ekptotos Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας . Εχω το εξής προβλημα . Εκει που παιζω για καμια ωρα περίπου σβήνει η οθονη του υπολογιστή αλλα ο πυργος δουλεύει κανονικα. Τι παιζει να ειναι. Μολις σημερα αλλαξα τροφοδοτικο. Τεχνικα. Cpu amd fx 8350 sta 400 Gpu amd r9 380 4 gb Mobo msi 970 gaming Psu 750w coolermaster m series (nomizw) Ram 16 gb 2x8
ekptotos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ρε παιδια τι παιζει ;;;; καθως παιζω στον υπολογιστη freezarei το pc κ σβηνει η οθονη .ολα ειναι καινουρια ακομα κ η οθονη. Οταν συμβαίνει αυτο ο πυργος δουλευει κσνονικα. Παιζει να ειναι τα drivers???
PunishedSnake Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δώσε μας πληροφορίες για το σύστημα σου.Δεν είναι κανένας μάντης,χρειαζόμαστε στοιχεία όπως: τι σύστημα έχεις λεπτομερώς + τι κάνεις ακριβώς όταν παγώνει το PC. Παίζει να είναι πολλά πράγματα υπαίτια αλλά το πιο πιθανό είναι οι οδηγοί.
marmagas Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μηπως να κανεις σωστη απεγκατασταση και εγκατασταση των drivers της VGA σου,υπαρχουν σχετικα topics. Δες και το τροφοδοτικο σου. Με την προηγουμενη VGA που ειχες ολα ηταν οκ? Δεν ξερω για εσας αλλα πηρα την συγκεκριμενη καρτα και σωθηκα! Μπορω να εχω eyefinity 4028x1280 σε PLP με 17-27-17 σε ολα τα games(racing sims). Ευχομαι να βρεις ακρη και να χαρεις την καρτα σου!
Ghost007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπερα σας . Εχω το εξής προβλημα . Εκει που παιζω για καμια ωρα περίπου σβήνει η οθονη του υπολογιστή αλλα ο πυργος δουλεύει κανονικα. Τι παιζει να ειναι. Μολις σημερα αλλαξα τροφοδοτικο. Τεχνικα. Cpu amd fx 8350 sta 400 Gpu amd r9 380 4 gb Mobo msi 970 gaming Psu 750w coolermaster m series (nomizw) Ram 16 gb 2x8 πολλα μπορει να ειναι φανταζομαι αλλα επειδη λες το κανει μετα απο καμια ωρα θα ελεγα ψαξε καλυτερα τα πραγματα σου σε θερμοκρασιες χρηση μνημης κλπ κλπ ..βαλε κανα msi afterburner και ανοιξε της επιλογες ολες σχεδον να βλεπεις μεσα στο παιχνιδι τι σου γινεται και αν κατι φενεται περιεργο η πολυ.... για να βοηθησεις και εμας με περισσοτερες πληροφοριες μηπως μπορεσουμε να σε βοηθησουμε και εμεις καλυτερα... επισης πηγαινε στης επιλογες ενεργειας στο πινακα ελενχου και βαλε υψιλες επιδοσεις ... και πατα δεξια στης ρυθμισεις και βαλε αναστολη λειτουργιας "ποτε"...μετα απο κατω στης επιλογες για προχορημενους πηγαινε στο σκληρο δισκο και βαλε απενεργοποιηση "ποτε".. φυσικα μπορει απλα κατι να πεζει με την οθονη η και να ειναι και τπτ θεμα drivers... ψαχτο και δωσε μας περισοτερες πληροφοριες...
Ailuros Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Επειδή δεν συντρέχει κανένας λόγος να υπάρχουν δύο ξεχωριστά νήματα για ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, τα δύο νήματα συγχωνεύτηκαν. 1
ekptotos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Οταν γίνεται αυτο παιζω . Ξαναπερασα τα drivers τπτ. Η οθονη ειναι καινουρια οπως και τροφοδοτικό. Οι θερμοκρασιες σε full load οταν παιζω ειναι 60-67. Επισης πριν καμια εβδομαδα ειχε ξαναπαρουσιασει το ιδιο προβλημα την ιδια μερα καηκε το τροφοδοτικο το παλιο.
Ailuros Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Οι θερμοκρασίες δεν με ανησυχούν. Εφόσον είχες ξανά πρόβλημα και κάηκε το τροφοδοτικό μήπως να πήγαινες την κάρτα γραφικών σε κάποιο εναλλακτικό μηχάνημα ή τεχνικό να στην κοιτάξουν γιατί το να σου ξαναπαρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα μετά από καμένο τροφοδοτικό δεν είναι καλό σημάδι.
ekptotos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Οκ αιλουρος . Αυτα που ειπες σκεφτομαι να κανω και εγω. Λες να εχει η καρτα προβλημα με τα ρευματα της;;;; λεω εγω τωρα Επίσης μου το παρουσιαζε το προβλημα με την οθονη και πριν καει το τροφοδοτικο και εκανα κατευθειαν ρρ. Αλλα την μερα που καηκε τον ειχα αφήσει σε game τον υπολογιστη και πηγα να φαω και οταν γυρισα ειδα την οθονη οπως σας ειπα και το δωματιο γεμτο καπνους απο το τροφοδοτικο με αποτελσμα καμενο πυκνωτη
Ailuros Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μπορει η καρτα να πειραχτηκε απο το προβλημα του προηγουμενου τροφοδοτικου. 1
ekptotos Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Το πρωτο που θα κανω ειναι να την παω σε κανα φιλο να την δω.
ekptotos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Λοιπον παιδια δε ξερω τι γίνεται εκανα αντικατασταση τα windows τα εσβησα οοολα. Ξανα περασα τα drivers της καρτας. Σημερα ετρεξα το funmark και μετα το heaven benchmark και στα δυο ειχα μεχρι 71 βαθμους. Και δε μου εσβησε καμια οθονη πλεον. Λετε να ειχαν προβλημα τα windows 10 ?? 2
stefant24 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Λοιπον παιδια δε ξερω τι γίνεται εκανα αντικατασταση τα windows τα εσβησα οοολα. Ξανα περασα τα drivers της καρτας. Σημερα ετρεξα το funmark και μετα το heaven benchmark και στα δυο ειχα μεχρι 71 βαθμους. Και δε μου εσβησε καμια οθονη πλεον. Λετε να ειχαν προβλημα τα windows 10 ?? Παίζει κάτι τέτοιο να ξέρεις , υπάρχει και σχετικό λήμμα με προβλήματα hardware σε windows 10 αν το ψάξεις. Όλοι περιμένουν το Service Pack 1 να βγει ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα με τα windows 10 .
ekptotos Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ες αμα ειχε οντως προβλημα η καρτα η κατι αλλο με αυτα που ετρεξα δε θα γινοταν κατι;
Ailuros Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ες αμα ειχε οντως προβλημα η καρτα η κατι αλλο με αυτα που ετρεξα δε θα γινοταν κατι; Λογικά ναι. ΄Οποτε έχεις πρόβλημα πάλι εδώ είμαστε άλλωστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα