ekptotos Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Σας ευχαριστώ πολυ ολους για την βοηθεια. Ελπιζω να μη ξανακανει κατι. Επισης να αναφερω οτι πριν κανω αντικατασταση στο λειτουργικό. Προσπαθουσα να κανω Ενημέρωση στα windows απι της 13 του μηνα κ εβγαζε αποτυχια . Λετε να βοηθουσε κ αυτο στο προβλημα;
Stabadj Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πείτε με κι εμένα λίγο ρε παιδιά γιατί παθαίνω το ίδιο. Παίζω Pro Ev. Soccer 2016 (Πιο ελαφρύ παιχνίδι είναι μόνο το τέτρις) και ξαφνικά σβήνει η οθόνη και ο υπολογιστής ενώ δουλεύει, δεν ανταποκρίνεται (πχ num lock) και επανέρχεται μόνο με restart button. Επίσης μετά από sleep mode, ανοίγει μόνο με το on button και πάλι μαύρη οθόνη και πάλι restart. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2016 από Stabadj
ekptotos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γεια σας παλι . Σημερα μου εκανε τα ιδια. Και επισης οταν το εκανε πατησα num lock . Το ειχα αναμμένο απο πριν αλλα δεν εσβηνε το λαμπάκι Παιζει να ειναι mobo?
Ailuros Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Γεια σας παλι . Σημερα μου εκανε τα ιδια. Και επισης οταν το εκανε πατησα num lock . Το ειχα αναμμένο απο πριν αλλα δεν εσβηνε το λαμπάκι Παιζει να ειναι mobo? Μπορεί να είναι και μητρική. Προσωπικά θα σου έλεγα ότι δεν γλυτώνεις πλέον τον έλεγχο του τεχνικού.
ekptotos Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μολις τσεκατα την καρτα γραφικών σε εναν φιλο και δεν εγινε τπρ απόλυτος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα