strawhat_91 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά το κινητό μου σήμερα πεθανε οποτε αναγκαστικά βγαινω στη γύρα για νεα συσκευη πιο νωρίς απο οτι ήθελα. Το βιαζομαι λιγο η αληθεια ειναι αυτη γτ δε μπορεις να μένεις χωρις κινητο για πολλες μερες.. Το μπατζετ ειναι αυτο που γραφω στο τιτλο οσο πιο φθηνα φυσικα τόσο το καλύτερο. Σε αυτα τα λεφτα ξεχωριζουν κατα τη δική μου άποψη τα one plus2 , lg g4, sonyxperia z5 δε ξερω αν ξεχναω καποιο?βοηθήστε με :Ρ Απο το κινητο θελω να μη λαγγαρει να ειναι snapy και fluid να εχει καλή καμερα γιατι θα αντικαταστησει τη φωτογραφικη μ σε ταξιδια κτλ να εχει καλη μπαταρια να με βγαζει μια μέρα χρησης μου τη δίνει να είμαι συνεχεια με το φορτιστη στο χερι.. Επισης η χρηση που κανω ειναι απλη web browsing viber chatting fb και βιντεακια στο YouTube (αδυναμία). Τελος θα προτιμούσα 5,5 οθονη γτ έχω σχετικα μακρια δάκτυλα κ πιστευω πως θα είναι καλυτερη κ για τα βιντεο.
grovolis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά το κινητό μου σήμερα πεθανε οποτε αναγκαστικά βγαινω στη γύρα για νεα συσκευη πιο νωρίς απο οτι ήθελα. Το βιαζομαι λιγο η αληθεια ειναι αυτη γτ δε μπορεις να μένεις χωρις κινητο για πολλες μερες.. Το μπατζετ ειναι αυτο που γραφω στο τιτλο οσο πιο φθηνα φυσικα τόσο το καλύτερο. Σε αυτα τα λεφτα ξεχωριζουν κατα τη δική μου άποψη τα one plus2 , lg g4, sonyxperia z5 δε ξερω αν ξεχναω καποιο?βοηθήστε με :Ρ Απο το κινητο θελω να μη λαγγαρει να ειναι snapy και fluid να εχει καλή καμερα γιατι θα αντικαταστησει τη φωτογραφικη μ σε ταξιδια κτλ να εχει καλη μπαταρια να με βγαζει μια μέρα χρησης μου τη δίνει να είμαι συνεχεια με το φορτιστη στο χερι.. Επισης η χρηση που κανω ειναι απλη web browsing viber chatting fb και βιντεακια στο YouTube (αδυναμία). Τελος θα προτιμούσα 5,5 οθονη γτ έχω σχετικα μακρια δάκτυλα κ πιστευω πως θα είναι καλυτερη κ για τα βιντεο. Το είπες και μόνος σου σε αυτά τα λεφτά μονόδρομος το G4 και αν θες να δώσεις ακόμα λιγότερα κοίτα προς flex 2! Αν δεν σε πειράζει να πάρεις κινέζικο από την άλλη (αν και είπες ότι το βιάζεσαι) με τα λεφτά που διαθέτεις αν το φέρεις απέξω παίρνεις κινητάρες!
strawhat_91 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το είπες και μόνος σου σε αυτά τα λεφτά μονόδρομος το G4 και αν θες να δώσεις ακόμα λιγότερα κοίτα προς flex 2! Αν δεν σε πειράζει να πάρεις κινέζικο από την άλλη (αν και είπες ότι το βιάζεσαι) με τα λεφτά που διαθέτεις αν το φέρεις απέξω παίρνεις κινητάρες! φιλε και μενα το g4 μου αρέσει περισσότερο απο ολα αυτα και εμφανισιακα κ λόγο τιμης κ λογο κάμερας κ λογο αποσπομενης μπαταρίας αλλα με ανχωνουν πολύ αυτα που ακουγονται με το θεμα bootloop οπως επισης κ ο 808 που ειναι ταχυτητες πισω απο τους οχταπυρηνους επεξεργαστες φοβαμαι οτι μετα απο κανα χρόνο θα αρχισω να εχω θεματα με λαγγς..και εγω το κινητό το θελω για μια τετραετια δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να αλλαζω συχνα
kostas8080 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Εγω θα επερνα lg v10, είναι ενα αισθητα βελτιωμένο lg g4...
ziaba Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά το κινητό μου σήμερα πεθανε οποτε αναγκαστικά βγαινω στη γύρα για νεα συσκευη πιο νωρίς απο οτι ήθελα. Το βιαζομαι λιγο η αληθεια ειναι αυτη γτ δε μπορεις να μένεις χωρις κινητο για πολλες μερες.. Το μπατζετ ειναι αυτο που γραφω στο τιτλο οσο πιο φθηνα φυσικα τόσο το καλύτερο. Σε αυτα τα λεφτα ξεχωριζουν κατα τη δική μου άποψη τα one plus2 , lg g4, sonyxperia z5 δε ξερω αν ξεχναω καποιο?βοηθήστε με :Ρ Απο το κινητο θελω να μη λαγγαρει να ειναι snapy και fluid να εχει καλή καμερα γιατι θα αντικαταστησει τη φωτογραφικη μ σε ταξιδια κτλ να εχει καλη μπαταρια να με βγαζει μια μέρα χρησης μου τη δίνει να είμαι συνεχεια με το φορτιστη στο χερι.. Επισης η χρηση που κανω ειναι απλη web browsing viber chatting fb και βιντεακια στο YouTube (αδυναμία). Τελος θα προτιμούσα 5,5 οθονη γτ έχω σχετικα μακρια δάκτυλα κ πιστευω πως θα είναι καλυτερη κ για τα βιντεο. αφου μπορεις να δωσεις τοσα μην μπλεξεις με τον κινεζο και την lg χτυπα το Ζ5 που ναι μαζεμενη και δυνατη συσκευη + το καλο με την σονυ οτι δινει αναβαθμισεις 1
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Z5 και απο εμενα!! Το πιο ολοκληρωμενο τηλ στην κατηγορια του,δεν του λειπει τπτ κ με την αυτονομια που θες!! Αλλιως αν θες κατι σε φαμπλετ θα σου ελεγα moto x style που θα σε βγαλει σιγουρα αρκετα χρονια μιας κ ειναι στοκ ανδροιδ κ με αναβαθμισεις αλλα δεν εχει καλη μπαταρια οποτε θα σου ελεγα το lg v10 που εχει αποσπωμενη μπαταρια κ καλυτερη καμερα κ εχει κ 4gb ram οπου θα βοηθησουν στο μελλον!! 1
strawhat_91 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 απλα το σονυ είναι ακριβο αυτο ειναι το θεμα..δηλαδη με 100 παραπανω περνεις το s7..εχει κανείς απο εσας το z5 παιδια?επισης γνωρίζετε τι κανουμε σε περίπτωση serviceμε τα σονυ γτ απο οτι ξέρω η sony hellas έχει κλείσει. .Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
GianniSM Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η Sony πάει Arvato που αν ψάξεις θα διαβάσεις ιστορίες τρόμου για αυτήν. Θα ναι σαν να χεις εγγύηση αλλά δεν θα χεις.Για το LG V10 ακούστηκαν προβλήματα; επειδή το ζαχαρώνω. Όσο για αναβαθμίσεις μια χαρά δίνει η LG 1.5 χρόνο που χω το G3. 1
ziaba Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Η Sony πάει Arvato που αν ψάξεις θα διαβάσεις ιστορίες τρόμου για αυτήν. Θα ναι σαν να χεις εγγύηση αλλά δεν θα χεις. Για το LG V10 ακούστηκαν προβλήματα; επειδή το ζαχαρώνω. Όσο για αναβαθμίσεις μια χαρά δίνει η LG 1.5 χρόνο που χω το G3. οπως και για την procordia της LG
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 To Z5 εχει λιγο τσιμπημενη τιμη αλλα ειναι κ συσκευη 6μηνων,θελει τον χρονο του να πεσει η τιμη....ΚΑι το s6 τηλεφωνο που εχει στην αγορα εναν χρονο εχει 405 ευρω και δεν προσφερει ουτε καρτα μνημης ουτε ραδιο ουτε αδιαβροχοποιηση ουτε στερεο ηχεια ουτε την αυτονομια του Z5... Tα καλα τηλεφωνα οπως βλεπεις εκει στα 400 παιζουν,μην κοιτας ποσο εχει το s7 ,εκτος κ αν θες να περιμενεις να παρεις το s7 αν κ δεν το βλεπω να πεφτει γρηγορα στα 400+ ηδη εχει πεσει πολυ 1
ziaba Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 απλα το σονυ είναι ακριβο αυτο ειναι το θεμα..δηλαδη με 100 παραπανω περνεις το s7..εχει κανείς απο εσας το z5 παιδια?επισης γνωρίζετε τι κανουμε σε περίπτωση serviceμε τα σονυ γτ απο οτι ξέρω η sony hellas έχει κλείσει. .Ευχαριστώ για τις πληροφορίες τοτε χτυπα το z3+ που και αυτο τουμπανακι ειναι (σχεδον ιδια σπεκς με το Ζ5) απλα ειναι κοντα 1ετους συσκευη και δεν θα παρει τοσες αναβαθμισεις οπως το Ζ5 αλλα ποτε δεν ξερεις
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 τοτε χτυπα το z3+ που και αυτο τουμπανακι ειναι (σχεδον ιδια σπεκς με το Ζ5) απλα ειναι κοντα 1ετους συσκευη και δεν θα παρει τοσες αναβαθμισεις οπως το Ζ5 αλλα ποτε δεν ξερεις Το Ζ3+ εμενα δεν μου γεμισε το ματι κ νομιζω δεν εχει κ επισημη εγγυηση στην χωρα μας!! Το Ζ5 εχω διαβασει εχει ανωτερη καμερα,ηχεια,μπαταρια κ εχει αντιμετωπισει το θεμα υπερθερμανσης με dual heat pipes κατι που νομιζω δεν το εχει στο Ζ3+..Τωρα αν κανω λαθος δεν ξερω
GianniSM Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τελικά εμένα το V10 μου φαίνεται η καλύτερη επιλογή...δεν έχω δει πουθενά αρνητικές κριτικές
ikaruga24 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Να τολμήσω να προτείνω το Moto X pure έναντι όλων αυτών; Κατά τα άλλα η επόμενη συσκευή που προτείνω και εγώ είναι το Ζ5 ή το V10. 3
Grim Ripper Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Λίγο άσχετη η ερώτησή μου. απλα το σονυ είναι ακριβο αυτο ειναι το θεμα..δηλαδη με 100 παραπανω περνεις το s7..εχει κανείς απο εσας το z5 παιδια?επισης γνωρίζετε τι κανουμε σε περίπτωση serviceμε τα σονυ γτ απο οτι ξέρω η sony hellas έχει κλείσει. .Ευχαριστώ για τις πληροφορίες Έχει κλείσει η Sony Hellas; ο.Ο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα