Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η apple με τις τελευταίες τις κινήσεις έχει ξεκινήσει ένα αγώνα να ανεβάσει τις τιμές σε όλα της τα προϊοντα .... 

Επίσης καλή είναι η ποικιλία αλλά 11.6-12-13.3 ιντσες...Πλεονασμός χωρίς αντιστοίχως να προσφέρει σοβαρή αναβάθμιση στα υπάρχοντα .....

Και σε αυτό το macbook δεν μπορούσε να προσθέσει ακόμα μία θύρα .... για να μην αναφέρω το ipad pro / pc killer ....  

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

'''Το Macbook είναι διαθέσιμο από σήμερα στο διαδικτυακό κατάστημα της Apple και από αύριο σε επιλεγμένα καταστήματα, με τις τιμές να κυμαίνονται από $1.299 για το μοντέλο με 2πυρηνο επεξεργαστή στο 1.1 GHz, 8 GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 256 GB

Εν ετη 2016 και υπαρχει εταιρια που καταφερνει να σου πλασαρει τα παραπανω specs και να μην πεφτουν απο τον ουρανο γιαουρτια και ντοματες στα κεφαλια τους.Απλα respect οι τυπαδες(βεβαια αν ισχυουν τα νουμερα της αυτονομιας ειναι καλα).

Εκτως αν το κανανε επιτηδες για να πλασαρουν το Ipad Pro 

• Like 1
Δημοσ.

Hipster φοιτητές / φοιτήτριες, αμελής με την τεχνολογία γονείς που το μικρό τους θέλει το καλύτερο λάπτο (χωρίς π), αυτοί που το είδαν σε μια βιτρίνα και τους άρεσε το design αδιαφορώντας για το μέσα και συλλέκτες. Νομίζω ότι το να μην πας σε pro σε αυτά τα χρήματα είναι χαζό.

Η Apple έχει 2 κατηγορίες κοινού. Τους ανθρώπους που ασχολούνται με φωτογραφία/βιντεο/ηχο και είτε απο συνήθεια είτε επειδή έπρεπε πήραν Mac. Η δευτερη κατηγορία είναι οι hipsters. Κασκόλ, mac και καφέ στα starbucks για να ανανεώσουν το Tumblr blog τους

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό το "προσφέρει" στον τίτλο με σκότωσε!

Έτσι... επειδή αυτή είναι η Apple: απλόχερη!

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 8GB Ram σε όλους (αν νηστεύετε προσφέρει και γλυκό νεραντζάκι)

Ούτε ο Πανούσης με την Αφιλοκερδώς Α.Ε. δε μας δούλευε τόσο!

• Like 3
Δημοσ.

Hipster φοιτητές / φοιτήτριες, αμελής με την τεχνολογία γονείς που το μικρό τους θέλει το καλύτερο λάπτο (χωρίς π), αυτοί που το είδαν σε μια βιτρίνα και τους άρεσε το design αδιαφορώντας για το μέσα και συλλέκτες. Νομίζω ότι το να μην πας σε pro σε αυτά τα χρήματα είναι χαζό.

Ακριβώς , έτυχε να είμαι μπροστά σε αγορά μακμπουκ σε γνωστο μεγάλο κατάστημα , ήταν μια φοιτήτρια με τη μαμά της , φαίνονταν ότι δέν ήξεραν απο τεχνολογία , το κοιτούσαν και οι δύο απο απόσταση ενάμισυ μέτρου μετά ήρθε και ο πωλητής , τις είπε δυο λέξεις , τίποτα , και το κοιτούσαν όλοι μαζί , μετά η μαμά το αγόρασε , μου έκανε εντύπωση που ούτε το άγγιξαν , ούτε ρώτησαν δυνατότητες κτλπ

• Like 2
Δημοσ.

Η μια κατηγορία που εχει βγάλει το κακό όνομα ναι. Η άλλη κατηγορία, οι σοβαροί τις υπόθεσης, επαγγελματιές πληροφορικής κατα πλειοψηφία, όπως και εγώ, το παίρνουν γιατί είναι απο τα καλύτερα vfm για ultrabook με μικρό βάρος, πολύ καλή αυτονομία, ενα σταθερό και σοβαρό OS που είναι σχεδόν ίδιο με το linux χωρίς όμως τα προβλήματα και την ανύπαρκτη υποστήριξη του τελευταίου.

Απλά όταν υπάρχουν 2 ομάδες χρηστών, οι σοβαροί που το παίρνουν γιατί είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και οι στόκοι που το παίρνουν για το φωτιζόμενο μηλαράκι, η δημοσιότητα τείνει να στρέφετε σ' αυτούς που κάνουν πιο πολύ φασαρία...

• Like 3
Δημοσ.

Τι ακουω ο φουκαρας...

Κατ αρχην το ΜΒΑ ειναι το πιο ισσοροπημενο ΜΒ που υπαρχει και για εμενα το πιο VFM laptop γενικως.

Δευτερον υπαρχει και παρα πολυς κοσμος που τα αγοραζει γιατι ειναι καταπληκτικα laptop σε πολλα σημεια. Το παραμυθι των σχεδιαστων και hipsters κλπ. ειναι παληο και αστοχο.

Τριτον το ΜΒΡ ειναι παληο πλεον, απορω πως τολμα καποιος να το συγκρινει με το ΜΒΑ, δεν συζητω με rMBP.

