Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Καποιες φορες την ημερα, μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα κατω δεξια, στο 2 εβδομαδων λαπτοπ μου. "Το προγραμμα οδηγησης οθονης σταματησε να αποκρινεται"

Τρεχω mozilla για browser, οπως καταλαβαινετε παγωνει ο browser, δειχνει οτι κολλησε, και μετά πεταει αυτο το μηνυμα και επανερχεται. Στο μηνυμα, μου αναφερει τον driver Intel για Windows 8 . Εγω ομως, εχω Windows 10 στο λαπτοπ. Ειχα σκεφτει οτι το προβλημα ειναι φυσικα ο driver. Οσο ομως το εψαξα απ τα sites της ιντελ και των Windows, μου ελεγε οτι εχω εγκαταστησει τον σωστο. Γενικα, δε ξερω τι να κανω, για να σταματησει ολο αυτο το συχνο κρασάρισμα, εχει καποιος γνωση επι του θεματος?

Το λαπτοπ μου ειναι αυτο  http://www.digideli.gr/best_prices/Laptops_best/Asus-K550JF-XX006D-Intel-99674

Δημοσ.

Κανε απεγκατασταση τον οδηγο και επανεκκινηση.

Επειτα, περασε απο δω οτι εχει...ακομα και το βιος

http://www.asus.com/support/Download/3/386/0/1/K0x462Xrfr7kxIK4/41/

Οταν λες τον οδηγο, σε ποιο αναφερεσαι? βλεπω στην προσθαφαιρεση προγραμματων τα εξης 2:

"Πακετο προγραμματων οδηγησης των Windows - Asus (ATP) mouse

Προγραμμα οδηγησης γραφικων Intel"

το δευτερο απεγκαθιστω??

Απλά το πας πίσω αφού είσαι στην εγγύηση να δουν τι παίζει B)

δυστυχως το πηρα no dos, οπότε ότι εχει να κανει με τα windows ειναι δικο μου θεμα, και επισης μενω εκτος Αττικης για να τους το παω, χλωμο να το στειλω και να το στερηθω για καιρο, για κατι τετοιο...

Δημοσ.

Καλησπερα. Καποιες φορες την ημερα, μου εμφανιζεται αυτο το μηνυμα κατω δεξια, στο 2 εβδομαδων λαπτοπ μου. "Το προγραμμα οδηγησης οθονης σταματησε να αποκρινεται"

Εύχομαι να μην είναι αυτό, αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση που μου έτυχε υπήρχε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών.

Μετά από λίγο καιρό τα έφτυσε τελείως, και χρειάστηκε reballing.

Δημοσ.

Εύχομαι να μην είναι αυτό, αλλά σε αντίστοιχη περίπτωση που μου έτυχε υπήρχε πρόβλημα στην κάρτα γραφικών.

πιθανον καποιο θεμα driver ειναι δεν ειναι βλαβη...εχω δει παρομοια σε desktop .... ισως στη τελικη χρειαστει να δοκιμασεις και φορματ και να περασεις αλλη εκδοση λειτουργικου...σαν τελευταια λυση....

• Like 1
Δημοσ.

Εγω απεναντιας πιστευω οτι κατα 99% η καρτα παει για πεταμα............

Τι λετε ρε παιδια, ποια καρτα παει για πεταμα, σοβαρα μιλαμε? λαπτοπ του κουτιού , πως ειναι δυνατον να ισχυει κατι τετοιο, για την ενσωματωμενη μαλιστα καρτα γραφικων του επεξεργαστη (δε μιλαμε για την ανεξαρτητη που εχει πανω). Πετάτε μια κουβέντα ετσι , χωρις αιτιολογηση, δεν ειναι αστειο αυτό. Ολη μερα μια χαρα δουλευει και το μηχανημα και η ενσωματωμενη καρτα σε απλές διεργασίες streaming , βιντεος κτλ (οταν δεν ανοιγει σε λειτουργια η gt930m που εχει), απλά όταν το φορτώνω μερικες φορες θα πεταξει αυτο το μηνυμα και θα ξεκολλησει μετα απο 2-3 sec, του στυλ ανεκτησε τη λειτουργια του απο μονο του. Τελος παντων, θα κανω την απεγκατασταση του driver και θα ξανα βαλω αυτους απ το site, και βλεπω.

p.s. τα Windows 10 που εχω πανω, ειναι καθαρά και τα εβαλα εγώ.

