Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά βρήκα στο bang good το mi4 2ram στα 125 ευρώ και το redmi 3 στα 134 ποιο θα προτιμουσατε για δώρο σε κοπέλα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά βρήκα στο bang good το mi4 2ram στα 125 ευρώ και το redmi 3 στα 134 ποιο θα προτιμουσατε για δώρο σε κοπέλα;

Για το mi4 λέει ότι αναμένει να στοκάρει μετά τις 25/4. Το Redmi 3 το βλέπω από το kimovil ότι το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί είναι στα 130€ στο Geekbuying. Τώρα πιο να διαλέξεις...το δευτερο θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader για να βάλεις την ελληνική ρομ. Το mi4 δεν θέλει τίποτα. Εν κατακλείδι, αν θέλεις αιτία ν' ασχοληθείς με την κοπέλα, το 3, αλλιώς το mi4 ;)
Δημοσ.

Παρε το redmi 3 απο εδω(129€)http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery.html αν τους πεις οτι θες Ελληνικα και τα σχετικα αυτη ξερουν.

Το κινητο ειναι οτι πρεπει.

Για το mi4 λέει ότι αναμένει να στοκάρει μετά τις 25/4. Το Redmi 3 το βλέπω από το kimovil ότι το πιο φθηνό αξιόπιστο μαγαζί είναι στα 130€ στο Geekbuying. Τώρα πιο να διαλέξεις...το δευτερο θέλει ξεκλείδωμα ο bootloader για να βάλεις την ελληνική ρομ. Το mi4 δεν θέλει τίποτα. Εν κατακλείδι, αν θέλεις αιτία ν' ασχοληθείς με την κοπέλα, το 3, αλλιώς το mi4 ;)

Μην τρομαζετε τον κοσμο με ξεκλειδωματα και βλακειες.

Το Vickmall ξερει τη θα κανει αν βρεθει Ελληνας.

Δημοσ.

παιδιά 16αρι χωρίς sd είναι σαν να λες , πάρε το δώρο σου και να το χαρείς 2-3 μήνες γιατί μετά θα έχεις θέμα :) 

χτες μου ήρθε η συσκευή και μόνο τα apps μου που πέρασα (χωρίς παιχνίδια , φωτος/βίντεο όχι πολλά) γέμισε σχεδόν 

Δημοσ.

Μην τρομαζετε τον κοσμο με ξεκλειδωματα και βλακειες.

Το Vickmall ξερει τη θα κανει αν βρεθει Ελληνας.

Για να βάλεις την ελληνική rom, πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Αλλιώς βάζεις την διεθνή, που έχει μέσα και ελληνικά, αλλά μπορεί να περιέχει και άχρηστα προγράμματα.

Δημοσ.

Για να βάλεις την ελληνική rom, πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Αλλιώς βάζεις την διεθνή, που έχει μέσα και ελληνικά, αλλά μπορεί να περιέχει και άχρηστα προγράμματα.

Δημιουργείς εντυπώσεις και αποθαρύνεις κόσμο από ένα real vfm κινητό. Για να περάσεις την ελληνική rom ναι πρέπει να το ξεκλειδώσεις που ειναι ΑΣΤΕΙΟ απλά θέλει μερικές ημέρες. Επισης υπάρχουν ήδη rom multilanguage που δεν θελουν ξεκλείδωμα και εχει άψογα ελληνικα. Π.χ. roms στο xiaomi.eu που βρήκα εχουν καθαρές εγκαταστασεις (εχουν ξηλώσει όλες τις κινεζιές) και εχουν άψογα ελληνικά. 

ontopic: Αφου ειναι για κοπέλλα, το 3 ειναι πιο όμορφο. Βέβαια απο τεχνικής άποψης το μονο που θα με προβληματιζε (στη θέση σου) θα ήταν αν πραγματικά θέλω ή οχι τη κάρτα μνήμης

Δημοσ.

Δημιουργείς εντυπώσεις και αποθαρύνεις κόσμο από ένα real vfm κινητό. Για να περάσεις την ελληνική rom ναι πρέπει να το ξεκλειδώσεις που ειναι ΑΣΤΕΙΟ απλά θέλει μερικές ημέρες. Επισης υπάρχουν ήδη rom multilanguage που δεν θελουν ξεκλείδωμα και εχει άψογα ελληνικα. Π.χ. roms στο xiaomi.eu που βρήκα εχουν καθαρές εγκαταστασεις (εχουν ξηλώσει όλες τις κινεζιές) και εχουν άψογα ελληνικά. 

ontopic: Αφου ειναι για κοπέλλα, το 3 ειναι πιο όμορφο. Βέβαια απο τεχνικής άποψης το μονο που θα με προβληματιζε (στη θέση σου) θα ήταν αν πραγματικά θέλω ή οχι τη κάρτα μνήμης

Είπα κάτι διαφορετικό εγώ!? Είπα για να βάλει την ελληνική ρομ, πρέπει να κάνει την αίτηση που είναι απλή και υπάρχουν οδηγοί δίπλα. Συμφωνώ ότι είναι vfm κινητό και πολύ καλό κινητό! Εγώ του είπα αστειευόμενος περισσότερο, εάν θέλει αιτία να είναι με την κοπέλα, τι να διαλέξει. Αλλιώς και τα δύο κινητά είναι πολύ καλό. Για την εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου. Σε άλλον μπορεί ν' αρέσει το ένα ή το άλλο κινητό.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...