johnmayson Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 καλημερα φιλος εχει ενα iphone 3g αλλα δεν εχει φτοιαξει λογαριασμο στο apple store.το iphone 3g αργοπεθαινει.θα αγορασει νεο iphone.μπορει να μεταφερει τις επαφες στο νεο iphone και μετα να φτοιαξει λογαριασμο;;;οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Sent from my iPhone using Insomnia
vchristod84 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 καλημερα φιλος εχει ενα iphone 3g αλλα δεν εχει φτοιαξει λογαριασμο στο apple store.το iphone 3g αργοπεθαινει.θα αγορασει νεο iphone.μπορει να μεταφερει τις επαφες στο νεο iphone και μετα να φτοιαξει λογαριασμο;;;οποιος γνωριζει ας βοηθησει. Sent from my iPhone using Insomnia Θεωρώ ότι τις επαφές - τουλάχιστον - μπορεί να τις στείλει με Bluetooth. Θεωρητικά όμως θα πρέπει να συγχρονιζονται και μ'ενα mail. Icloud δε μπορεί να φτιάξει ή να κρατήσει ένα backup στο iTunes?
ziaba Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 κανεις backup στο itunes και μετα επαναφορα στην νεα συσκευη
johnmayson Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 αυτο λεω δε εχει itunes oute apple store λογαριασμο ουτε εχει βαλει εμαιλ στο iphone 3g.πως θα παρουμε τις επαφες απο το παλιο iphone και μετα να τις βαλει στο καινουριο. Sent from my iPhone using Insomnia το παλιο ιphone αργοπεθαινει οποτε δε μπορουμε να φτοιαξουμε itunes λογαριασμο. Sent from my iPhone using Insomnia
johnmayson Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τι να κανουμε το apple id αφου το παλιο iphone αργοπεθαινει;;;
vdeseris Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τι να κανουμε το apple id αφου το παλιο iphone αργοπεθαινει;;; Θα κατεβάσεις το itunes σε έναν υπολογιστή, θα το εγκαταστήσεις και όσο προλαβαίνεις θα το συνδέσεις με καλώδιο και θα πάρεις back up. Εφαρμογές μπορείς να περάσεις?
johnmayson Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Θα κατεβάσεις το itunes σε έναν υπολογιστή, θα το εγκαταστήσεις και όσο προλαβαίνεις θα το συνδέσεις με καλώδιο και θα πάρεις back up. Εφαρμογές μπορείς να περάσεις? αυτο λεω καλε μου ανθρωπε οτι αν κανω αυτο και το iphone σβησει στη μεση της διαδικασιας θα κανουμε μια τρυπα στο νερο.εγω σκεφτηκα κατι αλλο στο παλιο iphone αν βαλουμε ενα εμαιλ χωρις να εχουμε φτοιαξει apple id;; γινεται να στειλουμε τις επαφες καπως στο email;;
vdeseris Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 αυτο λεω καλε μου ανθρωπε οτι αν κανω αυτο και το iphone σβησει στη μεση της διαδικασιας θα κανουμε μια τρυπα στο νερο.εγω σκεφτηκα κατι αλλο στο παλιο iphone αν βαλουμε ενα εμαιλ χωρις να εχουμε φτοιαξει apple id;; γινεται να στειλουμε τις επαφες καπως στο email;; Αν δεν έχεις apple id και δεν μπορείς να κατεβάσεις την ανάλογη εφαρμογή (My Contacts Backup) δύσκολα να γίνει αυτό που λες. Δοκίμασε να δημιουργήσεις το apple id από ένα pc, να το βάλεις στο iphone όσο λειτουργεί και αν ανοίξεις το icloud θα σου αποθηκεύσει τις επαφές στο apple id αυτό
johnmayson Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αν δεν έχεις apple id και δεν μπορείς να κατεβάσεις την ανάλογη εφαρμογή (My Contacts Backup) δύσκολα να γίνει αυτό που λες. Δοκίμασε να δημιουργήσεις το apple id από ένα pc, να το βάλεις στο iphone όσο λειτουργεί και αν ανοίξεις το icloud θα σου αποθηκεύσει τις επαφές στο apple δεν εχει σκοπο να φτοιαξει icloud αλλα μονο itunes. δεν εχει σκοπο να φτοιαξει icloud αλλα μονο itunes. σιγουρα δε γινεται με το email;;να τις μεταφερουμε καπως στο emaιl???
johnmayson Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 καλησπερα παιδια φτοιαξαμε apple id στο παλιο iphone μεσα απο τη συσκευη.εχουμε ενα προβλημα ομως το pc μου στη αρχη μου εβγαζε το itunes με το λογαριασμο με το δικο μου iphone. αφου το διεγραψα τελειως το itunes συνδεω το παλιο iphone του φιλου και δε μου κατεβαζει to itunes τιποτα τι να κανω;;; το παλιο iphone δε κλεινει εννοω εχει χαλαει το κουμπακι τι να κανω για να παρω τις επαφες που θελουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα