Προς το περιεχόμενο

Tempered Glass 5s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο ελληνικο καταστημα πιο ειναι το πιο εγγυημενο προστατευτικο γυαλι που βρισκεις. Δε βρισκω πουθενα Anker στην Ελλαδα και ολα εδω φαινονται κινεζιες

Δημοσ.

Απο ελληνικο καταστημα πιο ειναι το πιο εγγυημενο προστατευτικο γυαλι που βρισκεις. Δε βρισκω πουθενα Anker στην Ελλαδα και ολα εδω φαινονται κινεζιες

http://www.the-istore.gr/

εχει φοβερα πραγματα, εχω παρε αρκετες θηκες, εχω τζαμι στο 5σ εδω και 1,5 χρονο δεν εχει παθει τιποτα, απλα εχει μεταφορικα πεσ και κανα δυο φιλους να κανετε μια αγορα μαζι, εγω τουλ ετσι εκανα γλυτωναμε τα μεταφορικα αν καναμε ξεχωριστες παραγγελιες

Δημοσ.

Εγω αγόρασα Tempered Glass για το 5s κι έχει πάχος 0.3mm, που σημαίνει οτι με μερικες θήκες μπορει να "αγκαλιάσει" ολόκληρο το κινητο όπως το δικο μου (δηλαδη η θήκη προεξέχει πολυ λιγο στ οθονη κι αυτο προστατεύει στις γωνιές στη περίπτωση πτώσης) κι ειμαι ικανοποιημένος. Έδωσα 14 ευρω. Υπαρχουν μερικά που έχουν 0.5mm στο οποίο ειν πολυ χοντρό κι ειν αδύνατο σε θήκες που "αγκαλιάζουν" όπως το επαθε στο κινητο μιας φίλης μου. Αγόρασε μια θήκη που σε μενα προεξέχει (προστατεύει δηλαδη) κ στην φίλη μου ειναι επίπεδη με τη οθονη. Οποτε προσοχη στις αγορές tempered glass με το δυνατόν χαμηλό πάχος για να χωράει άνετα και θέλετε να προεξέχει η θήκη σας. Εκτός εαν δεν σας ενδιαφέρουν / βολεύουν οι θήκες

Δημοσ.

http://www.the-istore.gr/

εχει φοβερα πραγματα, εχω παρε αρκετες θηκες, εχω τζαμι στο 5σ εδω και 1,5 χρονο δεν εχει παθει τιποτα, απλα εχει μεταφορικα πεσ και κανα δυο φιλους να κανετε μια αγορα μαζι, εγω τουλ ετσι εκανα γλυτωναμε τα μεταφορικα αν καναμε ξεχωριστες παραγγελιες

Σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά λόγια! Αν κάποιο φίλος έχει καμία απορία μπορεί να μου στείλει και μήνυμα εδω

Δημοσ.

Δικο σου ειναι? Η απορια ειναι αν εχουμε γυαλι anker για 5s σε καλη τιμη.

Εγω προσωπικα τα επωνυμα δε τα δουλευω, γιατι οι διαφορες τους ειναι αμελητεες, με 2 και 3 φορες μεγαλυτερο κοστος. Αναλωσιμο ειναι, αν σου χαλασει το αλλαζεις, δε νομιζω οτι αξιζει να επενδυσεις ποσο σε επωνυμο

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι μη σου χαλασει η ζελταινα και χρειαστει να τη ξαναπληρωσεις, αλλα μην ειναι αναξιοπιστη και χαρακτει βαθια και κανει ζημια στο κινητο. Γιατι μετα το κινητο δε το αλλαζεις..

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι μη σου χαλασει η ζελταινα και χρειαστει να τη ξαναπληρωσεις, αλλα μην ειναι αναξιοπιστη και χαρακτει βαθια και κανει ζημια στο κινητο. Γιατι μετα το κινητο δε το αλλαζεις..

Ουτε με το χειροτερο tempered glass παιζει ενδεχομενο να περασει γρατσουνια απο το γυαλι και να κανει ζημια στην οθονη. Η διαφορα ειναι ΙΣΩΣ στο ποσο ευκολα θα σπασει αν πεσει κατω, ισως λιγο στο φινιρισμα στις ακρες, σε λεπτομεριες δηλαδη

Δημοσ.

Ενθαρρυντικο αυτο, κραταω το λογο σου. Ουτε η διαφορα παχους 0.3 με 0.5 παιζει ρολο στη διεισδυτικοτητα απο γρατζουνια;

Δημοσ.

0.5mm tempered δε θυμαμαι να εχω δει. μεχρι 0.4mm

Η γρατσουνια να περασει αποκλειεται, αν κατι ειναι πιο ισχυρο, θα το ραγισει. Αλλα οσο πιο λεπτο τοσο λιγοτερο δε το νιωθεις στο χερι σου οτι φοραει κατι στην οθονη. Αν εχει και 3D touch οπως το 6s θελει σιγουρα λεπτοτερο απο 0.4 γιατι δε θα λειτουργει και σωστα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...