Κανε απεγκατασταση τον οδηγο και επανεκκινηση.

Επειτα, περασε απο δω οτι εχει...ακομα και το βιος

http://www.asus.com/support/Download/3/386/0/1/K0x462Xrfr7kxIK4/41/

δοκιμασα να εγκαταστησω τον vga driver της ιντελ απ το λινκ που μου εβαλες, και δυστυχως μου λεει οτι "το συγκεκριμενο συστημα δεν καλυπτει τις ελαχιστες απαιτησεις για την εγκατασταση του λογισμικου" !!! Οτι να ναι... αιωνια προβληματικα Windows.

Δημοσ.

Δεξι κλικ run in compatibility mode στον οδηγο;

Επισης, τα παντα μπορει να ειναι ελλατωματικα, αυτο που λες δεν ισχυει...δεν εχει σχεση νεο παλιο μικρο μεγαλο ακριβο φτηνο...

Το λαπτοπ αυτο δεν υποστηριζει τα 10 ουτως η αλλως.

Δοκιμασε τοτε βγαλε τον οδηγο τελειως και δες εαν περασει αυτοματα τπτ....

Δημοσ.

Δεξι κλικ run in compatibility mode στον οδηγο;

Επισης, τα παντα μπορει να ειναι ελλατωματικα, αυτο που λες δεν ισχυει...δεν εχει σχεση νεο παλιο μικρο μεγαλο ακριβο φτηνο...

Το λαπτοπ αυτο δεν υποστηριζει τα 10 ουτως η αλλως.

Δοκιμασε τοτε βγαλε τον οδηγο τελειως και δες εαν περασει αυτοματα τπτ....

Περασε αυτοματα ο driver τελικα μεσω των Windows update. Ολα οκ. Θα το δουλεψω τωρα για να δω αν θα εμφανιστει ξανα το μηνυμα με την ιδια συχνοτητα...

Δημοσ.

Για ημερών laptop εγώ θα το πήγαινα πίσω πάντως να το δουν , μη το ρισκάρεις :X

Σου ειπα, ηταν free dos το λαπτοπ. Το θεμα drivers ειναι δικο μου θεωρητικα, απ τη στιγμη που μιλαμε για software. Αυτοι το hardware μου πουλησαν.

Δημοσ.

Επειδή είχα κι εγώ αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τον Mozilla σε σύστημα 8.1, κατέληξα ότι το πρόβλημα προέρχονταν από τον flash player, shockwave player κλπ. Με το που άνοιγα στο background άλλη σελίδα που είχε ενσωματωμένο βιντεάκι flash κλπ τότε κράσαρε η κάρτα γραφικών και μου έβγαζε το μήνυμα που βγάζει κι εσένα. Έκανα απεγκατάσταση και καθάρισμα από τα υπολείματα των προγραμμάτων της κwλοadobe, δυστυχώς αναγκάστηκα να τα ξαναβάλω γιατί χρειάζονται στα περισσότερα streaming sites και άρχισα να χρησιμοποιώ τον PaleMoon αντί του Mozilla (αυτό έχει ένα κόστος αν χρησιμοποιείς συγκεκριμένα πρόσθετα/addons) βρίσκοντας την ηρεμία μου.

Μετά την αυτόματη αναβάθμιση σε WIN 10 δεν μου το έχει κάνει καμία φορά (laptop τριετίας με Ι3, 4gb μνήμη και κάρτα γραφικών 1gb).

Πάντως, τα παιδιά πιό πάνω έχουν δίκιο. Πρέπει να στρεσσάρεις το laptop για να δεις αν υπάρχει πρόβλημα hardware. Το ότι έχεις εγκαταστήσει εσύ το λειτουργικό δεν έχει καμία σχέση με τυχόν προβληματικό hardware.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...