Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τολμήσω να προτείνω το Moto X pure έναντι όλων αυτών; Κατά τα άλλα η επόμενη συσκευή που προτείνω και εγώ είναι το Ζ5 ή το V10.

το ανεφερε ο ΜΙχαλιεςς το χω και γω αλλα σε ευρωπαικο 32αρι style ειναι πραγματικα τουμπανο και πολυ μαζεμενο για 5.7"

Δημοσ.

5,7 δε παραείναι μεγαλο ρε παιδες δε ξερω...και το lg v10 και αυτο λογο ογκου δε μ πολυ αρεσει.. το σονυ στα χαρτια φενεται οντως πολυ καλο αλλα γενικοτερα η εταιρια τα τελευταία χρόνια στα κινητα της δεν ειναι πολυ αξιοπιστη..το μοτορολα η αληθεια ειναι δεν το ειχα κοιταξει καν οντως ειναι καλο?δε το γνωρίζω. εντύπωση παντως μ προκαλει που κανεις δε προτεινει το one plus 2 γιατι συνηθως το στηριζουν πολυ στα φόρουμ

Δημοσ.

Το moto x style οπως σου ειπα ειναι κινηταρα αλλα ποναει λιγο στην μπαταρια αλλα εχει πολυυ γρηγορη φορτιση..Σκιζει σε λογισμικο,ηχεια,ποιοτητα κατασκευης,οθονη,αρκετα καλη καμερα(οχι η καλυτερη) κ θα παρεις αναβαθμισεις..Εχει μαζεμενα μπεζελ κ δεν δειχνει τοσο μεγαλο

Το 1+2 απο βιντεακια εχω δει οτι εχει μετρια οθονη κ καμερα κ δεν θα εχεις εγχωρια εγγυηση..Χιλιες φορες το moto x για εμενα!!

Αν το παμε ετσι καμια δεν ειναι αξιοπιστη εταιρια..Ολες εχουν δωσει σαβουρες στην αγορα κ με προβληματα..

Η σειρα Ζ της Σονυ εχει βγει παλικαρι,τωρα κατι xperia j του 2012 και κατι m4 aqua δεν ξερω..

• Like 1
Δημοσ.

Θα το βρεις σαν moto x style στο σκρουτζ 

Ειναι το ιδιο κινητο ..Αλλοι το λενε moto x 2015 αλλοι moto x pure κ αλλοι moto x style

Νομιζω ειναι ακριβως το ιδιο τηλεφωνο

AN ακουσεις στο βιντεακι τα πρωτα της λογια νομιζω αυτο εξηγει..Ριξε κ μια ματια στο τηλ,ειναι πανεμορφο!!

• Like 1
Δημοσ.

5,7 δε παραείναι μεγαλο ρε παιδες δε ξερω...και το lg v10 και αυτο λογο ογκου δε μ πολυ αρεσει.. το σονυ στα χαρτια φενεται οντως πολυ καλο αλλα γενικοτερα η εταιρια τα τελευταία χρόνια στα κινητα της δεν ειναι πολυ αξιοπιστη..το μοτορολα η αληθεια ειναι δεν το ειχα κοιταξει καν οντως ειναι καλο?δε το γνωρίζω. εντύπωση παντως μ προκαλει που κανεις δε προτεινει το one plus 2 γιατι συνηθως το στηριζουν πολυ στα φόρουμ

το v10 ειναι πιο παντοφλα απο το style που εχει διαστασεις 5.5" ενα απο τα πιο μαζεμενα 5.7" 

Και το 1+2 ειναι εργαλειο αλλα αν σου παθει τπτ θα μπλεξεις με κινα + διαβαζω οτι εχει πολλα προβληματα στο λογισμικο απο τοτε που τα χαλασαν με την cyanogen γενικα οι αναβαθμισεις της oneplus του ειναι οτι να ναι

αγορινα το moto x pure edition δεν υπαρχει στη χωρα το πατησα συο σκρουτζ αλλα δεν εβγαλε τπτ καπου καποιος να το δινει

το pure ειναι αμερικανικο χωρις 800αρα μπαντα δεν κανει για ελλαδα το style ειναι ευρωπαικο με 800αρα και εγγυηση εδω

Το Ζ3+ εμενα δεν μου γεμισε το ματι κ νομιζω δεν εχει κ επισημη εγγυηση στην χωρα μας!!

