mpaliakos7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπερίζω την κοινότητα. Ελπίζω να δημοσιεύω στο σωστό section του forum. Πρόσφατα αγόρασα ένα Κινέζικο smartwatch, το U8, έναντι 10€. Σαφώς και δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Ωστόσο αντιμετωπίζω 3 σημαντικά λεοτουργικά προβλήματα. 1. Το bluetooth (bt) ενεργοποιείται αυτόματα. Δλδ μπαίνω στο menu, πάω στο bt και επιλέγω στο power το off. Βγαίνω στο κεντρικό menu και μετά από 3sec το bt ενεργοποιείται αυτομάτως. Αυτό συμβαίνει από την 1η στιγμή που άνοιξα το ρολόι. Δεν έχω πετύχει κάτι είτε με restart από το power button, είτε με restart από τη μικρή τρυπούλα στο πίσω μέρος, είτε με την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. 2. Χθές χρησιμοποίησα για 1η φορά το ξυπνητήρι. Από τότε όταν η οθόνη μπαίνει σε sleep mode, μόλις πατήσω το power button για να δω την ώρα μου δείχνει την ώρα που είχε το ρολόι ακριβώς πριν μπεί σε sleep mode η οθόνη. Αν μπω και βγω στο μενού δείχνει τη σωστή ώρα. Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι και πολύ λειτουργικό για να δει κάποιος την ώρΑ να πρέπει να πατήσει πχ 3 πλήκτρα. 3. Η δόνηση του ρολογιού δε λειτουργεί παρά το γεγονός ότι έχω κάνει την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις. Ακούγεται μόνο ο ήχος όταν με καλούν. Any ideas?
ziaba Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Καλησπερίζω την κοινότητα. Ελπίζω να δημοσιεύω στο σωστό section του forum. Πρόσφατα αγόρασα ένα Κινέζικο smartwatch, το U8, έναντι 10€. Σαφώς και δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Ωστόσο αντιμετωπίζω 3 σημαντικά λεοτουργικά προβλήματα. 1. Το bluetooth (bt) ενεργοποιείται αυτόματα. Δλδ μπαίνω στο menu, πάω στο bt και επιλέγω στο power το off. Βγαίνω στο κεντρικό menu και μετά από 3sec το bt ενεργοποιείται αυτομάτως. Αυτό συμβαίνει από την 1η στιγμή που άνοιξα το ρολόι. Δεν έχω πετύχει κάτι είτε με restart από το power button, είτε με restart από τη μικρή τρυπούλα στο πίσω μέρος, είτε με την επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. 2. Χθές χρησιμοποίησα για 1η φορά το ξυπνητήρι. Από τότε όταν η οθόνη μπαίνει σε sleep mode, μόλις πατήσω το power button για να δω την ώρα μου δείχνει την ώρα που είχε το ρολόι ακριβώς πριν μπεί σε sleep mode η οθόνη. Αν μπω και βγω στο μενού δείχνει τη σωστή ώρα. Όπως καταλαβαίνεται δεν είναι και πολύ λειτουργικό για να δει κάποιος την ώρΑ να πρέπει να πατήσει πχ 3 πλήκτρα. 3. Η δόνηση του ρολογιού δε λειτουργεί παρά το γεγονός ότι έχω κάνει την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις. Ακούγεται μόνο ο ήχος όταν με καλούν. Any ideas?
mpaliakos7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Η λογική πήγε περίπατο. Στο display αν επιλέξω ένα από τα δύο αναλογικά ρολόγια που έχει εξαφανίζονται τα προαναφερθέντα θεματάκια. Αν επιλέξω την ψηφιακή μόρφη, βράστα κι άστα! Α ρε Κινεζόπουλα...
ziaba Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ότι πληρώνει παίρνεις δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι τι περιμένες με 8 ευρώ (με κόστος παραγωγής 1-2 ευρώ) να πάρεις smartwatch που να λειτουργεί άψογα;
Pseudonumo Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Η λογική πήγε περίπατο. Στο display αν επιλέξω ένα από τα δύο αναλογικά ρολόγια που έχει εξαφανίζονται τα προαναφερθέντα θεματάκια. Αν επιλέξω την ψηφιακή μόρφη, βράστα κι άστα! Α ρε Κινεζόπουλα... Το νόημα τους θέματος φαντάζομαι είναι να σου απαντήσει κάποιος που έχει το ρολόι. Οπότε απλά ελπίζεις να πάρεις απάντηση
mpaliakos7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Το ρολογάκι αυτό είναι τόσο φθηνό που φαντάζομαι ότι θα το αγόρασε πολύ κόσμος, όπως εγώ, για το χαβαλέ. Το νόημα του thread είναι μήπως και βρω κάποιον άλλο που έχει αντιμετωπίσει το ΐδιο ή παρόμοιο θεματάκι. Λύση βρέθηκε, feedback άφησα, οπότε όλα καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα