Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα ένα πσ πέρσι τέτοιο καιρό περίπου. Τριάδα κλασσική z-170 skylake gtx 970, και συμπλήρωμα με ψαγμενα και καλά vfm υπόλοιπα σπεκς. Μου βγήκε από πιο φθηνά σκρουτζομαγαζα 1350. Αποφάσισα να περιμένω ένα διάστημα να το πάρω πιο φθηνά. Κάνω σήμερα το ίδιο πσ και μου βγαίνει κάνα 50 ευρώ λιγότερο μονον. γιατί έτσι? Είχα την εντύπωση ότι θα έπεφτε αρκετά η τιμή. Αντίστοιχα ένας φίλος μου έδωσε πρόπερσι κοντα 1000 για ένα AMD που τότε ήταν τοπ και τώρα καινούργιο κάνει τα μισά με το ζόρι

Δημοσ.

Που είναι το περίεργο δεν καταλαβαίνω. Απλά για να κάνουμε κουβέντα? Δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση αυτή και έκανες μια ερώτηση χωρίς κανένα απολύτως νόημα σε λάθος ενοτητα. Αν θέλεις να αγοράσεις κάποιο σύστημα και θέλεις βοήθεια συμπλήρωσε την φόρμα.

• Like 1
Δημοσ.

δε ξερω για τους αμδ συγκεκριμενα αν πεσαν και τι ακριβως ..σε γενικες γραμμες καποια πραγματα ανεβηκαν λογω ισοτιμιας δολαριου και ολο αυτο το μπαχαλο που εγινε το καλοκαιρι με της τραπεζες κλπ και φπα... π.χ ο ι5 4690κ ειχε φτασει και 200+ κατι ψιλα ευρω και τωρα πουλιεται κατι 250-260 κλπ...απο εκει και περα οι τιμες σχετικα σε αυτα τα πραγματα στην ελλαδα ειναι αρκετα καλες σε σχεση με την υπολοιπη ευρωπη....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...