aekoupoli Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 To Paladins, που μας έρχεται απο την Hi-Rez Studios, δημιουργό του Smite, αντλεί την έμπνευσή του από το Team Fortress 2, με το gameplay του να επικεντρώνεται στο οι παίκτες να επιλέγουν έναν χαρακτήρα και να μάχονται σε παιχνίδια που θα λαμβάνουν χώρα σε μεγάλου μεγέθους χάρτες και θα είναι τύπου "κατάληψη σημείων". Η μάχη γίνεται κυρίως από απόσταση με κάθε χαρακτήρα να έχει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες και δυνάμεις. Το Paladins είναι ένα FPS παιχνίδι με αρκετά στοιχεία MOBA, καθώς απαιτεί τεράστια συνεργασία και κατανόηση των προτεραιοτήτων όσον αφορά τα objectives. Έχει ξεκάθαρες επιρροές κι από άλλα παιχνίδια (Team Fortress, Hearthstone card system), αλλά παρόλα αυτά φέρνει κάτι το διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι της Hi-Rez Studios (Smite) και βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε closed beta. Θα κυκλοφορήσει για PC, PS4 και XB1 και είναι ένα από τα 3 FPS με στοιχεία MOBA που θα δούμε φέτος, μαζί με το Overwatch της Blizzard και το Battleborn της Gearbox Επίσημο site: https://www.paladins.com/ Game modes Payload – Σε αυτό το mode, μία ομάδα προσπαθεί να σπρώξει ένα κάρο με το θησαυρό της στην αντίπαλη βάση, ενώ οι αντίπαλοι προσπαθούν να αμυνθούν. Αν μέσα σε ορισμένο χρόνο η «επιθετική» ομάδα δεν καταφέρει να φτάσει στη βάση, η «αμυντική» ομάδα κερδίζει (και το αντίστροφο). Survival – Πρόκειται για το κλασικό game mode που έχουμε συνηθίσει στα FPS. Οι δύο ομάδες συγκρούονται με σκοπό να εξολοθρεύσουν η μία την άλλη. Όποια ομάδα καταφέρει να σκοτώσει όλους τους αντιπάλους νικάει το γύρο. Ο σκοπός είναι η νίκη σε 5 γύρους. Siege – Οι ομάδες προσπαθούν να κατακτήσουν συγκεκριμένα σημεία στο χάρτη, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα tank, το οποίο σπάει τις άμυνες των αντιπάλων. Όταν το tank πέσει, οι ομάδες θα πρέπει να κατακτήσουν άλλο σημείο του χάρτη. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα καταφέρει να σπάσει όλες τις άμυνες των αντιπάλων. Capture Only – Όπως το Siege, οι ομάδες πρέπει να κατακτήσουν σημεία του χάρτη, με νικήτρια την ομάδα που θα κατακτήσει πρώτη 5 Πηγή: http://gamehorizon.gr/paladins-champions-of-the-realm-review/
Atallos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Κατω του μετριου παιχνιδι atm , δεν προσφερει κατι Αλλαζουν πολλα απο patch σε patch βεβαθα αλλα δεν νομιζω οτι θα καταφερουν να το φτασουν ποτε να ειναι τουλαχιστον populated Αν καποιος θελει key lemme know Οσοι τα πουλανε 20ε στις αγγελιες ειναι αστειοι
aekoupoli Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλα ναι τι 20 ευρω.Το εχεις δοκιμασει εσυ?
Atallos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Yeap εχω παιξει απο early alpha , τοτε δεν ηταν καν playable Εχουν αλλαξει πολλα πραγματα , καρτες/chests κτλ Ποτε δεν μπορεσα να παιξω πανω απο 3-4 games στη σειρα Σου δινει την εντυπωση οτι απλα ειναι φτωχο παιχνιδι , κατι σαν μακρινος ξαδερφος του Overwatch που ηρθε απο την περα ραχουλα 2
aekoupoli Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 χαχαχαχ θα το δοκιμασω σε λιγο γιατι επεσε ενα beta key στα χερια μου
DeiX Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Του εριξα μια ματια εχθες για κανα 2ωρακι. Καλοσχεδιασμενο παιχνιδακι με 14 χαρακτηρες (προς το παρον), ο καθενας με τα δικα του skills και gamestyle. Οντως του λειπουν αρκετα features για να ανταγωνιστει τα παιχνιδια του χωρου (που πλεον ειναι αρκετα) αλλα πιστευω οτι αξιζει να του ριξετε μια ματια. Το συστημα με τα decks μου αρεσε πολυ καθως και τα γραφικα/gameplay γενικως. Έχω ενα κλειδακι extra για τη closed beta οποιος θελει ας ριξει ενα ποστ εδω και θα του το στειλω σε pm. 1
gildo Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Του εριξα μια ματια εχθες για κανα 2ωρακι. Καλοσχεδιασμενο παιχνιδακι με 14 χαρακτηρες (προς το παρον), ο καθενας με τα δικα του skills και gamestyle. Οντως του λειπουν αρκετα features για να ανταγωνιστει τα παιχνιδια του χωρου (που πλεον ειναι αρκετα) αλλα πιστευω οτι αξιζει να του ριξετε μια ματια. Το συστημα με τα decks μου αρεσε πολυ καθως και τα γραφικα/gameplay γενικως. Έχω ενα κλειδακι extra για τη closed beta οποιος θελει ας ριξει ενα ποστ εδω και θα του το στειλω σε pm. Αν υπαρχει το key θα το ήθελα κύριε Jim
Vapir Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2016 έχω ένα extra key για beta , όποιος θέλει μου λέει και του στέλνω .
nikolaos91 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Αν καποιος θελει κλειδι να μου στειλει ενα ΠΜ
xaralas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Το δοκιμασα και εγω χτες και για κανα 2 ωρες και πηρα και το founders pack που ειναι σε εκπτωση γιατι δεν τα μπορω αυτα με τα ξεκλειδωματα κλπ. Ωραιο, πολυ fast paced game, θυμιζει overwatch ειναι η αληθεια αλλα καλο ειναι αυτο υποθετω. Εχει πολυ λαο το game απο οτι βλεπω και νομιζω οτι αν το προσεξουν λιγο θα παει καλα!
DeiX Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ρίξτε μια ματιά εδώ https://www.reddit.com/r/Paladins/comments/53ydmv/skin_codes_compilation_for_922924/ Συλλογή απο δωρεάν skins (τα περισσότερα ισχύουν) 1
Delaseras Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Paladins like overwatch οχι ακριβώς.... Καλησπέρα. όποιος ενδιαφέρεται να κανουμέ ομάδα και να παίζουμε παρέα και να την μεγαλώσουμε ας μου στείλει μύνημα η στο steam sakious36 ευχαριστώ
SpirosRonto Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Το Paladins είναι ένα Free-to-Play team-based online First-Person Shooter/MOBA, αν και η πιο σωστή περιγραφή του θα ήταν ότι πρόκειται για ένα Hero Shooter με έντονα RPG στοιχεία. Τα μεμονωμένα matches λαμβάνουν χώρα σε σχετικά μεγάλα maps όπου δύο ομάδες των πέντε ηρώων η καθεμία προσπαθεί να καταστρέψει το vault του αντίπαλου team, σε μεμονωμένους αγώνες που διαρκούν 10-20 λεπτά. https://www.paladins.com/ Εχει δοκιμασει κανεις το paladins; Αποσο επαιξα εγω φανηκε αρκετα ωραιο και διασκεδαστικο περιιιπου σαν το overwatch αποτι εχω δει. Αν και το overwatch δεν το εχω δοκιμασει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα