PETERANOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπέρα είμαι ανάμεσα στης παρακάτω Tv, μια γνώμη θα την εκτιμούσα....... 1)Sony KDL50W756C android tv (699€) 2)Samsung UE50J6200 (699€) Γενικός είμαι προς sony μεριά..... Android tv αξίζει.. ?
toyo73 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Εγω παντος ειμαι Sonaκιας, περασα εξεχαστες εποχες με καθε μηχανημα της και θα την υποστηριζω παντα. 1
bekas14 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Λοιπόν φίλε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε μαγαζί κ να τις δεις πως παίζουνε.Επειδή αγοράζω τηλεόραση την άλλη βδομάδα έχω ψάξει αρκετά.η σου για μένα στα πολύ θετικά το android,απο την άλλη οι samsung νομίζω υπερτερούν σαν εικόνα σε αυτά τα χρηματα.η τηλεόραση που θέλειςεχρι Πριν λίγο καιρό υπήρχε προσφορά η πενήντα ιντσών 700 ευρώ οπότε περίμενε δες μήπως κ την ξαναβάλουν.Εγώ προσωπικά θα πάρω την samsung h6400 στα 620€ σε πενήντα ίντσες.είναι μοντελο 2014 άλλα υπερτερεί σαν εικόνα απο την j6200.100 hertz και οι δύο samsung,Επίσης η h6400 ενεργητικό 3d με δύο ζευγάρια δωρο(αχρείαστο να είναι Δεν πειράζει) και ένα smart remote .για περισσότερες πληροφορίες κοιτά πιο κάτω στο άνθρωπο που ψάχνει 48".υπαρχει και σχετική σύγκριση ανάμεσα τις δύο samsung σε παλαιοτερη συζητησηΔεν έχω κάτι με τη σονυ(αυτη που έχω τώρα είναι bravia και έχω κ ps4)απλά δ Δεν γνωρίζω για την συγκεκριμένη ,τα χαρακτηριστικά της.
PETERANOS Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Πήγα και της είδα από κοντά εχθές (κωτσοβολο) Βασικά πήγα να δω την Samsung και έπεσα επάνω στην sony φεύγοντας (της είχαν σε ξεχωριστό σημείο λόγο android προφανώς)....... Καλές μου φάνηκαν και η δύο, δελεάστικα με την sony που έχει και android........ Η sony είναι λέει 800Hz τα 600PQI της Samsung τη είναι?
bekas14 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αν δεις αναλύσεις απο το φόρουμ θα δεις ότι στην ουσία υπάρχουν μόνο 50 κ 100Hz στο πάνελ.Όλα τα άλλα που λένε 600 ,800 κτλ είναι κοπανιστός αέρας.η σουν λογικά θα είναι κ αυτή 100 Hz άλλα Δεν είμαι σίγουρος.κ εγώ όταν πήγα ενθουσιάστηκα με το android άλλα μετά διάβασα κριτικές για προβλήματα σε σονυ μετά την λήξη της εγγύησης κ πήγα σε samsung.Αυτά όμως είναι Όλα σχετικά,μπορεί να πάρεις το πιο αξιόπιστο,να είσαι εσύ ο άτυχος κ να χαλάσει σε σένα!οπότε αν μπορείς κ έχεις οικονομική δυνατότητα κάνε επέκταση εγγύησης.πάντως αν πας για samsung πάνε καλύτερα για την Η6400.
graphist83 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Πήγα και της είδα από κοντά εχθές (κωτσοβολο) Βασικά πήγα να δω την Samsung και έπεσα επάνω στην sony φεύγοντας (της είχαν σε ξεχωριστό σημείο λόγο android προφανώς)....... Καλές μου φάνηκαν και η δύο, δελεάστικα με την sony που έχει και android........ Η sony είναι λέει 800Hz τα 600PQI της Samsung τη είναι? 100ΗΖ εγγενη καιι οι δυο ειναι. Οποτε διαλεξε με βαση αυτα που βλεπεις. To android δεν εχει καμια σχεση με το κινητο σου. Αλλο πραγμα. Δες και τα δυο και διαλεξε.
flik Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Εγώ είδα την h6400 δίπλα στη sony που λες και πήρα την sony με ευκολια. Όχι τόσο τα χρώματα όσο η καθαροτητα. Δεν είχε j6xxx 50αρα για να δω.
PETERANOS Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τελικά με βλέπω να πέρνω την Samsung UE48J6200 480 ευρω νομίζω είναι καλη τιμη......
graphist83 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δεν προτείνω να διαλέξει τηλεόραση με κλειστά μάτια. Ισα ίσα Καλό είναι όταν προτείνουμε να τεκμηριωνουμε. Έστω με κάποιο review.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα