rafinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδιά! Ξέρω ότι το παρακάτω δεν είναι ακριβώς θέμα προγραμματισμού αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω κάπου αλλού. Εδώ και μέρες προσπαθώ να αλλάξω το απαίσιο launcher icon της εφαρμογής μου και συνέχεια μου βγαίνει μικρότερο από τα εικονίδια των άλλων εφαρμογών. Το φτιάχνω 512x512 png, αλλά μετά την εισαγωγή στο app δημιουργείται αυτόματα padding ενώ το έχω στο 0%. Μήπως πρέπει να βάζω εγώ κάποιο padding εξ αρχής μέσα στο png αρχείο;
k33theod Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδιά! Ξέρω ότι το παρακάτω δεν είναι ακριβώς θέμα προγραμματισμού αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω κάπου αλλού. Εδώ και μέρες προσπαθώ να αλλάξω το απαίσιο launcher icon της εφαρμογής μου και συνέχεια μου βγαίνει μικρότερο από τα εικονίδια των άλλων εφαρμογών. Το φτιάχνω 512x512 png, αλλά μετά την εισαγωγή στο app δημιουργείται αυτόματα padding ενώ το έχω στο 0%. Μήπως πρέπει να βάζω εγώ κάποιο padding εξ αρχής μέσα στο Γράψτε Λάθος
rafinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δοκίμασε αυτό το εργαλείο . Ευχαριστώ πολύ, αλλά κάνει ακριβώς το ίδιο με το εργαλείο του Eclipse. Δείτε τι εννοώ στην εικόνα σχετικά με το μέγεθος.
Dark_Sage Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 το πρόβλημα ειναι στο αρχικό σου εικονίδιο. ειναι transparent png το αρχείο σου? μήπως εχει transparent background?? στο Link που αναφέρθηκε πιο πανω στο shape βαλε None
rafinos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Στο Shape έχω none και ναι το png έχει transparent background. Δεν γίνεται να βγάλω το transparent γιατί πολύ απλά έχω rounded corners.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα