Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Er εννοείς entity-relationship; Πολλοί μπορούν να βοηθήσουν, τι βοήθεια χρειάζεσαι.

Δεν τολμώ να μαντέψω...

Δημοσ.

Έχω φτιάξει ενα διάγραμμα για την πτυχιακή μου αλλα ο καθηγητής το θέλει πιο πλήρης να σου το ανεβάσω να μου πεις ;

οποιος μπορει να μου πει πως να το κανω πιο πληρης

post-318770-0-48542900-1461100982_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.

Πρέπει να το βάλεις κάτω και να σκεφτείς λίγο τη δομή γιατί αυτό που έχεις είναι, όπως θα σου είπε και ο καθηγητής σου, ελλιπές. Παράδειγμα: μία παραγγελία τι ακριβώς έχει; Έχεις βάλει ID, ποσότητα (?), checked (αν έχει πληρωθεί; τι είναι αυτό; ) και ημερομηνία. Τι περιείχε η παραγγελία; Ποιο τραπέζι την έκανε; Ποιος σερβιτόρος την ανέλαβε;

Επίσης, πώς γίνεται η παραγγελία να ενώνεται με δύο ενέργειες (ή όπως αλλιώς λένε τα τριγωνάκια, δε θυμάμαι) με τον σερβιτόρο. Δεν ξέρω καν αν μπορείς να το κάνεις αυτό. Στο τραπέζι, τι διαφορά έχει το id από το όνομα; Ή μάλλον, τι ακριβώς είναι το όνομα στο τραπέζι;

Το details τι ακριβώς περιγράφει;

Ο σερβιτόρος δεν έχει ωράριο ή κάτι που να λέει πόσο έχει δουλέψει στο μήνα; Μισθοδοσία/υπερωρίες/άδειες κλπ;

• Moderators
Δημοσ.

Τι παράδειγμα ακριβώς θες; Σου έγραψα με λόγια κάποια πράγματα με βελτιώσεις που θεωρώ ότι θα μπορούσες να κάνεις, να κάτσω να το κάνω με σχήμα ολοκληρωμένο το ERD σου δεν κάθομαι. Αν ξέρεις πώς να φτιάχνεις ERD (που φαντάζομαι ότι ξέρεις για να πάρεις πτυχιακή που χρειάζεται ERD), τότε δε βλέπω πώς θα έχεις πρόβλημα να μεταφράσεις αυτά που έγραψα σε ERD. Αν όντως κάτι απ' αυτά που έγραψα σε δυσκολεύει ή δεν το κατάλαβες, πες μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...