανοποιημένος θα είσαι. Προσωπικά θα έπαιρνα όποια έβρισκα σε καλύτερη τιμή, η 1060 για την ώρα είναι λίγο μπροστά αλλά από φθινόπωρο θα βγουν κάμποσα DX12 παιχνίδια οπότε ίσως να περάσει λίγο μπροστά η 480, βέβαια αυτά είναι υποθέσεις για την ώρα. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, οι διαφορές μεταξύ τους θα είναι μικρές.

:-) Καλοριζικο το συστημα,πολυ καλες επιλογες..

Σ ευχαριστώ πολύ να σε καλά :)

Και οι 2 ειναι εξαιρετικες καρτες για 1080p gaming σε ultra settings. Με ελαχιστους συμβιβασμους παιζουν πολυ καλα και σε 1440p.

η 1060 ειναι παντου μπροστα απο την 480. Αν εχει μικρη διαφορα τιμης προτιμησε την. Βεβαια διαθεσιμοτητα και καλες τιμες στην ελλαδα δε βλεπω, οποτε ειναι και το θεμα απο που θα αγορασεις.

Όποια και να αγοράσεις από τις δύο, το ίδιο ικανοποιημένος θα είσαι. Προσωπικά θα έπαιρνα όποια έβρισκα σε καλύτερη τιμή, η 1060 για την ώρα είναι λίγο μπροστά αλλά από φθινόπωρο θα βγουν κάμποσα DX12 παιχνίδια οπότε ίσως να περάσει λίγο μπροστά η 480, βέβαια αυτά είναι υποθέσεις για την ώρα. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, οι διαφορές μεταξύ τους θα είναι μικρές.

Ξέχασα να αναφέρω οτι θα παίζω κυρίως 1080p να σας δώσω και ένα λινκ της οθόνης που θα αγοράσω μέσα στις επόμενες ημέρες δέν ξέρω εαν παίζει κάποιο ρολο για την επιλογή κάρτας, επίσης στο site της evga βρίκα την 1060 σε πολύ καλή τιμή http://www.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+10+Series+Family&chipset=GTX+1060 εάν την παραγγείλω κατευθείαν από αυτους, στο σκρουτζ η ίδια κάρτα εχει 100 ευρώ πάνω.

γεια σας παιδια παιζω σε 1080p(monitor 24' 60hz 1920x1080) και εχω προς το παρον gtx 660 και θελω να αναβαθμισω .εχω ξαναγραψει και μ ειχαν πει υπομονη!! τωρα που βγηκαν οι 1060 ειπα να ξαναγραψω.
τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστη μου ειναι ενας ι5 4570 , 700w CM psu, asus h87 plus mobo, 16gb 1600hz ram και εχω budget ανοιχτο αλλα δε θελω να κανω και οβερκιλλ για 1080p.
σκεφτομαι για την asus gtx 1060 turbo (reference) στα 308 ευρω απο σκρουτζ γτ ειναι πιο φτηνη και καλητερη απο οτι βλεπω απο την ρχ 480. θελω καποιος που γνωριζει να μ πει τι να κανω ευχαριστω

Ξέχασα να αναφέρω οτι θα παίζω κυρίως 1080p να σας δώσω και ένα λινκ της οθόνης που θα αγοράσω μέσα στις επόμενες ημέρες δέν ξέρω εαν παίζει κάποιο ρολο για την επιλογή κάρτας, επίσης στο site της evga βρίκα την 1060 σε πολύ καλή τιμή http://www.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=0&family=GeForce+10+Series+Family&chipset=GTX+1060 εάν την παραγγείλω κατευθείαν από αυτους, στο σκρουτζ η ίδια κάρτα εχει 100 ευρώ πάνω.

πως να παραγγειλεις παο εκει απευθειας?? ειναι αμερικη, ακομα κι αν στελνουν ευρωπη θα εχεις πολαλ στο τελωνειο

πως να παραγγειλεις παο εκει απευθειας?? ειναι αμερικη, ακομα κι αν στελνουν ευρωπη θα εχεις πολαλ στο τελωνειο

Πήρε φίλος μου backplate για μια gtx 970 από το evga.com αλλά το χαρτί που του πήγε σπίτι έλεγε evga germany.

Για να πώ την αλήθεια δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς εάν αγοράσω την κάρτα απο το site τους θα τους στείλω ενα mail να μάθω πως γίνεται πάντως την βρίκα και σε γερμανικό site στην ίδια τιμή με το σίτε της EVGA , επίσης και άλλες υλοποιήσεις σε παρόμοιες τιμές Link.png Site: palit

Link.png Site: gainward

δεν το λες και ιδια τιμη

260 δολαρια στην αμερικη ειναι 235 ευρω, ενω στο γερμανικο ειναι 280€. 

Αν η σκεψη σου ειναι να φτασεις τα 300€ περιμενε να ερθει απο κανα ελληνικο σκρουτζομαγαζο να εχεις εγγυηση απο εδω.

Ένα παιδί είχε αγοράσει απο το εν λόγω και είπε είναι μια χαρά μαγαζί.Αλλά αυτός έμενε κοντά στο μαγαζί.

Τώρα όπως σου είπε ο benign το νου σου.

Σε άλλο thread(αυτό για τις amd κάρτες,σελίδα 170) άτομο αγόρασε απο caseking την Nitro 480 4gb στα 267 ευρώ τελική τιμή.

Προσωπικά θα την έπερνα απο το caseking.

Για αγορά μια χαρά μαγαζί είναι (στην Ρόδο βρίσκεται,από εκεί έχω πάρει την οθόνη μου)...τώρα για after sales ελπίζω να μην χρειαστεί να το μάθω!

Απο ολες τις υλοποιησεις, επιλεξα για 1070 την  Link.png Site: ZOTACGeForce GTX 1070 AMP! Edition 8GB GDDR5 . Σαν μαρκα δεν την ξερω αλλα ειδα πως ειναι απο τις πιο γρηγορες στην κατηγορια της (και στα λεφτα της). 390 ευρω. Τι λετε;

Off topic incoming

ρε παίδες μια απορία...έχουν ανακοινωθεί rx 470, rx 480, gtx 1060, gtx 1070 και αναμένουμε από βδομάδα την rx 460. πως σκατά γίνετε εδώ ακόμα οι τιμές σε παλιότερες κάρτες πχ r7 370, gtx 950, 960 κλπ αντί να πέφτουν να ανεβαίνουν η να μένουν στα ίδια επίπεδα;

• Like 2

Όπως σωστά ανέφερε και ο Sakiz, μην πάρεις την 1060 αλλά προτίμησε την 480. Θα αξιοποιήσεις έτσι το freesync της οθόνης σου.

Προσωπικά θα πήγαινα στην 480 ούτως ή αλλιώς γιατί από τα μέχρι στιγμής δείγματα, θα είναι, έστω και ελάχιστα, πιο future proof από την 1060.

Καλημέρα, παίδες! Είμαι μεταξύ αυτών των δυο καρτών 

http://eu.evga.com/a...GTX-980-Ti-FTW/

Και

http://www.evga.com/...=08G-P4-6276-KR

Ποια απο τις δυο θα επιλέγατε; Μμμμ εγω σκεφτομαι για την 1070 που ειναι κ πιο καινούργια καρτα, εχει κ δυο γίγα μνημη παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...