Το Ζ5 εχω διαβασει εχει ανωτερη καμερα,ηχεια,μπαταρια κ εχει αντιμετωπισει το θεμα υπερθερμανσης με dual heat pipes κατι που νομιζω δεν το εχει στο Ζ3+..Τωρα αν κανω λαθος δεν ξερω 

εχει κανονικα εγγυηση το κυκλοφορισε στην ευρωπη εννοειται οτι ειναι καλυτερο το Ζ5 αλλα εχουν διαφορα πανω απο 100αρι το προτείνα σαν πιο φθηνη εναλλακτικη

Δημοσ.

εχει κανονικα εγγυηση το κυκλοφορισε στην ευρωπη εννοειται οτι ειναι καλυτερο το Ζ5 αλλα εχουν διαφορα πανω απο 100αρι το προτείνα σαν πιο φθηνη εναλλακτικη

Nαι καταλαβα οτι το προτεινες σαν μια καλη λυση στα 300ευρω κ εχεις δικιο, αλλα μιας κ το παλικαρι εχει τα χρηματα(ετσι καταλαβα) ειπα οτι αξιζει την διαφορα το Ζ5 ..

Οσο για την εγγυηση δεν εχω βγαλει ακρη,αλλου διαβαζω εχει αλλου δεν εχει...

Να πω κ ενα τελευταιο, οτι μιας κ εχει τα χρηματα το παιδι κ θελει τηλ για αρκετα χρονια ας τα δωσει,πιστευω δεν θα βγει χαμενος..Καλες επιλογες κ καλες αγορες απο εμενα !!!

Δημοσ.

αγορινα το moto x pure edition δεν υπαρχει στη χωρα το πατησα συο σκρουτζ αλλα δεν εβγαλε τπτ καπου καποιος να το δινει

Μια χαρά υπάρχει γιατί απλά δεν λέγεται Pure στην Ευρώπη. Λέγεται Style, έκανα το λάθος εγώ και συνεχίστηκε. 

Δημοσ.

φιλε μιχαλιες με εψησες...τρ καταλαβα πιο κινητο ειναι είχα δει τα ρεβιου οταν ειχε πρωτοβγει κ ολοι μιλανε για πολυ καλη εμπειρια χρησης σχεδον στοκ ανδροιντ..και ολοι ξέρουμε ποσο σημαντικο ειναι το software στα κινητα..και φθηνο στα 400 ευρο..λιγο η μπαταρια μ χαλαει.μ εβαλες μεγαλο δίλημμα :Ρ αυτο η το σονυ παιδες πιο προτείνετε?

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα στο z5 και style και τλκ πήρα το motorola και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή αλλά αν σε πειράζει τόσο πολυ το μέγεθος καλύτερα να πας σε Ζ5

Δημοσ.

Ήμουν ανάμεσα στο z5 και style και τλκ πήρα το motorola και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή αλλά αν σε πειράζει τόσο πολυ το μέγεθος καλύτερα να πας σε Ζ5

φιλε εχεις το Motorola? εισαι ο ανθρωπος μου :Ρ για πες μ λιγο για τη χρηση π ειπα δλδ να με βγάλει μια τετραετία χωρις πολλα προβλήματα να μην εχει λαγγς καλη καμερα για τα ταξιδακια μ και καλη χρηση web browsing chatting κτλ αξιζει να το προτιμησω και ας χάσω λιγο σε μπαταρία?

εσυ δλδ εισαι φουλ ικανοποιηνενος απο την εμπειρια σου με το κινητό?

Δημοσ.

Ναι το έχω... για τετραετία που λες δεν γίνετε να σου πω για την τεχνολογια είναι τεράστιο διαστιμα.... Ή συσκευή είναι αλαγκαριστη η κάμερα του είναι από τις καλύτερες + έχει και μπροστινό φλας, σε browsing είναι μανούλα από εμπειρία χρήσης είναι ισάξιο ενός nexus με πολλά καλουδια της motorola γίνετε ακόμα καλύτερο + παίρνει κάρτα μνήμης... Προσωπικά είμαι φουλ ευχαριστημένος και ενθουσιασμένος ταυτόχρονα. είναι η πρώτη συσκευή που σκέφτηκα να κρατήσω για αρκετό καιρό γιατί συνήθως πάνω στο δίμηνο τις αλλαζω χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...