dinhio Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με το laptop( Sony Vaio VPCEB3M1E, windows 7) . Ξαφνικα ενω δουλευε κανονικα, αφου εβγαλα απο την θυρα του , το usb για το ασυρματο ποντικι επειδη ηθελα να βγαλω καποιες φωτοτυπιες και να συνδεσω τον υπολογιστη, μετα απο λιγη ωρα αρχισε να κολλαει υπερβολικα . Δεν κουνιοταν ο κερσορας και μου εβγαζε ενα μηνυμα στον mozilla οτι δεν ανταποκρινεται. Ετσι εκλεισα το λαπτοπ κρατωντας το κουμπι πατημενο. Μετα οταν τον ξαναανοιξα μου εβγαλε τα παρακατω μηνυματα. 1. 2. Οποια επιλογη και να διαλεξω, κανονικη εκκινηση ή επιδιορθωση, παντα μου βγαζει το σφαλμα. Επισης δοκιμασα να μπω σε safe mode, παλι μου βγαζει το ιδιο. Δοκιμασα να βαλω το cd των windows αλλα για καποιο λογο η επιδιορθωση δε λειτουργει και εχει μονο εγκατασταση των windows. Ξερει κανεις τι μπορω να κανω εστω να παρω τουλαχιστον τα αρχεια απο τον σκληρο; Σας ευχαριστω εκ των προτερων
lefteris03 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Για να παρεις τα αρχεια σου, τουλαχιστον, για δες αυτο: http://tinyurl.com/j7a2tag 1
ss13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Λογικά ο σκληρός έχει πρόβλημα , μπορείς να μπεις στο bios ; Πάτα F1 , F10 ή F2 και προσπάθησε να μπεις 1
dinhio Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Λογικά ο σκληρός έχει πρόβλημα , μπορείς να μπεις στο bios ; Πάτα F1 , F10 ή F2 και προσπάθησε να μπεις ναι στα bios μπαινει, μπορω να το σωσω χωρις να βγαλω αρχεια ή να κανω φορματ ;
nik0laus Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ο δίσκος έχει αρχίσει να τα παίζει αν δεν τα έχει παίξει εντελώς .... Αν τον βλέπει το bios είναι καλό σημάδι Δοκίμασε με κάποιο live cd να πάρεις backup από τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν και μετά προσπάθησε διάφορα "γιατροσόφια" 1
dinhio Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Παιδια στα bios μου βγαζει hard disk drive 500 gb, αρα το αναγνωριζει; Δοκιμασα ξανα με την επιδιορθωση, την ανοιξε αλλα δεν εβρισκε ειδωλο για να κανει επαναφορα. Με το προγραμμα μου εβγαλε αυτα... Σωζεται ;
ss13 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μπορείς να βγάλεις τον δίσκο και να τον συνδέσεις σε έναν σταθερό υπολογιστή και να πάρεις τα αρχεία που έχει μέσα , Εαν έχεις το cd της εγκατάστασης πρέπει να τρέξεις https://kb.wisc.edu/page.php?id=6565 και βλέπουμε
dinhio Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Φιλε την συνδεση πως θα την κανω με τον σταθερο; Ευχαριστω για τη βοηθεια!
ss13 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Πες μας το μοντέλο του https://esupport.sony.com/US/p/support-info.pl?info_id=264notebook Βγάζεις τον δίσκο από το laptop και τον συνδέεις στον σταθερό σου υπολογιστή , έχεις σταθερό ;
dinhio Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Τελικα το πηγα για φτιαξιμο μην κανω καμια γκαφα και χασω τελειως τα αρχεια μεσα. Σας ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σας , να στε καλα!
dinhio Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Παιδια συγγνωμη που ξανα ενοχλω. Τελικα το πηγα οπως σας ειπα και μου ειπαν οτι η ανακτηση των αρχειων ξεκιναει απο 150ευρω και θα χρειαστει και αλλαγη σκληρου και εργασια κλπ ... Γενικως μου φανηκαν αρκετα τα λεφτα και δεν διαθετω λογω οικονομικης στενοτητας ,τοσα λεφτα. Ξερετε μηπως καποιο αλλο μαγαζι ή τιποτα αλλο που θα μπορουσα να κανω ; ευχαριστω!
d_gkal Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Τρεξε ενα live cd linux και πάρε τα αρχεια σου σε φλασακι ή εξωτ σκληρο. Επειτα φορμαρεις τον δισκο. Αν δουλεύει καλως. Αλλιώς πεταμα και αγοράζεις νεο 1
ss13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δες αυτό http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/use-ubuntu-live-cd-to-backup-files-from-your-dead-windows-computer/ 1
dinhio Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μολις τελειωσα αυτο που μου ειχες πει να κανω στο προηγουμενο ποστ @ss13. Mε το που τα συνδεσα και ανοιξα τον σταθερο αρχισε να κανει το checkdisk. Καποια στιγμη αρχισε τα κλικ-κλικ ο σκληρος οσο ετρεχε η διαδικασια( 8-10 συνεχομενα κλικ και μετα παυση και μετα ξανα) Εφτασε καπου στο 400.000 + unreadable ωσπου εν τελει μετα απο αρκετες ωρες οταν επεστρεψα τον βρηκα ανοιχτο στα windows xp του σταθερου. Στον υπολογιστη δεν εδειχνε τον αλλο σκληρο ,ουτε στη διαχειριση συσκευων. Μετα ξαναεβγαλα το σκληρο,τον ξαναεβαλα στο λαπτοπ το ανοιξα και ελεγε opperation system not found. Ισως επειδη εσβησε πολλα corrupted,δε ξερω. Οση ωρα ηταν ανοικτο το λαπτοπ εκανε κλικ κλικ ο σκληρος.Επισης στα bios στο Hard disk ελεγε None. Mετα δοκιμασα με το cd των windows, φοτωσε στην αρχη τα αρχεια, μετα απο λιγο εβγαλε την μπαρα αλλα κολλαγε εκει και δε συνεχιζε και το εκλεισα. Τελος ξαναδοκιμασα με το Linux mint και αυτο δεν εβρισκε το σκληρο. Αυτο το τραβηξα οση ωρα φορτωνε το Linux Mint Yπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα