Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είχα κι εγώ αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τον Mozilla σε σύστημα 8.1, κατέληξα ότι το πρόβλημα προέρχονταν από τον flash player, shockwave player κλπ. Με το που άνοιγα στο background άλλη σελίδα που είχε ενσωματωμένο βιντεάκι flash κλπ τότε κράσαρε η κάρτα γραφικών και μου έβγαζε το μήνυμα που βγάζει κι εσένα. Έκανα απεγκατάσταση και καθάρισμα από τα υπολείματα των προγραμμάτων της κwλοadobe, δυστυχώς αναγκάστηκα να τα ξαναβάλω γιατί χρειάζονται στα περισσότερα streaming sites και άρχισα να χρησιμοποιώ τον PaleMoon αντί του Mozilla (αυτό έχει ένα κόστος αν χρησιμοποιείς συγκεκριμένα πρόσθετα/addons) βρίσκοντας την ηρεμία μου.

Μετά την αυτόματη αναβάθμιση σε WIN 10 δεν μου το έχει κάνει καμία φορά (laptop τριετίας με Ι3, 4gb μνήμη και κάρτα γραφικών 1gb).

Πάντως, τα παιδιά πιό πάνω έχουν δίκιο. Πρέπει να στρεσσάρεις το laptop για να δεις αν υπάρχει πρόβλημα hardware. Το ότι έχεις εγκαταστήσει εσύ το λειτουργικό δεν έχει καμία σχέση με τυχόν προβληματικό hardware.

Τεινω να συμφωνησω με την προσεγγιση ως προς το πού βρισκεται το προβλημα. Και μενα μονο σε περιπτωσεις που υπηρχε ενσωματωμενο βιντεακι, κρασαρει. Θα προσπαθησω να το στρεσαρω, αν και δεν ειμαι καθολου γνώστης τετοιων πραγματων.

Τρέξε αυτό το πρόγραμμα για να δεις την κατάσταση της κάρτας γραφικών :X

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/

Το ετρεξα το προγραμμα, ενα μισαωρο, αλλά δεν εγραψε κατι, ουτε φαινοταν να τελειωνει σε καποιο ευλογο χρονικο διαστημα, οπότε το εκλεισα. Πόσο επρεπε να το αφησω να τρεξει?

Δημοσ.

δε λεει κατι ουσιωδες, αυτο που μου εστειλες. τα βηματα εξηγει. Εγω ειπα οτι το ετρεξα το προγραμμα, για ενα μισαωρο, χωρις να μου βγαλει καποιο μηνυμα ή να γινει κατι αλλο. Μονο μια γραμμη γεμισε στο κατω μερος του προγραμματος. Γι αυτο και καποια στιγμη απλα το εκλεισα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...