Τεταρτον δεν απεχουν πολυ απο τα αντιστοιχα του ανταγωνισμου σε τιμες και καποια ειναι και φθηνοτερα.

Πεμπτον γιατι ειναι κοροιδο οποιος αγοραζει ενα rMBP και οχι αυτος που αγοραζει surface.

Εκτο για να τελειωνουμε τα Macbook ειναι ισως το μονο προιον της Apple που ΔΕΝ ειναι προιον marketing. Ειναι λαπτοπαρες και τελος!!!

Συνολικα η δικη μου αποψη ειναι οτι σε HW ειναι ακομα απιαστα, σε SW προτιμω τα windows.

Exω τωρα μετα απο απειρες αλλαγες ενα rMBP 13 και θα σκεφτομουν σαν εναλλακτικη μονο ενα XPS 13. Και τα 2 τα σπανε κυριολεκτικα.

Αν κατεβαινα σε κοστος θα εβλεπα μονον ΜΒΑ13 και Asus UX305.

Aν ηθελα επαγγελματικο να το κοπαναω λιγο παραπανω θα εβλεπα Lenovo T & Dell Latitude 14".

Μην ειστε φανατισμενοι και κολλημενοι ουτε απο τη μια ουτε απο την αλλη πλευρα. Και ουτε θα με σταματησει να παρω κατι γιατι το πηρε μια χαζογκομενα.

• Like 3
Δημοσ.

Για προγραμματιστές το 13" air είναι λουκούμι. Έχει μπαταρία που ξεπερνάει τα πάντα και φτάνει το productivity σε άλλα επίπεδα. Αν δεν κάνει κάτι παρόμοιο το pro φέτος, εγώ πάω καρφί για air

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω την υπερτιμολόγηση της Apple. Βγάζεις καλά προϊόντα. Γιατί δεν τα βάζεις σε προσιτές τιμές να γίνεις μονοπώλειο; 

• Like 1
Δημοσ.

Και πολύ καλά κάνει

Nα τα ακριβύνει κι άλλο πρέπει για να μην μπορούν να τα πάρουν όλοι 

Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κ.....ς

Τα ΜΒ δεν είναι για όλους ΤΕΛΟΣ

χαχα

Κράζω = θαυμαζω

Δημοσ.

Ναι...μια φορά κι' έναν καιρό ήταν μια φοιτήτρια με τη μαμά της στην Γλυφάδα...και σε μένα, μια φορά και ένα καιρό μπήκα σε ένα μπαρ στα Γιάννενα και είχε ένα asus που από τις συνεχείς ενημερώσεις και τις επανεκκινήσεις των 10 κατέληξε ο τύπος να παίζει μουσική από το τηλέφωνο android, ενώ ανάθεμα και αν έχω μπει σε δυνατό club και να μην έχει ο dj δύο mac book pro μπροστά του, μάλλον για φιγούρα θα 'ναι γιατί θα παίζει με windows :))))

Δημοσ.

Τι ακουω ο φουκαρας...

Κατ αρχην το ΜΒΑ ειναι το πιο ισσοροπημενο ΜΒ που υπαρχει και για εμενα το πιο VFM laptop γενικως.

Δευτερον υπαρχει και παρα πολυς κοσμος που τα αγοραζει γιατι ειναι καταπληκτικα laptop σε πολλα σημεια. Το παραμυθι των σχεδιαστων και hipsters κλπ. ειναι παληο και αστοχο.

Τριτον το ΜΒΡ ειναι παληο πλεον, απορω πως τολμα καποιος να το συγκρινει με το ΜΒΑ, δεν συζητω με rMBP.

Τεταρτον δεν απεχουν πολυ απο τα αντιστοιχα του ανταγωνισμου σε τιμες και καποια ειναι και φθηνοτερα.

Πεμπτον γιατι ειναι κοροιδο οποιος αγοραζει ενα rMBP και οχι αυτος που αγοραζει surface.

Εκτο για να τελειωνουμε τα Macbook ειναι ισως το μονο προιον της Apple που ΔΕΝ ειναι προιον marketing. Ειναι λαπτοπαρες και τελος!!!

Συνολικα η δικη μου αποψη ειναι οτι σε HW ειναι ακομα απιαστα, σε SW προτιμω τα windows.

Exω τωρα μετα απο απειρες αλλαγες ενα rMBP 13 και θα σκεφτομουν σαν εναλλακτικη μονο ενα XPS 13. Και τα 2 τα σπανε κυριολεκτικα.

Αν κατεβαινα σε κοστος θα εβλεπα μονον ΜΒΑ13 και Asus UX305.

Aν ηθελα επαγγελματικο να το κοπαναω λιγο παραπανω θα εβλεπα Lenovo T & Dell Latitude 14".

Μην ειστε φανατισμενοι και κολλημενοι ουτε απο τη μια ουτε απο την αλλη πλευρα. Και ουτε θα με σταματησει να παρω κατι γιατι το πηρε μια χαζογκομενα.

Εγώ δεν θα σταθώ στο αν είναι λαπτοπάρες στην χρήση ή όχι.Θα σταθώ ότι είναι ένας επεξεργαστής κινητού με γενικά specs που θα δικαιολογούσαν μια τιμή στα 300 ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...