Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Εντελώς αντιγραφή απο το overwatch είναι. Είδα βιντεο στο youtube. Επίσης τα γραφικά του δεν μου αρέσουν.
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Well , το concept του Paladins ειχε δημοσιοποιηθει αρκετα πριν απο αυτο το Overwatch οποτε σιγουρα δεν ειναι αντιγραφη Απλα ειναι 2 παρομοια games
Silverage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το concept ίσως αλλά οι ήρωες και οι επιθέσεις τους;
Atallos1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Υπηρχαν πριν το Overwatch Mε ενα google search θα βρεις την official απαντηση της HiRez
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μετά το σκότωμα του Tribes Ascend (ή Tribes 4 ας πούμε, γιατί πρώτα σκότωσε το Vengeance (3) η Vivendi), την HiRez την έχουμε γραμμένη εκεί που δεν πιανει μελάνι. Εκτός από το Smite γιατί έχει ωραία artworks.
najinblue3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 αρχισα απο χθες να παιζω, βασικα να πω οτι εχω το οw sto ps4, και ελεω μακ ειπα να το δοκιμασω, το παιχνιδι τρεχει τελεια ακομα και σε μακ χωρις καρτα γραφικων (hd6100), ωραια γραφικα οχι ομως τοσο καλα οσο ow, λιγοι χαρακτηρες αλλα καρτες και gear προσθετουν πιο πολυ depth, πολυ γρηγορα παιχνιδια με γρηγορους γυρους, τα mounts ενα μεγαλο πλας, queue <5 δευτερολεπτα, γενικα μου αρεσε και βλεπω να συνεχιζω να παιζω
xaralas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικα μαρεσει αρκετα, δεν θα μπω σε συγκριση με OW που οντως μοιαζουν πολυ αλλα και τι εγινε; Απο οτι ειδα στο τελευταιο patch φτιαξαν και τον ηχο που ηταν απο τα αδυνατα σημεια του και γενικα βλεπω καλη υποστηριξη μεχρι στιγμης.
leftis95 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Εχουμε καθολου paladins players στο insomnia?
leftis95 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Κανεμε αντ αν παιζεις Eldolil Δεν το είχα δεί, θα σε κάνω σήμερα. In other news, στο patch OB41 σκάει νέο map Stone Keep.
Sylvanas Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Σοβαρά πόσα patch θα περάσουν μέχρι να γίνει κομπλέ το παιχνίδι; μόνο εγώ τρώω τόσο τρομερό lag;
panira Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 εχει κανα μηνα που παιζω το παιχνιδι και μπορω να πω πως ειναι πολυ ενδιαφερον και balanced για ενα free2play παιχνιδι Οποιος θα ηθελε να παιξουμε μαζι ας μου στειλει μηνυμα , εχω βρει πολυ λιγους ελληνες στο παιχνιδι ως τωρα
kougi Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Το εχω ξεκινησει κι εγω το παιχνιδακι και μου φαινεται ενδιαφερον, τωρα ξεκιναω και τα ranked σιγα σιγα. Οποιος θελει να παιξουμε κανενα game για περισσοτερο xp/gold ας κανει add, kougi λεγομαι.
propatzis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 το εχω ξεκινησει κ εγω παιδες... μολις χθες μπηα στο Rank. Οποιος θελει ας κανει add propatzis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα