Προς το περιεχόμενο

Paladins: Champions of the Realm [Free to Play]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Well , το concept του Paladins ειχε δημοσιοποιηθει αρκετα πριν απο αυτο το Overwatch οποτε σιγουρα δεν ειναι αντιγραφη

Απλα ειναι 2 παρομοια games

• Moderators
Δημοσ.

Μετά το σκότωμα του Tribes Ascend (ή Tribes 4 ας πούμε, γιατί πρώτα σκότωσε το Vengeance (3) η Vivendi), την HiRez την έχουμε γραμμένη εκεί που δεν πιανει μελάνι.

Εκτός από το Smite γιατί έχει ωραία artworks.

Δημοσ.

αρχισα απο χθες να παιζω, βασικα να πω οτι εχω το οw sto ps4, και ελεω μακ ειπα να το δοκιμασω, το παιχνιδι τρεχει τελεια ακομα και σε μακ χωρις καρτα γραφικων (hd6100), ωραια γραφικα οχι ομως τοσο καλα οσο ow, λιγοι χαρακτηρες αλλα καρτες και gear προσθετουν πιο πολυ depth, πολυ γρηγορα παιχνιδια με γρηγορους γυρους, τα mounts ενα μεγαλο πλας, queue <5 δευτερολεπτα, γενικα μου αρεσε και βλεπω να συνεχιζω να παιζω

Δημοσ.

Προσωπικα μαρεσει αρκετα, δεν θα μπω σε συγκριση με OW που οντως μοιαζουν πολυ αλλα και τι εγινε; 

Απο οτι ειδα στο τελευταιο patch φτιαξαν και τον ηχο που ηταν απο τα αδυνατα σημεια του και γενικα βλεπω καλη υποστηριξη μεχρι στιγμης.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχει κανα μηνα που παιζω το παιχνιδι και μπορω να πω πως ειναι πολυ ενδιαφερον και balanced για ενα free2play παιχνιδι

Οποιος θα ηθελε να παιξουμε μαζι ας μου στειλει μηνυμα , εχω βρει πολυ λιγους ελληνες στο παιχνιδι ως τωρα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το εχω ξεκινησει κι εγω το παιχνιδακι και μου φαινεται ενδιαφερον, τωρα ξεκιναω και τα ranked σιγα σιγα. Οποιος θελει να παιξουμε κανενα game για περισσοτερο xp/gold ας κανει add, kougi λεγομαι.

• 1 μήνα μετά...
  • 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...