warriorgr Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Γεια σας τις προάλλες άνοιξα τον υπολογιστή μου και παρατήρησα ότι η οθόνη μου δεν άνοιξε. Αυτό που έκανε ήταν να αναβοσβήνει το φωτάκι και η οθόνη πολύ γρήγορα (2-3 φορές το δευτερόλεπτο) . Αυτό το έκανε για 8 λεπτά την πρώτη μέρα. Μετά από 2 μέρες έκανε 30 λεπτά και τώρα θέλει πάνω από ώρα. Το pc και το καλώδιο δεν φταίνε διότι άμα βγάλω το καλώδιο και βαλω την πρίζα κάνει το ίδιο. Παντός ακόμα και αν δεν το βγάλω από την πρίζα το καλώδιο αλλά κλείσω το pc η οθόνη μπαίνει σε αναμονή μάλλον από μόνη της και θέλει πάλι πολύ ώρα για να ανοίξει. Τι φταίει και γίνετε αυτό? Η οθόνη που έχω είναι η lg flatron l204ws
bazzil Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πιθανόν κάποιος πυκνωτής να μην φορτίζει άμεσα με αποτέλεσμα να μην τροφοδοτείται το κύκλωμα με ρεύμα.
La_MoRt Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγώ δοκιμαστικά και μόνο θα σου πρότεινα να συνδέσεις τον υπολογιστή σου σε μια άλλη οθόνη για να εξαλείψεις κάθε πιθανότητα να φταίει ο υπολογιστής σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα