IKARIWTHS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλημέρα παιδιά ,μπορώ στ λάπτοπ του την εικόνα να τη στελνω σε ένα μόνιτορ χωρίς να είναι συνδεδεμένα με καλώδιο; Υπάρχει hdmi wireless ;θέλω να κάνω clone ένα λάπτοπ που θα κινώ σε 2δωματια με ένα μόνιτορ που θα είναι στο τοίχο .
vste Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλημερα. Μπορεις να παρεις ενα Intel Widi Dongle για παραδειγμα: http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/connect-mobile-device-tv-wireless.html Επισης για φθηνοτερη λυση μπορεις να παρεις ενα Miracast αλλα κατα την γνωμη μου δεν ειναι και τα πιο αξιοπιστα. Τελος μου φαινεται, αλλα δεν το εχω κανει, οτι και το chromecast παιζει windows desktop με καποιο τροπο.
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Υπέροχα κάτι τέτοιο ψάχνω .βάζω βέβαια στο σκρουτζ intel widi και δεν επιστρέφει αποτελεσματα .υπάρχει στην Ελλάδα;
La_MoRt Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το Widi είναι μια εφαρμογή που υποστηρίζεται από τις κάρτες δικτύου της Intel. Σε τηλεοράσεις Lg το έχω δοκιμάσει σίγουρα και δουλεύει.
vste Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Υπέροχα κάτι τέτοιο ψάχνω .βάζω βέβαια στο σκρουτζ intel widi και δεν επιστρέφει αποτελεσματα .υπάρχει στην Ελλάδα; Κατα την γνωμη μου εισαι πιο ασφαλης με αυτο αν το θες για βαρια χρηση. https://www.microsoft.com/accessories/en-us/products/adapters/wireless-display-adapter-2/p3q-00001 Η μπορεις να παρεις κατι σε Miracast (το ιδιο ειναι χρησιμοποιει το Widi Protocol και τα Windows συνδεονται απευθειας) http://www.gearbest.com/Miracast-Dongle-_gear/
IKARIWTHS Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Είναι για επαγγελματική χρήση ,άρα ποιο κατά τη γνώμη σας είναι ασφαλέστερο; Αυτά τα συστήματα να υπόθεσω δουλεύουν μόνο σε windows ;οποτε παιδια απλά το συνδεω στο hdmi της οθόνης και ότι βλέπω στο φορητό θα το βλέπω και στην οθόνη;
La_MoRt Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Αν είναι για επαγγελματική χρήση τότε το widi ξέχνα το. Τη μια δουλεύει την άλλη όχι θα σου σπάσει τα νεύρα.
La_MoRt Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δε το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο για να έχω άποψη για αυτό και δε σου είχα απαντήσει κιόλας. Για το Widi που είχα εμπειρία σου είπα πάντως μη το προτιμήσεις. Αν το έχεις κάποιος δοκιμάσει και ξέρει να σου πει, αλλιώς ότι δεις από το internet.
IKARIWTHS Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 σε ευχαριστώ,αν έχει κάποιος εμπειρία ας μας βοηθήσει
IKARIWTHS Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 οποτε παιδιά να εγκαταλείψω την ιδέα μάλλον ε?σκεφτόμουν μήπως υπήρχε κάτι σαν wireless hdmi ,ετσι ώστε να στέλνω το σήμα του φορητού σε μια οθόνη μόνημα
La_MoRt Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δοκίμασε αυτό να δεις μήπως σε βοηθήσει απλά είναι λίγο μανούρα το στήσιμο. Πηγή: tversity
IKARIWTHS Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 να σαι καλα,απο ότι διάβασα από τα ασύρματα το σταθερότερο και γρηγορότερο είναι αυτό της microsoft η δεύτερη έκδοση όμως που βγήκε τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα