Jimmys_The_Technological Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παιδιά SOS Ειχα αγοράσει τον Ιουλιο του '15 ένα Lenovo A7-10 (νομίζω έτσι λέγεται, αν θυμάμαι καλά.) το οποίο το χρησιμοποιουσα σε καθημερινή βάση. Τους τελευταίους μήνες δεν το ανοίγω συχνά, αλλά κάτι κάνω. Τελευταία το ανοιξα πριν δυο μήνες. Σήμερα πήγα να το φορτισω για να το ενεργοποιησω και τι έγινε; Εμφανίζει το σήμα της Lenovo και ξανα κλείνει. Αυτό το κάνει κάθε περίπου 50 δευτερόλεπτα. Δεν φταίει ο φορτιστής (έχω δοκιμάσει καμία 5αρια) ούτε η μπριζα, και είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν φταίει η θύρα του. Τι να κάνω; Ποια μπορεί να είναι η αιτία; Πως μπορώ να το επιδιορθωσω; Βιαζομαι λιγακι. Απαντηστε γρήγορα γιατί μου έρχεται να το πετάξω από κανένα μπαλκόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 εγγύηση δεν έχει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimmys_The_Technological Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Έχει (λογικά) δεν πέταξε τίποτα όταν το αγορασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Έχει (λογικά) δεν πέταξε τίποτα όταν το αγορασα πηγαινέ το πίσω απο το κατάστημα,που έγινε η αγορά του.εκεί θα σου απαντήσουν. για την θύρα mini-usb,δεν είμαι σίγουρος ότι σε καλύπτει η εγγύηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ναι αν ειναι η θυρα ποθ φορτιζει εχεις εγγυηση και κατα πασα πιθανοτητα ειναι η θυρα για σερβις λενοβο εχει στα κτελ του κιφησου στην αρβατο κιφησου 50-51 κοντα στην πιατσα τον ταξι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα