Προς το περιεχόμενο

Αγορα ενισχυτη

Schiffer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα insomniacs.Θελω να αγορασω ενα καινουργιο ενισχυτη ωστε να χρησιμοποιησω τα ηχεια που μου εμειναν απο το παλιο home cinema.Εχω σημειωσει τρια μοντελα που πιστευω οτι θα ταιριαξουν.Δεν εχω καθολου εμπειρια με ενισχυτες,ηχεια κλπ.Τα μοντελα ειναι τα Akai AS110RA-320 129€ / Pioneer VSX329 210€ / Harman Kardon avr 158 160€. Τα χαρακτηριστικα απο τα ηχεια μου ειναι στην εικονα παρακατω

post-352295-0-74888100-1461158681_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά είναι ηχεία από home cinema της sony.

To πρώτο και κυριότερο πρόβλημα είναι οτι το subwoofer είναι παθητικό. (Πρέπει να του δώσεις ρεύμα από τον ενισχυτή).

Όλοι όμως oι ενισχυτές για Home Cinema  είναι σχεδιασμένοι για ενεργά subwoofer (με δικό τους ενισχυτή).

Οπότε πρέπει να αγοράσεις subwoofer, γιατί αυτό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

To δεύτερο είναι οτι τα ηχειάκια της Sony δεν είναι και πολύ καλά. Στο βιβλιαράκι γράφει οτι πάνε μέχρι τα 180Ηz.

Το καλό είναι οτι είναι 8Ω, λογικά θα έχουν και μικρά μεγάφωνα θα τα οδηγήσει αέρα οποιο καινούργιο ενισχυτή και να πάρεις.

Από τους τρεις ενισχυτές σίγουρα κοιτάς τους Pioneer και Harman Kardon.

Ο Harman πρέπει να είναι πιο δυνατός αλλά επειδή είναι αρκετά παλιότερο μοντέλο η τιμή είναι τόσο χαμηλή.

• Like 1

Εντελως φιλικα το συγκεκριμενο Harman το ειχαμε δουλεψει (λογο χαμηλης τιμης) και βγηκε πατατα απο αξιοπιστια. Ειδικα στο ποτενσιομετρο που στα 10 τεμ τα 4 ειναι off.  

Έχει βγει μία προσφορά στο e-shop ο Yamahe RX-V477 στα 270 euro.

http://www.e-shop.gr/yamaha-radioenisxytis-rx-v477-htr-4067-black-p-PER.504284

Εγώ αύριο θα τον πάρω μιας και είναι στο budget που θέλω. Έχει και το ethernet του οπότε νομίζω είναι πένα.

Τα μόνο αρνητικά που μπόρεσα να βρω είναι ότι δεν έχει wifi(εμένα δε με ενοχλεί. Η tv είναι δίπλα σε switch-aki) και δεν υποστηρίζει HDMI 2.0. Δεν ξέρω αυτό τη συνεπάγεται...νομίζω έχει να κάνει με το 4K που και πάλι δε με απασχολεί. 

O graphist83 σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω, οπότε ελπίζω να γράψει μία γνώμη για τον συγκεκριμένο :)

Σαν τιμη ειναι πολυ καλη. Κοντα στα 300 με 310 τον βρισκεις οποτε καλο deal. Τα HDMI του κανουν 4Κ passtrough οποτε δεν εχεις προβλημα ακομα και εαν ειχες UHD συσκευες.

Στα λεφτα αυτα κοντα υπαρχει και ο Pioneer VSX-529 με κοντινες επιδοσεις και λιγο πιο εντυπωσιακος στο cinema.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...