Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω μια εφαρμογή call blocker για android, που να μην δείχνει στον άλλο πως χτυπά μια φορά και του το κλείνω, αλλά να "πέφτει η γραμμή" χωρίς να χτυπήσει καθόλου. 

Αυτό για όσους ξέρουν το έκανε το iblacklist από cydia.

Γνωρίζετε κάποια αξιόλογη?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ψαξε και στις ρυθμισεις.

Εγω τυχαια ειχα βρει με το που μου στειλουν μνμ να μην το λαβω καθολου και να κανει διαγραφη αυτοματα.

Κατι αναλογο μπορει να υπαρχει και στις κλησης.

Εγω ποιο πολυ το εχω για τα Spam.

Δημοσ.

Το ιδιο με αυτες που εχω βρει κανει. Κανει ενα "τουτ" και μετα λεει "ο συνδρομιτης ειναι κατειλημενος". Ευχαριστω οπως και να χει!

Δημοσ.

Παιδια αγορασα ενα κινητο,πολυ καλο,αλλα απο την πρωτη μερα αν και εχω βαλει το 360 security συνεχως λαμβανω ενα μυνημα οτι μια αγνωστη εφαρμογη θελει με τον τσαμπουκα να εγκατασταθει.Το 360 την βρισκει και την χαρακτηριζει σαν malware αλλα αφου την διαγραφει,αυτη επανερχεται ,3 φορες την ημερα περιπου. Λετε το Spam Blocker να δωσει λυση?

Δημοσ.

Παιδια αγορασα ενα κινητο,πολυ καλο,αλλα απο την πρωτη μερα αν και εχω βαλει το 360 security συνεχως λαμβανω ενα μυνημα οτι μια αγνωστη εφαρμογη θελει με τον τσαμπουκα να εγκατασταθει.Το 360 την βρισκει και την χαρακτηριζει σαν malware αλλα αφου την διαγραφει,αυτη επανερχεται ,3 φορες την ημερα περιπου. Λετε το Spam Blocker να δωσει λυση?

Καταρχειν το 360 βγαλτο ειναι το ποιο αθλιο που υπαρχει.

Και γενικα μην βαζεις τετοιες σαβουρες γιατι δεν χρειαζονται.

Το Spam μπλοκαρη μηνυματα ολων των ειδων και κλησης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...